| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:29
- Nahlásit
Stalo se vám,že jste nechali psa očipovat a pak jste zjistili,že je čip nefunkční?
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:30
- Nahlásit
mame cip z utulku, nevim jakej, neni to Datamars, ale na veterine nam ho precetli, registrace na magistratu taky probehla v pohode...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:32
- Nahlásit
abby
neboj, na hranicích to stejně nekontrolujou, hlavně že máš pas... (a to i pro sebe)...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:32 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
michalm
My máme Datamars,ale nikdo nikdy nezkoušel,jestli je funkční.A ani nevím,kde bych to mohla vyzkoušet,protože vetka čtečku nemá.
Jandula
Jo,pas.O tom ani nemluv.Přítel si ho byl dneska vyzvednout.Já si taky budu muset pořídit brzo novej.Mám ho platnej jen do listopadu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:33
- Nahlásit
Jelikož jediné čtení čipu u nás bylo po čipování na veterině a to už je několik let, tak vážně nemám tušení, jestli čip funguje nebo ne.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:35
- Nahlásit
abby
na cestování po EU a i do CHR ti stačí občanka vydaná po roce 2000, která má strojově čitelnou zonu..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:36
- Nahlásit
Jandula
Vždyť chorvatsko není v EU,jaktože ti stačí jen občanka!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:39
- Nahlásit
abby
Asi je tam výjimka kvůli dovoleným? Nejspíš nás tam moc chtějí.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:40
- Nahlásit
Maya
To by bylo super.Ale stejně je fajn,když jedeš někde vv rámci EU a nikdo tě nikde nekontroluje.Už aby tam ti chorvati byli taky
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:42
- Nahlásit
abby
Už je to dva roky zavedený, Chorvati to povolili a funguje to bez problémů...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:44 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Jandula
Tak my tady vyšilujem,co kdyby mu ten pas nevyřídili včas a ono je to takhle.Já se p.... Je dobrý mít známý jako jsi ty
Jestli máš ještě nějaký dobrý poznatky na cestu,tak sem s nima
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:44
- Nahlásit
abby
Ale kontrolují tě, všude... I rakušáci, i Slovinci (na těchhle hranicích vždycky jen jedni, na cestě tam Slovinci, na cestě zpátky rakušáci)... a na ČR-AT hranicích tě kontrolují jak češi, tak rakušáci...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:44
- Nahlásit
Já nikam moc nejezdím, takže jsem ještě cestování bez kontrol neźažila. Naposledy jsem byla v Turecko a to tam ještě byly víza.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:45
- Nahlásit
Jandula
My jsme jeli teď o prázdninách do Lucemburska a Francie a nekontrolovali nás nikde.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:47
- Nahlásit
abby
Na cestě do CHR je to tak, jak jsem popsala, asi to bude tím, že ani ČR ani Slovinsko není v Schengenu, tak proto ty kontroly... Ale alespoň tě na těch hranicích Rakousko - Slovinsko nekontrolují dvakrát (to je jediná výhoda)...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:48
- Nahlásit
Jandula
Asi jo.Tak kontroly mi zase tolik nevadí.Kdyžtak na ně Abby hukne a je to
|