| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:45 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Mamku, taťku a bráchu!
TAG ABYSTE VJEĎĚLI!!!
Dnes jsem došla za kolegyní do kanclu, že potřebuji, aby mi něco nutně vyhledala ve starých záznamech. Jak jsem otevřela dveře k ní, tak s sebou trhla a strašně se lekla. Letmo jsem zahlédla, že je na netu a rozhodně to nebyla práce. Říkám jí: "Hele nebóój, tož zme enom lidi nééé?!?! Já taky vopčas zabrousím na net, jednou z čas... vo nic nejde...."
A trošku překvapeně koukám na její monitor.
"Ty a co to tam máš za stránky, to je hrozný, co to je?"
Na monitoru byly fotografie rozšrotovaných lidských těl. Rozšrotovaných na sračky. Doslova a dopísmene.
Ona na mě kouká a pípla: "No, to má jeden borec odstrašující web. Zveřejňuje fotky z celého světa ze smrtelných dopravních nehod." Koukala na mě úplně provinile.
"Ty Léňo, to je fakt strašný, mě nedá si je neprohlídnout, když mi je poslal."
Tak jsem se usmála, že jí úplně rozumím a prohlédli jsme si je spolu.
Opravdu to stálo za to a dle komentářů a diskuse na oněch stránkách na to koukají tisíce lidí a většina z nich to vnímá, jako výbornou prevenci, na kterou by se měl dívat úplně každý.
Je to obdobné jako s těmi záběry z PETATV.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:47
- Nahlásit
a hodis link?????
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:49
- Nahlásit
nika00
Klidně ho sem hodím, ale je to opravdu hustý. Jakože né hustý, ale kurevsky hustý!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:50
- Nahlásit
Garfield
no dobre, tak jste divne dve, ale ona o tom aspon nevypravi tak jako ty vsude kde chodi .....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:53
- Nahlásit
Garfield
nevadi, hod link..
ja mela fotky v mejlu jednoho borce co jel 210 po evropsky...auto bylo asi na 5kusu a borec mel ruku srcenou zezadu snad az v prdeli...
a pak sem mela jeste prima fotky jendy vrazdy...moc fajn videt jak vypada atkovy koleno zevnitr...
btw Garfield
vopčas zabrousím na net, jednou z čas... vo nic nejde
vobcas?? ja te tu vidim furt
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:55
- Nahlásit
Pak to téma smažu, odkaz si třeba stáhněte, ale tady to není na místě a hlavně sem mohou zabrousit děti.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Garfield
hele na druhou stranu sice chapu, ze nechces, aby na tohle koukaly deti, ale ja bych to udelal jako povinnost pri zkouskach na ridicak. kazdy by musel hodinu koukat na tyhle fotky a to by si pak dost lidi rozmyslelo, jak budou jezdit .....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Jirikovo
Nevím, do jaké míry to myslíš vážně, ale já bych to opravdu aplikovala. A po 22.00 hod večer v televizi místo reklam.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:04
- Nahlásit
tak nektery z tech fotek jsem videla...
je to hroznyyy.. nejhorsi jsou ty deti a taky ti, kteri za to nemuzou..chodci, cyklisti nebo jen ridici, kteri to odnesli za nakyho blbce atd....
je to az neuveritelny...a hodne smutny...
ja bych za volant NIKDY nevlezla napita...ale vsichni takovi nejsou. bohuzel
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:09
- Nahlásit
Garfield
no myslim to fakt vazne .... normalne bych to udelal povinny ....
nika00
ja bych za volant NIKDY nevlezla napita
lepsi je jednou tam vlizt, ale musi to dopadnout dobre. a pak kdyz si uvedomis, co vsechno se mohlo stat, jak moc jsi z toho byla podelana a tak, tak uz to podruhy nikdy neudelas ..... jenze blby je, kde vezmes tu jistotu, ze kdyz tam vlezes jednou jedinkrat, ze to zrovna dopadne dobre .... takze lepsi je fakt to ani nezkouset .....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:16
- Nahlásit
Já bych tuhle debatu asi ukončila, prosím, vymažte to...
Jirikovo
některejm lidem ani ta blbá zkušenost nepomůže... Tyhle fotky ve mě vyvolávají havárku bratrance...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:18
- Nahlásit
Jirikovo
me stacilo ze me jednou vezl z teplic kamos do prahy...
a to hodinu predtim o sobe tvrdil ze je tramvaj...
cesta byla fakt hrozna...
a ja byla blba....
uz bych to nikdy neudelala...a ted jen slibuju, ze se budu snazit jezdit aspon trochu podle predpisu
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
Jandula
některejm lidem ani ta blbá zkušenost nepomůže...
to jsou potom jedinci, ktery nemaji mit pravo volneho pohybu ve slusne spolecnosti ..... bohuzel u nas to tak nefunguje ....
|
blanulinka1
Člen |
- Nahlásit
Jirikovo
ono stačí malý pivko, sednout za volat, ujet pár metrů, vrazí do tebe nějakej magor co pojede jak prase, ale střízlivej, zabije při tom spolujezdce, ale stejně za to budeš moct, jelikož jsi požil...Alkohol za volantem z mé strany nikdy, ani bych nesedla do auta s někym kdo pil...raději bych šla pěšky nebo volala taxík...
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:20
- Nahlásit
Tak to je síla.Za chvilku jedu do práce,to abych jela kanálem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:21
- Nahlásit
ti, kteri za to nemuzou..chodci, cyklisti
Ti někdy bývají vůbec nejhorší. Nedávno jsem jela na kole za cyklistou, který začal telefonovat a málem jsem kvůli němu spadla. Debil, dostal per hubam co proto.
Jinak FÚJ!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:21
- Nahlásit
Trochu mi to připomnělo práci po škole. Musím říct, že bych tyhle šoky přála mnoha bezohledným lidem. Jenže si myslím, že efekt by to stejně nemělo žádný nebo minimální. Bohužel.....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:24
- Nahlásit
no a proto me desne serou policajti u nas. uz jsem u nich dobrovolne trikrat zastavil a vynadal jim .... udelali nesmyslny autobusovy pruh tam, kde auta nikdy provoz autobusu neomezovala .... proste ho na 200 metru udelali. a mestaci si stoupnou pod kopec a dalekohledem koukaji, kdo se rychle neradi do druheho pruhu a vybiraji. vcera to tak zase delali v jedenact vecer. tak jsem zastavil a zeptal se jich, jestli by spis touhle hodinou nemeli kontrolovat chlast a ten debil mi odpovedel, ze nemaji pristroje ...... ale mrkli mi na lekarnicku, ze kdyz jsem tak drzej, at z toho taky neco mam .....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:26
- Nahlásit
S dovolením tedy mažu, ano?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:26
- Nahlásit
Mucholabka
jj myslela sem ty co za to vazne nemuzou,..
nebo ze kvuli nekomu blbymu umre dite....
bracha se zase kvuli bezohlednym chodcum rozsekal na motorce, pac oni sli rotahnuty po cely silnici a on se jim vyhnul a napalil do stromu.. malem umrel...
dost me taky s...ridici, kdyz je vidim jak maj uhlavy mobil a vykecavaj se za jizdy..fakt bych jim ty ruce utrhla!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:28
- Nahlásit
Jirikovo
jéé není to náhodou Proseckej kopec?(z Proseka do Vysočan? )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:28
- Nahlásit
Jirikovo
To víš, iniciativa se musí potrestat. To máš stejný, jako když náš šílený soused permanentně jezdí nalitej na kole. Myslíš si, že ho někdy zkontrolují? Ani náhodou...buď nemají dost trubiček nebo mají jinou práci...třeba nasazovat botičky na parkovištích
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:33
- Nahlásit
Jirikovo
takováhle debilita je na Radlický...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:34
- Nahlásit
blanulinka1
kdepak, tuhle vymozenost nam ted udelali v Modranech. v jednom smeru to aspon zastavuji mimo silnici, ale ve smeru na Krc normalne zastavuji auta a nechavaji je stat az do udeleni pokuty v levem jizdnim pruhu, takze je otazkou casu, az je nekdo poradne smete i s pokutovanym ridicem ......
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:35
- Nahlásit
Jandula
blanulinka1
mne nevadi pruh pro autobusy, ktery udelali o kus dal pred krizovatkama, kde je fakt, ze autobusy mely zpozdeni kvuli zacpe .... tam to chapu a respektuju, ale tady, kde to ma fakt nulovy vyznam, je to jenom buzerace .... krome toho to zasadne ohrozuje bezpecnost a plynulost silnicniho provozu, protoze se najednou vsichni na posledni chvili zdanlive nelogicky zacnou radit do leveho pruhu ......
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:38
- Nahlásit
Jirikovo
Já zažila silniční kontrolu pod horizontem přímo u značky zákazu zastavení. Sice nás nestavěli, ale okamžitě jsme volali dispečink, jestli jsou jako normální, nebo si z lidí už fakt dělají prdel, když ti vypisujou bloček a nad hlavou cajta se tyčí modrý kolečko s červeným křížečkem. Asi o 10 minut později při zpáteční cestě už tam nebyli.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:38
- Nahlásit
Jirikovo
A hlavně ti, kteří to tam pořádně neznají ,dělají ještě větší zmatek .......
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:40
- Nahlásit
Odkaz jsem smazala, téma odpadne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:42
- Nahlásit
Garfield
Odkaz jsem smazala, téma odpadne.
Téma odpadne...stejně jako opilec u stolu?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:46
- Nahlásit
brut
no prave .... ona je ted o kus dal uzavirka, takze tuhle cestu ted vyuziva vic ridicu, kteri to tam moc neznaji a kolikrat je to fakt o usta .....
Garfield
ja uz u nich musim mit fakt povest prudice. uz dvakrat jsem volal na statni a jednou na mestaky kvuli odstavenymu evidentne ukradenymu autu, kdyz je vidim jak zastavuji za ten autobusovy pruh, tak jim jdu vynadat, kdyz minule chteli kontrolovat pri venceni ocipovanost meho nebezpecneho psa, tak jsem je poucoval, kdeze se nachazi leva strana krku .....
|