Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak nevím, je to normální?
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:23
- Nahlásit

Je to sice zdánlivě nepsí téma, ale možná takový problém u někoho nastal. Omlouvám se všem, pro koho tohle téma bude zbytečný, ale mě tohleto hrozně vytočilo...

V pátek odjíždím na fesťák a pořadatelé od letošního ročníku zakázali vstup se psy (já bych s sebou psisko stejně nebrala). A tak jsem se teda s mamkou domluvila, že v pátek ráno psici ještě vyvenčím já a potom už se o ni do neděle dopoledne, než přijedu, postará ona.
Problém nastal ve chvíli, kdy babička začla chtít, aby mamka jela s ní a s dědou na chalupu a mamka řekla, že přijede až později, protože bude hlídat Eimy. Brácha, aniž by se mamky na cokoliv ptal to začal s babičkou řešit, že to je hrozný s těma psama, že ať teda mamka vezme psa s sebou atd. atd. Přitom když jsem mamce říkala, že mi psici klidně pohlídá někdo jinej, protože lidi se mě furt ptají, kdy někam pojedu, že ji chcou k sobě domů (), řekla mi, že ne, že ji pohlídat chce.

Tak přemýšlím, jestli je reakce mýho bráchy normální a jsem divná já nebo naopak? Každopádně mě vytočilo, že to řeší za mýma i mamčinýma zádama a a ne přímo s náma...

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:26
- Nahlásit

Eimy
nesmíš bejt takovej cimprlich

abby
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:31 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Eimy
Asi jak v které rodině.U nás to bohužel normální je a já si na to pomalu začínám zvykat

Puna
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:32
- Nahlásit

Eimy
jasně, to jsou bráchové, no...
Je určitě mladší, ne? já mám taky takovej dáreček

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:34
- Nahlásit

Puna
Ne, je o tři roky starší

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:35
- Nahlásit

abby
já si na tohle asi nezvyknu nikdy...

fromeli
no jooo, když mně takový to "o nás bez nás" moc nesedí ... Obzvlášt když kecálek o tom nemá ani páru...

Mar3
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:08
- Nahlásit

Eimy
mě to normální nepřijde,ale rodiče i sestra jsou takoví,jak tvůj brácha (holt lidi,co nemaj psy,nooooo )

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání