| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:07
- Nahlásit
Nevíte kde ji sehnat? Našla jsem ji jen v eshopu epes.cz ale nemám s ním žádné zkušenosti a nutně bych potřebovala, aby mi přišla do čtvrtka. Neznáte nějaký jiný eshop kde ji mají? Popř. normální kamenný obchod v Praze nebo Ostravě? Předem díky.
Tohle je ona:
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:18
- Nahlásit
Dívala ses ve Futuru v tom novém mega obchodě vedle Kinestaru? Mají tam spousty podobných bebechů. Myslím, že je to Pet Center.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:20
- Nahlásit
Mucholabka
Nedívala, jsem teď v Práglu a doma budu až ve čtvrtek. A v pátek jedem. Když to tam nebude tak budu nahraná. Navíc se mi zdá že je to tam strašně předražené. Skoro všude mají autodeky od Trixie, ale ty se mi moc nezamlouvají.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 14:02
- Nahlásit
Nikdo nevíte?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 14:40
- Nahlásit
suesie
A proč to musí být autodeka? Nestačí hodit deku na sedadlo? My autodeku nikdy neměli, a asi ani mít nebudem.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 14:44
- Nahlásit
Mucholabka
Já právě chci aby to bylo nepromokavý. Abych tam bez problému mohla posadit zabahněnýho mokrýho psa a pak to mohla jen setřít hadrem. Taky nám v autě Cllif sem tam zvrací (teda teď už sice dlouho ne, ale člověk nikdy neví, obzvlášť když pojedem dýl), takže by to i pro tenhle případ bylo podle mě lepší.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 08:21 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
suesie
jestli jsi v praze, můžeš se zajet podívat do obchodu od mikry (www.mikra.cz)
měli jsme od nich první autodeku a byli jsme spokojení, jen jsem pak sháněla s boky a nakonec jsem koupila allside u barona (www.baron.cz) a je výborná
po "nehodě" to sice nesetřeš hadrem, je to spíš taková batohová látka, ale osprchovat stačí
(někde tu bude i diskuze na téma "autodeka allside", když jsem se rozhodovala, byla totiž celkem drahá)
jo a baron posílá věci do dvou dnů
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 10:34
- Nahlásit
Tak na to, aby si mohla dát do auta zabláceného psa je úplně nejlepší tohle přehoz na zadní sedadla, co mají na www.prozviratka.cz to mám já a je to fakt super http://www.prozviratka.eobchod.com/product.php?II= 2682&cuid=193&UID=20060904103156194.228.18.139
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 10:39
- Nahlásit
Klarav
No jenže když tam dám tuhle, tak tam může být jen pes. Potřebovala bych nějakou, ať tam můžu přepravovat lidi i psy zároveň.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 10:43 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
suesie
na to je právě skvělá allside
můžeš z ní udělat jen poloviční "vanu"
nebo sedět i se psem na dece, u pásů je "díra" na suchý zip, takže všichni můžou být připoutaní
asi už chápu, co myslíš, ty autodeky jako "vana" stačí sundat z předních sedaček a je to vlastně jen ochrana sedačky
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 10:47
- Nahlásit
zuzka
Jenže ta allside je strašně drahá, já bych právě potřebovala sehnat něco do těch 500kč Ta Karlie se mi libí zatím nejvíc, ale bohuže ji mají jen v jednom eshopu (jinde jsem ji aspoň já neviděla) a neberou mi tam telefon. Potřebovala bych to do čtvrtka a tak to nechci objednávat bez toho aniž bych věděla, kdy mi to přijde.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:01
- Nahlásit
suesie
a ta mikra?
http://www.mikra.cz/autodoplnky.php
ale díru na pásy si musíš vystříhnout,
tuhle deku jsme měli, ale pesina se naučila odhrnout okraj a prolejzala k řadící páce
v mikře jsem to kupovala v kamenném obchodě v praze, byla to stanice tramvaje 9
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:52
- Nahlásit
Tak už jsem se konečně dovolala do toho eshopu. Nedošlo mi, že někde se holt začíná pracovat až kolem poledne Dojde to prý ve středu, takže máme objednáno, co jsme chtěli
Všem moc děkuji za rady.
|