Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Smutný příběh jednoho labíka...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:41 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

younglady
snad najdeš, takhle tejrat psa je fakt děs Mně ten příbeh právě padl do oka náhodou, ale bylo mi ho tak líto, tak jsem si říkala, že to zkusím...Já bych ho brala hned, ale do 3+1, už ke dvoum retrívrům by jaksi nešlo
Ty dva příběhy od tebe mě fakt dostaly, řvala jsem u toho jak magor, ještě, že mě tu nikdo neviděl, jinak by si asi myslel, že nejsem normální...
Musela jsem jít za tou mojí malou potvorou a pomuchlat jí, chudák nechápala proč jí budím a otravuju

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:44
- Nahlásit

ko4ka
taky se vzdycky po precteni neceho takovy koukam na tu svoji potvurku a nechapu jak nekdo muze a nekdy si pak v takovejch chvilich zazlivam, ze na ni nekde zazrvu nebo se ji dost nevenuju
snad se najdou domovy pro vsechny pesany, ale ja byla vzdycky desne naivni

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:44
- Nahlásit

chtít to je jedna věc (já bych třeba chtěla pomoct a moc) ale moct to je zase druhá ( hodně lidí ty chtělo si toho pejska vzít, ale z nějakého důvodu nemůžou)

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:45
- Nahlásit

Monty
ja rikam, vzala bych si ho, ale 40 metru bez zahrady a tu fenecku pro kterou hledam domov mi pritel proste nedovoli a mohla bych si vybrecet oci

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:49
- Nahlásit

younglady
já bych si taky ho klidně vzala anebo tu teriérku, ale jak už jsem ti psala, ještě bohužel bydlím u rodičů a otec o druhém hafovi nechce ani slyšet

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:50
- Nahlásit

Monty
no jo, musime se vsichni odstehovat do jednoho statu, ten si zabrat pro sebe a vzit si tam vsechny ty nestatsny pesany

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:52
- Nahlásit

younglady
kdyby státu, kdo ví jestli by to vůbec stačilo... Ale blbej nápad to není, už se kdosi pokusil o založení vlastního státu, tak by jsme se ho měli pozeptat jak na to

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:54
- Nahlásit

younglady
tak to je dobrý nápad, ještě aby šel realizovat

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:55
- Nahlásit

Monty

ja myslim ze nejakej stat treba v americe postradat muzou, nejakej kde je hodne jezer a hor a lesu aby se tam pejsci meli dobre

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:56
- Nahlásit

ko4ka
¨no to neni blbej napda tak honem ho najit holciny jedu za tou svoji princeznou, uz se mi po ni stejska a to s ni nejsem sest hodin papa vam i pesanum

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:57
- Nahlásit

younglady
tak jí od nás pozdravuj! papa

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:26
- Nahlásit

tak jsem to celé dočetla a teď mi řekněte, jak mám pracovat... jsem celá ubrečená, rozmazaná a hlavně mám vztek na nás, na lidi... hrozně mi to ubližuje a nejvíc mě štve ta beznaděj, že člověk nemůže spasit svět... pro mně je to ponaučení, že se aspoň k tomu psovi, kterého mám budu vždy chovat zodpovědně..

bea
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:51
- Nahlásit

Lidi, proboha, musím jít učit a žáci na mne koukají, proč jsem uřvaná. Naší Aidě je 15 let a Báře bylo v pondělí 10 a vy píšete,"Jsem starý pes" a je mu 10 a "možná budu žít rok nebo tři" - tak to už Aida přetahuje a Bára by dlouho nebyla...
Pejsu bych si vzala, jako vy všichni, ale Praha a 3+1 a 2 psy, 4 kočky a další......Ach jo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:55
- Nahlásit

bea
záleží, jak ten tvůj starší pes vypadá a jak se chová. Může to být starý pes,který se cítí být pořád jako štěně a může být pes relativně mladý, třeba moje devítiletá ovčanda, který jako starý vypadá už v šesti.

bea
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:26
- Nahlásit

To Mucholabka:
Právě že je na tom špatně, ledviny a tak, psala jsem na disk.fórum na veterinu - jdeme na vyšetření, jestli to není nádor na mozku.
Chová se nepřiměřeně, chňape po všech (po mně tedy ne - zatím), vrčí, cení zuby a vypadá jako zfetovaná. Držte palce, ráda bych ji měla ještě alespoň chvíli.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání