| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 20:17
- Nahlásit
Omlouvám se Garfieldovi, že mu taky budu trochu dělat konkurenci ve vyprávění ne zrovna veselých psích příběhů...(ale neboj, neznám jich tolik jako ty - naštěstí)
Tohle mi vyprávěla kámoška: Nějaká starší paní byla se svým černým labradorem v Praze v metru. Metro přijelo, paní nastoupila, ale nevšimla si, že pes se jaksi "šprajcnul" před dveřmi a odmítá nastoupit. Držela vodítko a stála ve vagónu. Dveře se zavřeli - paní byla uvnitř,držela konec vodítka, pes na druhém konci vodítka venku. Lidé venku křičeli, ale marně. Metro se rozjelo...
Radši jsem se nikdy nepokoušela domyslet si jak to asi vypadalo když se v další stanici metro zastavilo.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:10
- Nahlásit
rendik
Můj přítel byl svědkem něčeho obdobného,jen šlo o šalinu.Bylo to prý dost drsný a slečna,které patřil pejsek se úplně sesypala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:38
- Nahlásit
rendik
Raději si ani nepředstavuju.....brrrrr
Já byla jako holka svědkem pejska, který si strhl polštářky na jezdících schodech .....do dneška když jedu s Denynkou, tak se bojím.... s Brutem jsme ještě nejeli, taky nás to čeká...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 07:31
- Nahlásit
Je to hrozný, nechápu jak se to může stát. Moje známá zase takhle nastoupila do auta, na druhém konci vodítka měla jezevčíka, všimla si toho asi po 2 km jízdy. Peggy měla pohmožděniny a byla solidně odřená, ale přežila.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:58
- Nahlásit
nemá metro něco jako záchrannou brzdu? v podobné situaci bzch ji použila a smířila se s následky........ale pes by snad žij a hlavně by byl ušetřen takového konce
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 13:03
- Nahlásit
Jednou Ašopes neuměl naskočit do tramvaje kůli té její blbé nemoci a zadní nohy jí spadly do kolejiště pod tramvaj, ale to jsem ji rychle vytáhla aspoň za chlupy. Nasadila svůj debilní hysterický výraz jako obvykle.
Fakt nechápu, jak se tohle může stát, aby držela jeden konec vodítka a...to snad musí být naschvál, přece se ten řidič musí dívat, jestli někoho nepřivřel. A když člověk vletí mezi zavírající se dveře, kór v metru, tak se nesepne kontakt a vůz se nerozjede.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 13:19 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
Mucholabka
to myslím nemáš pravdu, tohle se právě může stát tak snadno, že se až divím, že těch případů (bohudík) není víc... naše Sára před vstupem do jakéhokoliv dopr. prostředku doslova brzdí a bojí se nastoupit, když jsem s ní šla do busu, tak jsem ji nemohla vtáhnout dovnitř a musela jsem vystoupit, vzít ji do náruče a málem nás taky zmáčkly dveře a řidič taky kontroluje, nebo by měl kontrolovat, jestli může dveře zavřít, nebo ne... a v metru je to otázka chvilky a stačí houf lidí, delší vodítko a než se vzpamatuješ ... může být zle
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 13:26
- Nahlásit
Pastelka
Jsem myslela, že jsem jediná blbá, jsem si takhle zavřela nové vodítko za čtyři stovky do dveří auta a karabina se vláčela po silnici pár kilásků...ale teď vidím, že to může být mnohem horší.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 14:39
- Nahlásit
Nevím, vždycky mám psa při nastupování kamkoliv před sebou, pro každý případ.Připadá mi to i praktičtější, ale to je věc názoru.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 14:42
- Nahlásit
Meta
to chápu, dá se pochopit i šála, taška, kus jakýhokoliv oblečení, ale nevšimnout si, že mi nesedí pes na klíně... Můj bývalý manžel zapoměl psa přivázanýho před obchodem.Přišel domů bez něj.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 00:02
- Nahlásit
No to je strašný! Já ty lidi nechápu. Ta panička byla nejspíš na mol. Nic proti tobě Molle Máš pravdu s tou brzdou, takže nejspíš nechtěla zachraňovat. Moji se naštěstí do hromadné hrnou jako by se tam něco rozdávalo. Když jdeme kolem zastávky, musím dávat hodně hodně pozor, aby nenastoupili (jsou na volno s náhubkem).
|