Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:23
- Nahlásit
Je to sice zdánlivě nepsí téma, ale možná takový problém u někoho nastal. Omlouvám se všem, pro koho tohle téma bude zbytečný, ale mě tohleto hrozně vytočilo...
V pátek odjíždím na fesťák a pořadatelé od letošního ročníku zakázali vstup se psy (já bych s sebou psisko stejně nebrala). A tak jsem se teda s mamkou domluvila, že v pátek ráno psici ještě vyvenčím já a potom už se o ni do neděle dopoledne, než přijedu, postará ona.
Problém nastal ve chvíli, kdy babička začla chtít, aby mamka jela s ní a s dědou na chalupu a mamka řekla, že přijede až později, protože bude hlídat Eimy. Brácha, aniž by se mamky na cokoliv ptal to začal s babičkou řešit, že to je hrozný s těma psama, že ať teda mamka vezme psa s sebou atd. atd. Přitom když jsem mamce říkala, že mi psici klidně pohlídá někdo jinej, protože lidi se mě furt ptají, kdy někam pojedu, že ji chcou k sobě domů ( ), řekla mi, že ne, že ji pohlídat chce.
Tak přemýšlím, jestli je reakce mýho bráchy normální a jsem divná já nebo naopak? Každopádně mě vytočilo, že to řeší za mýma i mamčinýma zádama a a ne přímo s náma...
|