Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak už nám ani hrani na "Veverku" nepomůže
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 23:07
- Nahlásit

http://zpravy.idnes.cz/agresivni-veverka-desila-na vstevniky-parku-fzl-/zajimavosti.asp?c=A060816_155 149_zajimavosti_miz

Omlouvám se za nepsí téma, ale tohle jsem si nemohla odpustit

wami
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 08:25
- Nahlásit

Eimy

No jo, dneska je ve svete pojem "agresivita" strasne oblibeny...

viky
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 08:38
- Nahlásit

Eimy

to je naprosto super, k nam si prisla minulej tyden stezovat baba, ze ju nas kocour napadl a shodil z kola. Sme se tomu strasne rezali, baba je cela dodrena. Pry je velmi agresivni

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 08:45
- Nahlásit

chichi, "nasraná veverka", tak to je dobrý
Eimy díky, to jsem se po ránu fakt nasmála

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 08:51
- Nahlásit

Eimy
Čemu se divíš? Víš jak může být veverka nebezpečná? No viděla jsi někdy jak má velké zuby??
Mimochodem, do mě se předevčírem obuli měšťáci jak to, že není Winky na vodítku a s náhubkem (má devět týdnů !! a váží asi 2 kg ). Prohlásili, že je to vůbec nezajímá, že vyhláška je vyhláška a na žádný štěňata tam vyjímky nejsou Holt je to u nás Kocourkov, co naděláme

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 09:26
- Nahlásit

viky
Si z toho děláš srandu, ale já fakt měla staženou zadinku z kočky (isdpch, Jirikovo a Amir jsou svědky), kdy jsme na výletě na zámku potkali čičintu a ona nás doslova a do písmene brutálně atakovala. Šla sama neohroženě proti 4 lidem a 3 psům a vůbec nebyla nahnaná do koutka nebo tak. Byla na volným prostranství, nikdo si jí nevšímal a my jen chtěli okolo ní projít brankou. Šla po nás jak po uzeným, já ustupovala, couvala a ona proti mě. Fakt jsem se jí bála.

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 09:42
- Nahlásit

Garfield
třeba odhalila, jakou přezdívku máš tady na diskuzi a Garfield je její idol a chtěla tě jen sbalit... A nemůže za to, žes to nepochopila

viky
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 09:54
- Nahlásit

Garfield

jo to jako nas hlidaci Filip nez uz par psum natrhl pr... jenom na starocha Britta si netroufa ( coz se mu ani nedivim ). Vis, ale je fakt, ze kdyz jdu s nasima cicintama na veterinu, tak vdycky rikam, ze lip zvladnu smecku hladovej a rozzurenejch ovcaku, dobrmanu a rotwiku nez jednu malou nasranou kocicku.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 09:55
- Nahlásit

Eimy
ta kocka nechtela nikoho sbalit .... ta nas chtela vsechny sezrat a Garfield vyjimecne nekeca, ze si strachy cvrnkla do spodaru ... celou cestu zpatky jsme museli mit otevreny okynka ....

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:27
- Nahlásit

U nás jsme měli agresivní ptáky! Vrány (pro ty, co by mohli myslet jinak). No co agresivní veverka, co když ty hnusné zvířata mají nějakou nemoc? Třeba vzteklinu?! Dyď by mohli ohrozit celé městské aglomerace

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 13:41
- Nahlásit

No když tu popisujete agresivní kočky, tak musím říct, že moje teta taky jednu měla. Byla to obyčejná vesnická "minda" a ani moc velká nebyla, ale dokázala z pozemku vyhnat kohokoli, kdo se jí nelíbil. Týkalo se to především psů, kteří se slézali z celé vsi, když hárala tety ovčanda. Ačkoli teta Besinu nikdy během hárání moc nehlídala, přesto čubina nikdy nezabřezla. Starala se o to kočka Anča, která brutálně vyexpedovala každého nápadníka, ať byl jak chtěl velký. Většina zdrhala hned a ti neodbytnější z roztrhanými čenichy. Já tu "micinu" podezřívám z toho, že tu ochranku dělala Besině zcela záměrně, a to proto, že když sama měla koťata, nosila je Besině do boudy a ta se o ně starala zatímco Anča někde trajdala po kocourech a po myších

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2006 07:07
- Nahlásit

Já jednou viděla agresivní kočku, která se nebála ani mě s ašopsem-ale měla zrovna koťata a jedno jsem jí šlohla. A ta malá kočka byla taky docela akční. Chudák, byla na pokraji sil a ještě tak bránila.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání