| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 08:26
- Nahlásit
Včera večer mi kamarad řikal, že největší kámoš jeho feňule, labrador, se utopil. Spadl mu balonek do vody, on měl košik a skočil pro něj, strkal ten balonek před sebou, dostrkal ho až ke splavu a tam ho to stáhlo... Už ho nenašli...
Nás se tohle moc netýká, ale píšu to, abyste si kdyžtak na hafíky davali pozor, protože za tohle to nestojí...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:21
- Nahlásit
Chudinka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:05
- Nahlásit
Hrůza.
|
pajisek
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 13:50
- Nahlásit
Ach jo...chudacek...
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 14:55
- Nahlásit
naše holky jsou jako ve vodě jako doma... nerad bych aby se utopily
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 15:05
- Nahlásit
Ano opravdu, u splavu je to nebezpečné. Mě vír stáhl kokra a už jsem ho nezachránila. A to neměl rád vodu a vůbec neplaval. Uviděl na druhé straně břehu psa a chtěl za ním běžet. Než jsem stačila zareagovat, sklouzl pod splav, třikrát se zatočil a voda ho unášela dál po toku. Byla rozbouřená voda, tak jsem pro něho nemohla skočit, stáhlo by mě to taky. Je to už řádka let, ale pořád si vyčítám, že jsem mohla být opatrnější.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 15:13
- Nahlásit
Evulik
My u té řeky byli v pátek, proud za tí splavem už nebyl tak velkej, i když po těch deštích nevím, jak to tam vypadalo, ale toho pejsana to stáhlo a už ani nevyplaval... Hledali ho tam prej i policajti a nic...
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 18:10
- Nahlásit
Jedna ženská z okolí má podobnou zkušenost. Jí se ale utopil malej pes v rybníčku! Já to nechápu, ale fakt se to stalo. Ono je to taky o ovladatelnosti psa. Moji reagujou i ve vodě. Není li si majitel tímto jistý, musí dávat hódně bacha! Musí to být strašně strašný
Haf
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 18:31
- Nahlásit
Eimy
Chudák pes.
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:10
- Nahlásit
To je fakt strašný tohleto. Člověka ani nenapadne, co všechno se může stát..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:49 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Mi jednou pudlice utíkala za hejnem kachen a nevšimla si, že má v cestě potok s dost hlubokým a navíc vyzděným korytem. Bylo to tento rok na jaře, zrovna tály ty obrovské masy, potok byl studený a rozvodněný. Naštěstí se předníma packama chytila té zdi, já lehla na zem, přítel mě držel za nohy a pudlici jsem vylovila. Ale nic si z toho nedělala, momentálně skáče šipky do bazénu. Kdyby se tehdy nechytila, pěkně by si odplavala až do Odry.
Chudák labro.
|