Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Krysařička hledá domov - spěchá!!!!!!!!!!!!!!!!
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
MORIE
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 09:54
- Nahlásit

Sterkule
Jo, tak to je fajn. Jenom, jestli si ten "člověk" nepořídí náhradu

Hafina
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 12:43
- Nahlásit

Sterkule
Tak jak to vypadá, už máš někoho najisto, že by si ji na stálo vzal?

Zdenka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:10
- Nahlásit

Taky mě to zajímá,jestli už našla domov??????

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:11
- Nahlásit

haló haló jak to vypadá, má už domov nebo né

Hafina
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 13:12
- Nahlásit

Mě se totiž podařilo přemluvit přítele, že by byla jeho a brával by si ji s sebou na cesty, to znamená, že by byla neustále s někým a doma se na to tvářili taky celkem povolně.

Tinta76
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:05
- Nahlásit

Nevíte někdo, jak to s tou fenečkou vypadá???

Zdenka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:23
- Nahlásit

Taky čekám nějakou odpověď a nikdo nikde našla už domov ?????

Sterkule
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:03
- Nahlásit

all
Ahoj, takže fenečka ještě domov nemá.Kdyby bylo zle, tak si ji vezme Aren, ale bylo by lepší, kdyby byl někdo, kdo se jí může věnovat o něco víc, než jako pátému psíkovi. Pojedeme pro ni snad o víkendu a vrátíme se v neděli(máme trochu problém s dopravou).Potřebuju někoho, kdo by byl ochoten si pro ni přijet nejdřív v neděli večer a nebo po neděli až k nám do Nového Města na Moravě a nebo popřípadě do Žďáru nad Sázavou.Jinam se příští týden nedostanu.

scarlet
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:10
- Nahlásit

Ahojky vsem, mam doma rocni krysaricku a opravdu se mi sviralo srdce, kdyz jsem si o tehle cetla. Myslela jsem, ze bych nepresvedcila pritele, ale nakonec to vypada, ze ma take mekke srdce Jsme z Prahy. Potrebovala bych jeste tak dva dny na poradne promysleni dusledku. Ale mela bych o ni zajem. Slo by to?

Sterkule
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:14
- Nahlásit

scarlet
AHojky, šlo by se domluvit teměř na čemkoliv.Nahoře mám číslo, tak stačí poslat SMSku.Možná se i dovoláš,ale je tam signál na nic, takže nevim.Hlavně aby mylá už konečně pryč.

scarlet
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:15
- Nahlásit

a ty ji mas ted u sebe? jaka je? asi hodne placha,vid? myslis, ze by nebyl problem se souziti s jinou fenkou? dokazes odhadnout vek?

scarlet
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:18
- Nahlásit

pardon, ted jsem si vsimla jak tu pises, ze si pro ni jedes az o vikendu

Sterkule
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:18
- Nahlásit

scarlet
no právě že ji ještě u sebe nemám a teprve pro ni o víkendu jedu.Plachá není vůbec.Jen jsem vešla dovnitř,tak mi okamžitě šplhala do náruče a chtěla se chovat a mazlit.Soužití s fenkou nebyl problém,zkoušela jsem co na ni bude říkat a byla naprosto v pohodě.V tomhle stavu věk opravdu neodhadnu,ale stará rozhodně není.

scarlet
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:23
- Nahlásit

nase fenule je takova plassi, vzali jsme si ji ve 4 mesicich ze stanice, kde meli 18 krysariku a psychiku ji to nenavratne poznamenalo...nemela v te dobe zadnou socializaci a lidi se dodnes boji, ale po prvnim harani se ji uplne zmenil vztah k pejskum, je z nich ted uplne nemocna... tak jsem si rikala, jak na tom musi asi chudak byt tahle fenulka

Sterkule
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:26
- Nahlásit

scarlet
tahle chudinka věří lidem stále a asi víc, než by měla.A je jí vidět na očích, jak chce pryč odtud, kde teď je. No tak já na chvilku běžím vyvenčit psíka a za chvíli jsem tu.

Hafina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:38
- Nahlásit

Sterkule
Nevíš, jak to má s očkováním, nakollik je proočkovaná, nebo ne?

scarlet
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:46
- Nahlásit

Hafina

ty by sis ji chtela vzit?

Hafina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:52
- Nahlásit

scarlet
No myslela jsem že jo, už jsem byla i domluvená s přítelem a rodinou. Najednou se všichni kousli. Je mi z toho do breku. Mám doma ještě jednoho psa, máti mi ho přes den hlídá a ta mi řekla, že druhej pes ne a přítel, kterej by si ji s sebou mohl vozit na cesty mi teď řekl, že to nejde. Ani nevíš, jak jsem naštvaná.

Hafina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:53
- Nahlásit

scarlet
A navíc si tu teď připadám jako strašnej kecal.

scarlet
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:57
- Nahlásit

ja o tom porad premyslim, myslela jsem ze bude problem v priteli, ale ten se pro to uplne nadchl, spis ja mam pochyby, chtela bych ji zajistit peknej domov a bojim se abych to zvladla. Bydlime s pritelem v pronajmu, na vikendy jezdime k rodicum, jim by to nevadilo, taky jsem zvykla brat Rozarku vsude sebou, nevim jestli by to ve dvou slo...vecer prijde pritel s prace, tak to dukladne proberem, a taky poradne s rodicema a uvidime

aren
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:01 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Hafina
To je škoda.
scarlet
A co Ty? Dvěma krysařičkám by bylo veseleji. U mně sice může být, ale přece jen být někde pátý pes to není žádné terno.
Jo, už to vidím.

scarlet
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:11
- Nahlásit

aren

to by urcite bylo, nase Rozarka psi miluje, kdyz nekdo venci kolem nasi zahrady muze se pominout, chce si hned hrat...
Proberu to doma, vzdycky jsem chtela vic psu, ale az se po skole nastehuju do sveho, koncim za dva roky, uvidim co na to rekne rodina, prece jen se ji to taky tyka

ko4ka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:05
- Nahlásit

Tak jak to tady čtu, tak vidím, že to s tou malou vypadá nadějně. To jsem moc ráda, jen doufám, že se jí povede Sterkuli v neděli dopravit bez problémů a najde se pro ní nějakej pěknej domov

Zdenka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:04
- Nahlásit

Taky v to doufám a držím ji moc palce

Zdenka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 13:44
- Nahlásit

Tak jak to dopadlo s feňulkou přivezly jste jí a už jste ji někdo adoptoval nebo je ještě u Štěrkule??

Sterkule
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:18
- Nahlásit

All
Tak přináším smutnou zprávu.Malá během týdne zemřela.V pátek jsem tam byla a řekli mi, že v týdnu zemřela.Bohužel.Teď si hrozně moc vyčítám, že jsem ji nevzala u předtím.Kdybych věděla, že to takhle dopadne, tak jsem ji mohla zachránit.

Jsou ale ještě další tři pesani, kterým musím pomoct.Nakonec je i ten malý hnědous k mání. Je to papírák.(má tetování ve slabině,víc nevim a papíry mi k němu nevydají) Nekupírovaný.Je na tom celkem dobře zdravotně,akorát je hladový,potřebuje vyčistit zuby a hlavně aby ho měl někdo rád.Jmenuje se Fík.

Kříženka.Fenka.Vypadá jako menší labrador s pálením.Hrozně hodná a hrozně temperamentní.Přijde mi spíš jako klokan Miluje lidi.Skáče přes překážky,rozumí si s ostatními psíky.Povahově mi hodně připomíná borderku od známé.Taky takové šídlo.Říkáme jí Jammie.

A labrador (bez PP teda,takže tak spíš vypadá), černý pes.Lehčí stavba těla.Vážně pěkný.Hodný k lidem (Ke psům nezkoušeno) Potřebuje lásku a péči.Vnímá pěkně pána,ale nevim, co o něm víc napsat.Snad jen, že se jmenuje Kent.

Moc ráda bych si vzala některého z těchto psíků, ale shodou náhod už mi spinká u nohou moje nové štěstíčko a další už si dovolit nemůžu.Ale těm třen se pokusím pomoci ze všech sil a dostanu je odtud.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:33
- Nahlásit

Tak to je vážně hrozný

younglady
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:07
- Nahlásit

Mužu přijít taky se svou troškou do mlýna? Krásná JRT bez PP. Boužel majitelka na ní chová (co hárání to vrh) a jelikož je russellice hodně temperamentní tak ji pani už nezvládá a chce se jí zbavit. Pomůžete?

scarlet
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:53
- Nahlásit

to je teda hrozny, jak to nekdo muze nechat dojit tak daleko?? "Provoz" takovyho pejska jako je krysarik, nestoji tolik penez...oni ji nechaj umrit hlady

scarlet
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:10
- Nahlásit

Sterkule

nevycitej si to, ze si ji hned nevzala, asi by ji to uz nepomohlo. musela byt ve strasnym stavu. udelal si co bylo v tvych silach. jinak gratuluju ke stenatku, co to je za plemeno?
co se tyce toho hnedouse, tak se pozeptam ve svem okoli

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání