| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:05
- Nahlásit
URL
paní hledá pomoc. Našel by se tu někdo?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:15
- Nahlásit
monika
No, ja autem nemuzu, leda bych tak vlacela psa vlakem, ale jestli bude pani sledovat pozorne stranky, tak pan Vano tam pise vzdycky data odvozu pejsku do brna...
jde o tuhle bilou doginu, ze...?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:18
- Nahlásit
wami
Jéééééééžiškote ta je kráááááááááááááááááááásná. Hned bych ji brala všema deseti.Taková krásná "kočička".
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:30
- Nahlásit
wami
Ta doga je v nějakém útulku nebo co? Pošleš mi odkaz?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:32
- Nahlásit
monika
mě se to nějak nechce zobrazit
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:35
- Nahlásit
abby
http://www.nemecka-doga.cz/index.phtml?page=diskuz e_vypis&tema=76
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:08
- Nahlásit
Frog
Ta doga je v nějakém útulku nebo co? Pošleš mi odkaz?
Jo, je ve Zvolenu...
www.kszv.sk
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:08
- Nahlásit
Já o tom moc nevím, jen jsem to našla na stránkách klubu a paní asi nechodí na tyhle diskuze. Je mi líto té doginky a je to pro ni obrovská šance, že si ji chce někdo vzít. Proto jsem to tady šoupla.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 07:54
- Nahlásit
Ahoj, tak aktualní informace: nabídl jsem částečnou pomoc té paní s tím ,že můžu až o výkendu, ona mi napsala, že se mnou počítá a že už jí napsal pán z té karantení stanice, že pejsek se léčí a je o něj velký zájem a stejně ikdyž by měli utrácet, tak neutrácejí, dál se s ním prý paní nepodařilo spojit, také sem mu včera psal a napsal mi to samé
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:05
- Nahlásit
tequily
jo, pan Vano je neutraci, ale neprispiva mu na ne stat, peci o psy, ktera trva vic jak ten mesic, plati diky prispeni darcu a sponzoringu...
(Pred casem jsme hledaly s kamaradkou, jestli to je pravda, a je fakt, ze slovenske zakony zrizeni KS skutecne umoznuji... Presto je to dle meho silne citove vydirani... )
|