Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pejsek pro rodiče
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:10
- Nahlásit

petl
absolutní pravda když někdo vydí chlupatce tak hned první jeee to musí být práce, ale opak je pravdou přesně tak jak popisuješ ty o 1000% jsou v bytě kraťasi horší na úklid

petl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:18
- Nahlásit

Nejvíc mě ničí majitelé kokrů a podobných "hedvábných" plemen
Vždycky se na procházce k nám hrnou se slovy "jeee to musíte taky každý den česat" no a pak to zklamání když se tvářím nechápavě a objasňuju že časté česání kolii vysloveně škodí protože se trhá podsada S tervíky to bude asi podobné.
Obvykle pak kvílejí že oni to jeden den neučesat tak ho můžou dát rovnou ostříhat

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:26
- Nahlásit

jo jo s tervíkama je to stejné čím víc češeš tím je ta srst horší kvlity opravdu stačí jednou za čtrnáct dní a klidně i za dýl, jen když línají tak třeba za deset dní ale fakt se to nemusí přehánět, a koupu jednou za rok a to na jaře aby ta zimní srst dřív slezla, tím myslím v šamponu jinak v rybníku jsou klidně každý den, jsou to blázni na vodu

petl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:31
- Nahlásit

Mně někteří kolijáři zase říkají že nenechat je koupat ani v řece že když se namočí tak vylínají dřív a bude po výstavách a vidíš, koupou se tam každý den a všichni na výstavách chlupy leda závidějí
Nemám to srdce jim zakazovat vodní radovánky když se jim to líbí, ostatně v tom vedru to snad ani jinak nešlo.

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:36
- Nahlásit

tak to nevím psa mám pjeknýho chlupatce a koupe se fena nic moc ale ta to udělá vždycky že shodí všechny chlupy a pak vypadá jak malina, ale stejně jim to nezakážu aby se koupaly

petl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:38
- Nahlásit

Přesně, taky tomu nevěřím, u nás to taky nefunguje, jsou to koule chlupů na pochodu
Co by z toho života měly, že jen cvičák a výstavu a na vycházce hezky po cestičce, fujtajxl to bych vidět nechtěla

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:44
- Nahlásit

mě se teda strašně líbí australský honácký pes a australský ovčák takže bych doporučila tyhle

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:51
- Nahlásit

Mar3
jsou pjekný to máš pravdu ale jsou to torpéda a hlavně australský honácký má v sobe troch bulteriera tak to bych moc nedoporučovala

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:04
- Nahlásit

Petra
tak toho ovčáka

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:51
- Nahlásit

no přece šeltie Jsou sice akční, ale něžně

petl
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:52
- Nahlásit

gabifi
Prý nechtějí chlupy

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:55
- Nahlásit

co jsem zase s tím obrázkem udělala?

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:57
- Nahlásit

petl
z šeltie skoro žádné chlupy nejsou

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:58
- Nahlásit

chtělo by to něco, co se jednou za čas vytrimuje, ostřihá a tím je s chlupama vystaráno. Možná i to dlouhostrstý by šlo, uvidim jak ovlivnim mámu Třeba ji slíbím, že jim pesana budu vyčesávat.

gabifi
šeltička je moc malinká to už je lepší ta kolie

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:03
- Nahlásit

younglady
tak to už mne napadá akorát kolie krátkosrstá, jenomže ta může být hodně akční a taky není nejlevnější

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:04
- Nahlásit

gabifi
ta se mi moc nelíbí, přemýšlím o ukacání našich na beardedku

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:08
- Nahlásit

younglady
jo, beardedky jsou správní psi (mně nevyhovuje akorát ta jejich srst)...nebo taky choďáček

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:10
- Nahlásit

gabifi
co je choďáček??

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:13
- Nahlásit

younglady
http://www.chodskypes.cz/

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:16
- Nahlásit

gabifi
hezký, ale moc do vlčáka (to víš, máma je vybíravá )

Citera
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:08
- Nahlásit

younglady
Zkus ukecat na beardedu, moji i přítelovi rodiče nám naše psy už ani nechtějí půjčovat. A jak psala petl, radši budem mít doma kupu hlupatců než jednoho labradora. Jeho chlupy máme v koberci ještě po roce.

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:18
- Nahlásit

Citera
tak já s nima hodim řeč a uvidíme, co z toho vypadne

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:40
- Nahlásit

younglady

cuuuuuuuuuuuuuuuuuus, myslim, ze pro Tve rodice by byl idealni podobny uchylacek jako je Fredy , ani maly, ani velky, vykopnou ho na zahradu, neni tak divokej jako ta tvoje dablice a muzou si ho vzit i do postele

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:47
- Nahlásit

Aknah
No ahojkyyy
no tak Fredy je to posledni co bych rodičům doporučila, je to stejnej rapl jako Abbyna a ne že ne ))))
a hlavně pochybuju že frady uhlídá barák, jak ho lupiči za tim plotem uvidí tak si řeknou že tam žijou asi vtipálkové

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:55
- Nahlásit

younglady

clovece to by ses divila, ted byl par dnu venku u baraku a ten spusti vzdycky takovy povyk, kdyz nekdo chtel na zahradu, ze by musel vzbudit celou vesnici. To neni o tíom, ze je zastrasi, ale vzbudi tebe a to staci, nasi maj ridzbeka a ten hlida min jak Fredule a kdyz prsi? tak to ani cumak nevystrci z boudy

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 16:09
- Nahlásit

Aknah
no ridgebacka bych nasim ani nedoporucila, po tom co sem je videla na tom tabore, to neni plemeno pro rodice

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání