Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Hafinu
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 18:43
- Nahlásit

Dávám ti sem ten link na Růži pro Algernon, tak doufám, že se ti to bude líbit Není to moc dluhý....

Kdyžtak se pak můžem nák domluvit na to společný venčení, myslim, že Veverka by to docela uvítala

micsa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:37
- Nahlásit

Eimy
No, neni to pro mne, ale kdes to nasla?

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:46
- Nahlásit

micsa
No tu knížku znám už hodně dlouho, četli jsme to někdy na gymplu, když jsem tam ještě chodila... Moc jsem si to chtěla přečíst znovu, tak jsem to našla ve vyhledavači..

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:45
- Nahlásit

jen posouvám

Hafina
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:55
- Nahlásit

Eimy
Mockrát děkuju. To venčení bych viděla někdy na příští týden, tento týden už mám zabitej. Příští už budu v práci, takže na netu budu víc, tak se určitě domluvíme.

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:24
- Nahlásit

Hafina
Super, tak pak dej vedet Uz se tesim a veverka asi jeste vic

Hafina
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 20:20
- Nahlásit

Eimy
Tak jsem to přečetla takřka jedním dechem, je to moc a moc pěkný.

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 21:26
- Nahlásit

Hafina
Mně se to taky moc moc libi a obca se mi u toho derou slzy do oči... Je to hodně zajímavý...

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:52
- Nahlásit

Ahojky, tak co s tím společným venčením?

Hafina
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:15
- Nahlásit

čau, zrovna dneska jsem ti chtěla psát. No domluvit se můžem jak se ti to bude hodit. Mě se to kromě středy hodí kdykoli ve všední den, víkend ee...

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:17
- Nahlásit

Hafina
No ve středu (jako tuhle) já taky nemůžu, jdeme na agi, pak nevím, kdy bude další trenink... Ale reálně bych viděla třeba čtvrtek?

Hafina
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:27
- Nahlásit

jj, může být, teď už jen vymyslet kdy a kde. Přimlouvala bych se za místo, kde není moc jinejch psů a nejezdí tam cyklisti...

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:22
- Nahlásit

Hafina
No já bych asi nechala výběr místa na tobě, mně je totiž fuk, kde venčím, tak moc míst, kde je málo jinejch hafů a nejezdí cyklisti neznám, narozdíl od tebe, která určitě budeš "bezcyklistických" znát víc, takže já se plně přizpůsobím Jak časem, tak místem

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:09
- Nahlásit

Achjo.. tak mozna zmena... vcera me trochu bolelo bricho, ale nic moc vaznyho, ale ted me boli fest a mam skoro 38°C teplotu, doufám, že mě to přejde jako všechno přes noc, jinak se pujdu zastřelit Do čtvrtka, doufám, budu v pohodě...

Hafina
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:54
- Nahlásit

Eimy
No, hlavně abys byla v pořádku, to venčení můžem spáchat kdykoli... Tak se pak ozvy, jak to s tebou vypadá...

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:33
- Nahlásit

Hafina
No tak zatim to vypadá dobře Sice sem jeste dneska rano mela 38,5, ale Paralenek to spravil (nesnáším léky, ale tohle fakt už byla krize) a zatím to vypadá, že se to nehodlá vracet, takže dneska odpoledne asi testnu cvičák a zejtra mužem vyrazit, fakt to vypada, že budu v pohodě

Hafina
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:24
- Nahlásit

Eimy
No hlavně to neuspěchej, přecházený nemoce jsou nejhorší, uvidíš, jak ti bude večer, protože večr to bývá nejhorší... Každopádně, když ti bude dobře, tak budem rádi. Jinak jsem myslela třeba na Kohoutovice. Je to tam dobrý, akurát neví, jak to tam bude se psama, když je takhle hezky.

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:02
- Nahlásit

Hafina
Ahojky, tak dneska je mi lip, večer to bylo taky celkem v pohodě, jen jsem nesměla vstát, protože to mě neuvěřitelně bolela hlava... Ale vzhledem k tomu, že včera jsem zapíchla cvičák a můžem tam jít místo včerejška dnes, asi bych to venčení nechala někdy na příští týden, protože další treninky agi budou až po členské schůzi, což je 26., takže bych byla ráda, když by si Veverka ještě trošku zaběhala, pokud já budu schopná. (To pujdu testnout za chvilku jednak s ni a taky musím pro potvrzení o studiu a vyzvednout si ISIC, tak jsem sama zvedava, jak to ustojim).

Ale jako místo bych kohoutky brala, mám tam babičku, tak to tam docela znám,ale psů tam bývá docela dost, aspoň teda v lokalitách, kam chodím já...

Hafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:53
- Nahlásit

Eimy
Ok, abych pravdu řekla, docela mi to tak vyhovuje. Jsem utahaná jako kotě a potřebuju si trochu odpočinout, navíc nevím, kdy se mi dneska podaří vypadnout z práce, vypadá to na dýl. Tak to necháme na jindy. Ať vám to na agi jde...

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:52
- Nahlásit

Hafina
Jsem rada, že ti to vyhovuje taky... My nakonec nepujdem ani na agi, neb jsem se musela vydat pro potvrzeni o studiu a cestou domu se mi zas udělalo blbě, takže to asi fakt na lítání po venku neni... Ale přes víkend to vylečím a pak můžem směle vyrazit

Hafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:25 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Eimy
Tak se radši nějakou chvíli šetři. Já měla v srpnu střevní problémy a ačkoli jsem si myslela, že už jsem v pohodě, tak jsem i po krátké procházce byla úplně vyřízená, takže tělo potřebuje jednak klid, aby se s tím vypořádalo a druhak taky klidek na regeneraci. Takže se pěkně leč a odpočívej, ať jsi brzo v pohodě a můžem vyrazit vyvenčit ty naše obludky... Veverku za mě pohlaď a že ji Arisek posíla hezkej blízanec...

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:27
- Nahlásit

Hafina
No, asi to tak bude... Achjo, ale štve mě to pořádně. Naštěstí mamka je hodná, tak mi s Veverkou chodí ven a přítul taky, když je tady, takže se fakt šetřit můžu Ty za mě Ariska taky pohlaď a Veverka že vrací blízanec a kouše ho pod krk

Hafina
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:30
- Nahlásit

Eimy
No já ani nechci být radši nikdy nemocná, tak se vždycky léčím jen doma, abych mohla chodit se psem. U nás je to s venčením složitý, mamka nemůže, protože je na vozejku a Aris je děsnej magor, taťka je dlouho v práci a přítel jezdí s kamiónem, takže věčně není doma, takže já vždycky přilezu z práce, obejdu se psem blok a pak šup do betličky a léčit. Aris to prostě tu chvíli musí vydržet.

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 17:55
- Nahlásit

Ahojky, mohly bychom se nejak domluvit na to venceni, ale bylo by asi docela fajn, kdyby to vyslo tenhle tyden, protoze pred pár minutkama jsem videla svuj rozvrh a je to se mnou uplně zabitý, až na středu, kdy vy máte cvičák (a já se modlím, abychom ho tam měli i my a jakž takž budu funkční ještě v pátek, ale jinak mám školu do 6 a do 7...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání