| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 22:31
- Nahlásit
můj pes třeba nahlas krká a prdí, kámošky pes zase často nahlas škytá....oba jsou to buldočci,takže navíc chrápou,chrochtají,můj ještě k tomu i mlaská.
Jaké zvuky vydávají Vaši psi??
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 06:42 - Změnil/a: MORIE
- Nahlásit
Naše příšerka mňauká. Asi to pochytila od kocourů Hlavně, když si hraje, tak mňančí a mňančí.....nejlíp si takhle pokecá s PET flaškou. Vždycky jí říkám, že je taky tak dutá
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 07:49
- Nahlásit
Mar3
Tess když jdeme ven a čuchá si, tak u toho chrochtá a vypadá to, jako bych si vedla na vodítku prasátko...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 08:04
- Nahlásit
Aris strašně často grgá nahlas. Nejraději v šalině, na cvičáku nebo v čekárně u doktora. Taky si někdy nahlas prdne, čichne si k zadku a znechuceně odkráčí. Sranda je, že si k tomu zadku čichne, i když si prdne někdo jinej . Dneska ráno taky škytal. No a když táhne na vodítku, tak vypadá jak astmatik.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 08:12
- Nahlásit
Hafina
tak to je dobrý!! to musí ten dotyčnej,co si prdnul býtrudej a ž za ušima !! co máš za rasu???
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 08:17
- Nahlásit
welšpringršpaněla
Paráda je, že když si grgne, tak všichni koukaj na mě a když k tomu ještě pronesu něco jako no Aris, ty čuně, tak na mě už úplně koukaj jak na tyrana, že z toho ještě obviňuju pejska, chudáčka.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:24
- Nahlásit
Jo tak ta moje taky nahlas si krká , vždy jí řýkám že je to pěkný prase, když příjdu domu tak knučí jak kdyby dítě řvalo že ste ho nechali samotnýho doma ...a spousta jiných zvuku které ani nevypadají jako psí ....a taky škytá nahlas, včera tak hodně že sem myselala že bude poposkakovat po celé místostí jak to sní cukalo
Jo s nima je prostě sranda
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:25
- Nahlásit
Pupy
Hafina
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:29
- Nahlásit
jo a jednou jsem šla takhle v pátek večer na akci,tak jsem psa vrazila ségře do postele-že jako musí spát v posteli . . . no a vona mi ráno vynadala, že už s ní nikdy spát nebude, protože prý tak strašně chrápal, že celou noc oka nezamhouřila
...jsem jí na ro řekla, že je normální,že chrápe a že já se naopak budím, když chvilku nechrápe a zkouším, jestli dejchá (tak si jenom poklepala na čelo )
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:39
- Nahlásit
Mar3
Mnoo tak to si lidi kolem mě poklepávaj na čelo často, páč sem takový blázen ....i ohledně psů
"Kdo není psí blázen, tolik toho psa nemulije, jako by byl"
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:43
- Nahlásit
Pupy
tak to naprostej souhlas
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:45
- Nahlásit
Kolikrát jsem si říkala, že to musím někdy nahrát. Mám čtyřčlennou smečku, a mají neuvěřitelně bohatý slovník. Od různých druhů vrčení, přes povídaní a mňoukání a houkání, kňučení a pískání, po mnoho druhů štěkání, taky různé druhy vytí, až po úplně slaboučký jakoby staženým hrdlem dech. který znamená "mám tě moc rád" .
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:49
- Nahlásit
aren
jé tak ten slaboučkej byc hchtěla někdy slyšet....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:53
- Nahlásit
Mar3
No, on to vlastně dělá jenom Píďa, když je hodně dojatý, tak možná, že je to jenom takové jeho.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:02
- Nahlásit
Jo, a Sárečka, když se ztratí tak ječí jak Komančové na válečné stezce, takové to "ua ua ua ua" a "ai ai ai ai", když jsem ji dvouletou dostala a tenhle brekot mi předvedla, tak jsem ji šla vrátit, ať ji netýrám. Oni ji ale původní majitelé fakt už nechtěli. Loni jsem ji dala jednou na hlídání a taky to kvůli tomu ječení vzdali, dovezli mi ji v jedenáct večer zpátky.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 14:11
- Nahlásit
Naše příšerka mňauká
to mi připomělo kamarádky papoucha korelu, kterej řve na celý kolo"kykyryký",to zas pochytil prý o víkendu z venkova, když jedou na chatu...to je taky zážitek...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 14:23
- Nahlásit
tak ja se taky pridam...moje Sandynka "zpiva" vzdycky stahne pysanky a zni tak jako vyjo-stekot, krom toho i teda dost hlasite prdi a smrdi...a taky frka nosem kdyz si hrajeme...a Jimmysek zase mluvi....zni to jak kdyz brbla naky miminko....a je mu zretelne rozumnet jak rika "grň grň"
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 14:36
- Nahlásit
nika00
nazdar nicko
tak ja se taky pridam
Orry je dost ustekanej, takze ten tlamu jen tak nezavre...navic ma dost pronikavej stekot kterej trha usi..umi i zpivat a je to takovej brucoun
Rocky je komediant, kterej vydava nespocet zvuku ..treba vcera si v metru knoural pak z toho zacal zivat a skoncil revem..fakt rve jak hysterka proste jen tak
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 14:37
- Nahlásit
Orry
hoi hoi orry...sem tu jen na skok. vcera ani dnes netece v praci voda, takze nepracujem
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 14:57
- Nahlásit
nika00
tak to se mate u nas je zase sef na dovoleny..takze se taky moc nepracuje
|