| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:25
- Nahlásit
Ahoj Volam sa Alma a som vodiaci pes na dochodku a hladam novy domov
Moj nevidiaci pan dostal totiz noveho vodiaceho psa a nedokaze sa postarat o dvoch psov, a preto hladam novy domov u dobrych ludi, s ktorymi by som mohla zit ese niekolko rokov.
Ak rychlo nenajdem domov, tak mi hrozi, ze ma daju uspat.
Za Almu napisal Michal Kubala.
Tel. 0903 28 44 11, Tel: 0903 21 56 11, kubala@chello.sk
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:32
- Nahlásit
no to si dělaj srandu ne, že by někdo dal uspat vodícího psa.... Snad je to jenom "trik", aby fenka našla brzy nový domov.....Doufám, že ho brzy najde...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:44
- Nahlásit
To si ho nemůže vzít někdo z rodiny a nebo organizace, která fenku vycvičila?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:50
- Nahlásit
tomu se řiká za dobrotu na žebrotu.JO jo pomoc sloužit a pak pryč sní.Je mi jasné,že asi slepý člověk nemůže mít deset psů,ale ta organizace co ty psi cvičí snad musí s něčím takovým počítat,nebo ne?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:02
- Nahlásit
Anu
no já si právě myslím, že by měla ta organizace snad i nárok si toho psa vzít zpátky a věnovat ho někomu na dožití. Například někomu kdo měl pejsu v předvýchově nebo nějakému výcvikáři. Organizace od které má mamka psa si takhle po 2 letech brala zpátky goldenku, která byla jako canisterapeutický a asistenční pro malou holčičku. Ta fenku vyčerpala a rodina si pořídila nového psa na výcvik a goldenka si teď žije u sestry slečny, která jí cvičila a má se fajn. Tak snad by se něco takového dalo udělat pro tuhle fenku
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:03
- Nahlásit
ko4ka
jak ji jako vyčerpala?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:04
- Nahlásit
Jinak ještě pro upřesnění, je to černá labradorka a bližší info a fotky sem si vyžádala mejlem...... ach jo, uvážím, máme teď jen 2 psy..... a to jsem chtěla příští rok flatí štěndo s PP........dost se bojím, protože jednu nemocnou babičku jsme letos pochovali, stáří pejska není vždy růžový........
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:07
- Nahlásit
ač je to trochu mimo téma.včera na cvičáku přišel 12letý klučina. Jedna ruka se mu nevyvinula vůbec,druhá má asi jen 10c, a tři prsty.Šel a v těch třech prstíčkách měl vodítko od knírače....pesan užásný,pro něj jiný svět než ten kluk nebyl...představila jsem si sebe a věčně tahajího Anuba......
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:08
- Nahlásit
Zeptám se na to na Hafu - konference pro "vodicí psy a nejen jejich pánečky"
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:10
- Nahlásit
Anu
úplně jí za ty 2 roky psychicky zdrchla....Jelikoš s ní dělala canisterapii denně a byla s ní 24 hodin 7 dní v týdnu, tak ten pes už prostě odmítal s tím dítětem přijít do styku a odmítala pracovat. Prostě už nemohla. Ono je to těžký s dětma po DMO. Fenka už i nesnesla, když malá začala křičet
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:49
- Nahlásit
ko4ka
se bohužel ani nedivím.I ten pes je jenom zvíře.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:57
- Nahlásit
Toto je Alma :
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:56
- Nahlásit
POZOR !!!! Fenečka už našla nové pány !!!! Všem díky za podporu a pomoc !!!!!!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:59
- Nahlásit
wensday
to je super!!! Ještě, že to tak dopadlo
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Anu
právě když děláš canis, tak většinou ti co s pejskama za klientama jezdí, tak je to tak jednou - dvakrát do týdne tak na hodinu, ale ona s ní byla furt, takže to je blbý. Ale teď už se má fenka dobře .-)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 15:03
- Nahlásit
ko4ka
uuuuuf, taky sem ráda !!!!!
|