| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 08:31
- Nahlásit
Tož fčera som hin dotáhla Gaficu zas do práce, ne. Já sedím, makám, Gafica leží na zemi a spí (vydatně prdí). Po chvíli měli dojít klijenti. Odvedla sem Gaficu teda na terasu, aby po klijentech neřvala (neboť tuto nežádoucí činnost nejsem schopna odbourat - pro znalce: nepomáhá ani radiátor ani kastrace, máme těsně před metou "stráň"). Gafica z terasy slyší cizí hlasy a vydatně prdí a ještě k tomu řve. Omlouvám se a několikrát odbíhám z kanceláře s radiátorem v levé a kastračními nůžkami f pravé ruce a zakročuji. Gafica zmlkl, aš uš stratil vjedomí.
Den se ubíral dál mílovými kroky k pozdnímu odpoledni. Přišla paní uklízečka. Gafica ju nemá rát, kupodivu ona ho taky ne. Paní uklízečka pracuje za skleněnou stěnou. Zbitá a vykastrovaná slepica leží, vrčí, cení zuby, vrčí. Hážu po ní klávesnicí, vrčí. Monitorem, vrčí. Vzdávám boj s vjetrnými mlýny. Paní uklízečka ví, že za sklem je f bezpečí.
Práce je hotova, beru štěknu za obojek a odcházím. F chodbje potkávám paní uklízečku, vláčí těžké pytle s otpatky. Nabízím jí, že jí otevřu dveře a pustím ji. Otevírám dveře, uhýbám co nejvíce do strany a štěknu držím za obojek: "Drž hubu hajzle, nevrč, dnes je měkko, na stráni se ti bude líbit" říkám s vlídným úsměvem. Paní uklízečka nejistě přichází ke dveřím. Štěkna si jí nefšímá, kupodivu nevrčí. Paní uklízečka prochází dveřmi a míjí nás. Štěkna vystartovala a zahryzla se jí do kotníku.
V následujících vteřinách jsem si zopakovala dávnou děckou hru na hops kuličku. S dětmi jsme se vždy zavřeli do malé prázdné místnosti a mrštili kuličkou o stěnu. Ta následně úchvatnou rychlostí rotovala mezi zdmi, podlahou a stropem a s každým dopadem nabírala na rychlosti. Garfield se pro měnil na větší hopskuličku...
Paní uklízečka uš asi nepřinde.
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 08:48
- Nahlásit
Garfield
... to mi připomělo " nebojte, já ho držím !" ..." ale on mě koušeeeeeee "
Pozdravuj slepícu! On trošku na těch kotníčcích ujíždí, chudák ...
Hele a neboj, uklízeček je stejně jako pinklů ... jedním slovem třidrdele ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 08:52
- Nahlásit
Amir
No..., tak mě se v tu chvíli taky vybavil pan číšník od Hrocha a tak jsem se začala smát, přičemž jsem mrštila Gaficí o stěnu, paní uklízečka zřejmě nechápala, co je směšného na tom, že jí ukousl 3/4 nohy. Taky jsem jí mohla říct "Nebojte, já ho držím...".
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 08:53
- Nahlásit
Garfield
No todle a to gabka říkala, jak máš slepicu dobře zvládlou !!!!! A ona je lovec kotníků jooooooo
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:08
- Nahlásit
Právě mi pípla na mobilu upomínka.
Dnes má slepica v psím těle podobná kocourovi jménem Garfield 2 roky. Musím mu koupit nějaký dárek, než půjde na tu stráň.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:35
- Nahlásit
Garfield
Slepičkovi vše nejlepší ke druhým narozkám od spoluvenčitelky slinťošky Giorďasky
posílá mu virtuální dortík, za normálních okolností by mu blíznout nedala ale virtuálně se s ním prý rozdělí... TAK VŠE NEJ, GAFE!!!
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:35
- Nahlásit
Garfield
Ty si nepamatuješ sama narozky své slípky??! No co ty seš za mamu..?
Jinak, ber ju častěj do práce, ať se po ránu zasměju
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:37
- Nahlásit
Sylva
...určitě pamatuje dělá jaká je macecha a přitom už má jistě nakoupeno spoustu darů!
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:37
- Nahlásit
Samo taky přidáváme přání všeho nejlepšího Gafi!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:45
- Nahlásit
Přežije Mucholabka se slepicou na jednom place?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:06
- Nahlásit
Mucholabka
To už máme vyřešený ne? Lze doufat, že přežijí všichni ve fyzickém zdraví a psychickém klidu a když né, tak na kopání jam na stráni nás bude dost...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:09
- Nahlásit
Garfield
přežijí všichni ve fyzickém zdraví a psychickém klidu
tak to já můžu rovnou zaručit, že tohle se mě netýká.... jestli náhodou Gary přežije ve fyzickém zdraví, tak já rozhodně v psychickém klidu neee.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:26
- Nahlásit
Garfield
Si radši beru lékárničku. Teda lékárnu mám aji šitíčko na kůži, kdyby poblíž nebylo zdravotnické středisko první pomoci občanům postiženým Garopsem.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:36
- Nahlásit
Garfield
Milý Garfielde, vše nej a hlavně brzkou změnu ošetřujícího personálu Ti přejí:
Trotelchen, chvd, Mr.Schizofrenio, Mr.Punta, Karel Berger, Jan Brukner, Petr Broukal a Jana Kutíková
Užij si to!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:43
- Nahlásit
Trotelchen
...ještě jsi tam vynechal toho skutečnýho virtuálního bulíka...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:56
- Nahlásit
A kdo mi popřeje k svátku? Dneska je přece Mucholabky!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 13:06
- Nahlásit
Garfield
nevemeš garfa k narozkám do kiiiina ???? http://filmpub.atlas.cz/kino/81253-garfield-2-from hp.aspx
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 17:11
- Nahlásit
Garfield
Trotelchen
...ještě jsi tam vynechal toho skutečnýho virtuálního bulíka...
coto? já bych Vám ty platy sundal, zbejvá Vám moc peněz na drogy!!!
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 17:13
- Nahlásit
Mucholabka
A kdo mi popřeje k svátku? Dneska je přece Mucholabky!
hele faaakt, tak vše nej.....
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:07
- Nahlásit
Mucholabka
Dnes je Mucholabky v kalendáři koho, nebo čeho? Lidí ani psů to není, takže..??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:33
- Nahlásit
All
Jsem Zuzka, víte? Fňuk.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:40
- Nahlásit
Mucholabka
No joo, ale máš to Zuzko ve jméně Mucholabka hodně dobře zakódovaný. Tak ti podáváme všechny packy a posíláme imaginární kostičku hmmm ta je!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:42
- Nahlásit
Sylva
člověk aby se prosil
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 13:45
- Nahlásit