| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:51
- Nahlásit
V září jedeme i s pejskem do jednoho penzionku a tak by mě zajímalo, jak to vlastně funguje (ta kouzelná větička vítáni jsou vaši domací mazlíčci, na které stál výběr hotýlku), jestli pejsek smí i do hotelové restaurace a tak podobně...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:53
- Nahlásit
Syska
No, na táboře jsme bydleli v hotelu, psi směli všude. Pokoje, společenské místnosti, jídelna... Prostě f poho.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:54
- Nahlásit
záleží to kus od kusu - v některých hotelích můžou všechno, někde mají přísnější režim. uvidíe na místě nebo se můžeš informovat dopředu, jaké mají nároky na chování domácích mazlíčků
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:04
- Nahlásit
Je to taková roztomilá roubenka (ten penzionek), tak věřím, že naše hádě přízemní bude bez problémů...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:06
- Nahlásit
Syska
my takhle jednou byli na Sumave a pan vedouci nas poprosil, at se psem nechodime do jidelny, ze by to mohlo ostatnim hostum vadit. takze kdyz jsme byli na snidani, byla ®onie na pokoji a vecer jsme stejne sedavali na zahradce venku, takze tam to bylo bez problemu .... musim rict, ze i ja jsem se lip a v klidu najedl, kdyz jsem vedel, ze nemusim mit porad na ocich cerny torpedo ....
|
petl
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:08
- Nahlásit
Naše holky si ze všeho nejdřív ochočily paní kuchařku a ta je pak doslova lákala k sobě do kuchyně - i když je to z hygienických důvodů nevhodné
Jejich nejoblíbenější činností bylo vartování pod sporákem
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:12
- Nahlásit
Jirikovo
I s touhle variantou počítáme, máme objednané snídaně a ne každýmu může být pejsek v jídelně po chuti, to je jasný...
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:30
- Nahlásit
Jirikovo
tak to já bych v klidu ani sousto nepolkla, páč už bych v duchu počítala škody způsobené na majetku hotelu. Nám to umí fenka pěkně osladit, když nás napadne jí nechat osamocenou v prostředí bohatém na různé zajímavé věci.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:32
- Nahlásit
jindriska
no vzhledem k tomu, ze jsme pres den vzdycky fakt hodne ®onie utahali, tak na nas kazdy rano divne koukala, proc uz vstavame, kdyz ona je chudinka cela mrtva a chce jeste spat ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:42
- Nahlásit
Syska
Ahojky, tak konečně razíte na dovču, to je fajn, možná vám i vyjde počasí... My jsme se nedávno vrátili a bylo to super, Sára si našla kamarádku labradorku, patřila panu kuchaři a bylo to na ní vidět. Napřed naši Sáru málem zakousla a pak, když si to holky vyjasnily, tak byly kámošky. Jinak nás se psem pouštěli všude a když jsme chtěli na hrad či zámek, ochotně nám ji u pokladny pohlídali. Řekla bych, že hoteliéři už pochopili, že s námi pejskaři mají větší kšefty a je lepší vyjít lidem vstříc. Dokonce jsme byli na prohlídce v jednom klášteře a tam nás pustili i s pejsou. Co mně zarazilo, když jsem zjišťovala ubytování, tak v jednom luxusním zámečku chtěli na noc za psa 500,- Kč, asi tam pro něj měli damaškové křeslo... Ale byla jsem fakt mile překvapená, že dnes se psem fakt není problém..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:46
- Nahlásit
Gája
No razíme, ale až za měsíc, tak si ještě počkáme...
Vy jste byli na té Moravě? A kde jste teda nakonec bydleli?
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:53
- Nahlásit
Syska
Nakonec jsme jeli poblíž Bechyně. Ta Macocha se zdála taťkovi hodně daleko a my jsme nejeli na celý týden... Byli jsme na samotě, na statku s koňma a bylo to fakt skvělé, až na počasí, které se koncem týdne pokazilo. Děcka se tam vyřádili a našli si kamarády a my taky. V září má být hezky...
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 13:57
- Nahlásit
Syska
já mám s pejsou v hotelu jen dobré zkušenosti, ale než ji někam beru, vždy si to raději ověřím telefonem se zaměstnanci nebo majitelem zařízení - oni taky někdy napíšou spoustu věcí a pak skutek utek
Pohyb po celém hotelu byl vždy bez problémů, včetně jídelny (restaurace) a když je pes vychovaný, tak se nad ním každý rozplývá a povolí Vám spoustu věcí, které by normálně nedovolili
dovču si hezky užijte se psem je to úplně jiné než bez něj
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
Tak to jo. My jedem celá rodina, my dva s Tess + naši + ségra s přítelem, tak to bude veselý. Berem i kola, protože jsme zjistili, že i s buldočkem jde jezdit na kole! Nejezdíme samo po silnici ale po lesních cestách a jí to šíleně baví. Samozřejmě jen krátký trasy, ale i tak je děsně šikovná. Máme z ní radost. Měla by s ní mávat puberta a ona je hrozně hodná!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:03
- Nahlásit
kokoška
Samozřejmě máme zjištěno i telefonicky, zda s pejskem můžem. Už při rezervaci jsme říkali, že ho budem brát a paní říkala, že bez problémů...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:07
- Nahlásit
Syska
my byli několikrát se psama v hotelu, je fakt, že většinou nesmí do jídelny, ale jinak vůbec žádný problém....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:08
- Nahlásit
Syska
Sára měla taky premiéru při kole... Minulý týden to s ní muž zkusil a už to mastili, ale byl to fakt legrační pohled... Běžela tak nějak našikmo a muž jel krokem, přesto měl smrt v očích.. jednou z nich bude sehraná dvojka.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:11
- Nahlásit
Gája
No ona chuderka běží mezi náma a protože já jsem lempl pomalej, tak Zdeny mi hned ujede a ona je pak zmatená, letí za ním a přitom se ohlíží po mně, no nemá to jednoduché...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:16
- Nahlásit
Syska
.............. legrace si určitě užijete..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 14:28
- Nahlásit
Gája
No to určitě...s ní ani nuda bejt nemůže. Za chvíli Ti pošlu mailík...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 19:30
- Nahlásit
Syska
Zkušenost mám docela čerstvou. Začátkem července jsme jeli na tábor, pod stan jsem s tou svojí oblodou nechtěla - zbořil by ho jako nic , tak jsem měla zamluvenou chtaku. Přijeli jsme tam, našla jsem naší hlavní vedoucí a ptám se kterou chatku nám přidělí a ona nám řekla, že chatky jsou před rekonstrukcí, nejde tam světlo a majitel nás nechá bydlet za stejnou cenu v hotelu. Navíc jsme měli bydlet ještě s jednou holkou a kavalírkem, který se tvářil, že mého mazlíka sežere. Když jsem si představila toho svého megapsa na hotelovém pokoji, navíc s kavalírkem, obcházela mě Pepka a přemýšlela jak mě nejlíp klepnout. Pokoj jsme měli až ve třetím patře, pes se tam sotva otočil, navíc tam byla televize a telefon, takže vždycky když jsem ho tam musela nechat jsem se hrozně bála že buď něco smete ocasem nebo ublíží kavalírkovi. Můj hafík je navíc pes venkovní, doma spal jen dvě noci když jsme si ho přivezli, takže jsem z toho měla opravdu strach,ale zvládal to na jedničku. S kavalírkem byli nejlepší kámoši, nic nerozbil, když jsem odešla (na snídani nebo na oběd, to jsme psy nechávali na pokoji nebo ve stanech) tak spinkal ani neštěkal, prostě zlatíčko.
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 19:45
- Nahlásit
Kdyz jsem si jela pro meho pejska, byli jsme v Praze na hotelu a tam smeli zviratka. Moje stendo smelo vsude a kdyz cural na rucnik, chtela jsem ho zaplatit. Nechteli nic, ze se to vypere. Byli jsme tam tri noci. Mile prekvapeni. Byl to hotel 4 hvezdicky. myslim ze kdyz tam zviratka smeji, je to OK.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 19:52
- Nahlásit
Doporučuju ujistit se v hotelu, zda pes smí skutečně všude.
Občas ho nechtěj do restauračky, a to je pro nás nedostatek, když už se psem do hotelu, tak komplet
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 07:14
- Nahlásit
Díky všem za zážitky, není to žádnej super hotel, je to jen takový penzionek, takže věřím, že to bude v pohodě... Zatím jsem s tím, že pes nesmí do restaurace, setkala jen v Jeseníkách na Šeráku (což mi hlava fakt nebere...), přišla tam partička kamarádek, jedna měla labradora a tam zákaz vstupu psů. Tak ty čtyři kamarádky si šly na oběd a ta s tím pejskem musela čekat venku, sychravo, déšť (taky dobrý kamarádky, že...). V Brně nás ještě z žádné restauračky nevyhodili, ale vždycky se nejdřív zeptáme, jestli smíme...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 07:22
- Nahlásit
Syska
no jóóó,ale dybys šla třeba z labradorem,tak by tě třeba byli bývali už někde vyhodili Tesslíka schováš do ruky
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 07:23
- Nahlásit
Mar3
To asi jo, ale tam na tom slavným Šeráku nechtěli pustit ani jorkšíra do kapsy...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 07:25
- Nahlásit
Mar3
já myslela v Brně
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 07:45
- Nahlásit