| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:00
- Nahlásit
nasla jsem na mujpes urgentni inzerat a tady ne, tak prepisuju:
25. 8. v cca 18 hod byl na Praze 5, Jeremiášova ul., k?ižovatka u pumpy Šafránka, nalezen pes! K?íženec asi pita, cca 50 cm v kohoutku, hn?dý, zrzavé o?i, bez obojku, ne?ipovaný. M?žu si jej nechat jen do ned?le, pak p?jde asi do útulku - pravd?podobn? do útulku Troja.
Nikoho nehledá a zdá se, že nikdo nehledá jeho, neni smutný, ale ani zanedbaný, myslim, že ho ani nikdo netrápil.. Má ?istý kožíšek, bez parazit?, ?istá ouška.
Nechcete n?kdo k?ížence?
Kontakt: 603 447 283 Gab?a
...tak jestli nahodou nevite o starem ci novem panikovi???jeste dodam fotky....
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:02
- Nahlásit
pardon za tu pomrsenou cestinu, nemam CS system..nick slecny z mujpes je "Gabca" ("c"s hackem)..v pripade potreby ostatni "doprelozim"..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:17
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:18
- Nahlásit
Pěkný pejsek. Bohužel mám od středy dalšího psa, tak asi moc nepomůžu. Zájemci o psy jsou zatím všichni uspokojeni-teda ti, co mi psali.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:19
- Nahlásit
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:21
- Nahlásit
..tak to je on
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:22
- Nahlásit
ja porad doufam, ze se treba najde puvodni panik..ja mam bohuzel taky uz plno
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:26
- Nahlásit
mucholabka: jinak na tu tvou novou prirostku sem ted koukala a to teda moc gratulujuu! je krasna fakt
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 18:09
- Nahlásit
StaHi
Ahoj, tam jak se našel ten pes bydlím a pokud to není pes co ho venčej jen na sídlišti a tudíš ho neznám kvůli tomu, tak zdejší není. Protože přesně tam kde ho našli to znám každýho psa co chodí na louku a s tímhle tam opravdu nikdo nechodí. Možná ho někdo po prázdninách vyhodil z auta
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 20:33
- Nahlásit
whitewolf: no taky me neco podobnyho napadlo
all:...poptavka noveho panicka stale trva!
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 09:29
- Nahlásit
Posunuju...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 16:02
- Nahlásit
takze opet prepisuju dalsi vyvoj:
nalezkyne gabca uz si opravdu nemuze dalsiho psika dovolit, a tak ho prevezla do utulku Troja..v soucasnosti je teda hafik v Troji ...skutecne se tu nenajde nikdo, kdo by si hafika zamiloval? mne se libi moc, ale uz by se mi domu take nevesel pomoooooc!
potreboval by zkusenejsiho panika, protoze jak pise gabca: "popravde si myslim, ze to s nim nebude jednoduche. Je to pejsek tak k domku, protoze utika a neposloucha"...(napadlo me, ze treba neni zvykly na povely v Cestine)
a jeste doplnuji info: "V sobotu rano prselo, ale pejsek byl odpoledne suchy a cisty tzn., ze v desti jeste venku nebyl".
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:24
- Nahlásit
tak já aspoň posouvám. Mám dojem, že jsem tohoto pejska už viděla v nabídce útulku v Tróji....Já si taky teď dalšího pejsu nemůžu dovolit....snad se mu brzy nějaký páníček najde. Pejsek je to pěkný a jestli je zdravý, snad to bude mít o to aspoň trochu jednodušší.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:12
- Nahlásit
evik: mohla byste sem prosim napsat link na tu nabidku? diky predem
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:48
- Nahlásit
StaHi
ja drzim palecky...
ja sem v techto mistech nasla Jimmyho...kteryho sem si nechala....zrejme to bude misto, kde odkladaj psy..
Ja si Jimmyho nechala a uz mam dva psy, takze ja nemuzu, bohuzel...
Jinak s tou poslusnosti bych se nebala...JImmy neumel poslechnout ani na jediny slovo....byl docela "drsnej" a ted je to nejvetsi mazel....mam ho asi 4mesice
snad i tenhle pejsa najde dobrej domov...
Nevis kolik mu tak muze byt??
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:10
- Nahlásit
no bohuzel nevim vic, nez je psano tady..ja ted bydlim v plzni (jen jsem potkala inzerat o nealezenem psu na jinem foru a tady nebyl)..psika sem nevidela, ale tipuju ho (dle fotek) tak na 2 roky..pokusim se jeste neco vyptat u gabci (nalezkyne), ale nejlepe asi zajit se seznamit primo do utulku..a s tim chovanim, taky myslim, ze kdyz se mu bude novy panik venovat, urcite bude ok! ..hlavne aby se nejaky dobry brzo nasel!
|