| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:39
- Nahlásit
Mám doma štěně, který strašně vyvadí když vidí koně. Štěká a chce je honit. Chtěla bych tomu předejít aby si koní nejlépe vůbec nevšímala, ale to by asi znamenalo seznámit ji s nima. Nemáte někdo doma koně nebo kontakt na někoho, kde by bylo možné takovéto seznámení provést abych nemusela obden podstupovat ot její koňský šílenství??? Jsme z Prahy, dííííky
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:47
- Nahlásit
sestra myho pritele chodi kazdodenne ke konim, urco by to slo nejak zaridit...uz jsme to planovali i se Sarou, ale prislo mi to jako dost nebezpecna socializace...hlavne nevim, jak bysme Abby vysvetlily, ze na ne stekat nema...ale pokud by ti slo jen o kontakt, muzem to nekdy zrealizovat
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:49
- Nahlásit
no to by bylo super, ja jen chci aby si k nim cuchla a zjistila, ze to nejsou zadny vrazi stenatek, ale normalni zvirata jako ona. Dneska sme je potkali a vypadala ze ji asi udelaj neco strasnyho podle toho jak vyvadela.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:54
- Nahlásit
edita
ja bych s vami kdyztak taky zasla rockys sice kone uz videl a v poho zato se strachy pocural kdyz spatril rohatyho kozla se zvoncem na kozi farme
jinak ja tri roky taky jezdila aktivna na konich
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:59
- Nahlásit
tak se nekdy ve skolce domluvime a muzem o vikendu udelat spolecny vylet za konikama...je to v pisnici na praze 4, ona tam je skoro porad o vikendu, takze by nemel byt problem...je ted pryc, ale az se vrati, tak se ji zeptam a domluvim to...btw. Sara se chudak dneska strasne posrala asi vcera neco snedla...jen odpoledne stala a klepala se a ja krava jeste 15 minut: "co ti je berusko? pujdeme ven az za chvilku jo?"...je statecna, ze to pri moji natvrdlosti vydrzela az ven...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:01
- Nahlásit
tak aspon ze vydrzela, me to jednou Abby hodila doma, no byt mi smrdel jeste dva dny.
Ok super uz se tesime, snad ji to pomuze.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:04
- Nahlásit
edita
moje jedna znama ma taky kone ustajenyho v pisnici jmenuje se Terka a ma kone Mikado (Mikes, vetsi pony)
tak se nekdy domluvime
|