| Autor |
Zpráva |
Tonda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 15:13
- Nahlásit
jako rybáři sou divný
no ja si to nekdy myslim taky,kdyz sedim u vody,utoci na me miliony komaru,do toho zacne prset a ja stejne sedim dal a rikam si ze ted prave zacnou brat...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 15:15
- Nahlásit
no jo, tak taková divnost je pochopitelná...... taky jsem kolikrát seděla u vody zabalená do pláštěnky kuli hromadě komárů, kolikrát v dešti a tak )))))))))))
|
handula
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 15:53
- Nahlásit
rybáři sou divný
to jsou, nechápu jak někdo může vstát v sobotu ve čtyři ráno, jako že jde na ryby...opravdu tichý blázni....-))
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 16:03
- Nahlásit
handula
no, kdybys jedinkrát měla tu rybu na udici, pochopila bys navíc u vody je krásně.....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 16:07
- Nahlásit
jedinkrát měla tu rybu na udici, pochopila bys
nepochopila, za a.) je mi jich líto za b.) sladkovodní ryby nemusím a za c.) u vody je krásně i bez prutu a v jinou denní hodinu....
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 16:34
- Nahlásit
handula
me taky rani vstavani nedela dobre,proto chodim na ryby vetsinou vecer.Dost casto ale u vody prespim,to pak ve ctyri nahodim a spim dal...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 16:48
- Nahlásit
Tonda
taky řešení
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 17:01
- Nahlásit
U vody je fakt krasne...
neco ze sve sbirecky....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:22
- Nahlásit
Garfield
Neříkám to proto, že mi vadí rybáři jako takoví, naopak s nimi sympatizuji a líbí se mi to, ale takové echt rybáře člověk asi najde už jenom mezi těma staršíma...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:25 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Tonda
Krásné fotky!
No většinou ty skalní rybáře není vidět, mají "své" místečko a vyrušíš je akorát když jdeš s pesem s čelovkou k večeru objevovat
Bohužel také spíš více znám ty co obléhají vodu, s luxusními sedátky, nehledí na ostatní, nadávají že se tam vůbec vyskytuješ a chytají kde co a tváří se strašně důležitě (nechápu systém "chyť a pusť")
Dneska jsem měla incident s rybářskou rodinkou (chlap, ženská a dvě pidi děti - a že tam se psem nemám co dělat když je tam dítě)
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:27
- Nahlásit
Terri
ne ne je to jinak - voni tam nemaj co dělat s děckama,dyž sou tam psi!!! (tkhle jim to vysvětluju já )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:28
- Nahlásit
Mar3
Navíc my tam byli první A oni že na nás zavolají policajty a že po mně skočí a dá mi do čuni atak To proto, že se tam naši psi honili... No hlavně že si všichni zazabíjeli pár ryb no.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:35
- Nahlásit
Terri
novšak můj pidipes jednou přeběhl po dece,na které ležela baba a skočil na ni-že si jako bude hrát a nastavil se,že chcehladit = hodina křiku na mně: jsem nezodpovědná,když si psa (tu zabijáckou bestiiúnedokážu ohlídat,tak ať ho dám doma na řetěz a nepouštím tady u vody. Dyť sou tady malý děcka,co dyby je sežral!! ani jsem mu nenamlátila-ale to je pochopitelný,protože jak se na mně tak dívá,tak namlátit bych potřebovala nejspíš já - a to pořádně,...atd..(Berry je F.Buldoček a to mu bylo tak 5-6 měsíců-takže mi byl kousek nad kotník - ta vraždící bestie )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:38
- Nahlásit
Terri
jo a ještě ju prej pokousal na obličeji.......(jak říkám,byl vysokej asi po kotník)
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:42
- Nahlásit
Mar3
No asi měla baba šok z toho ohromného funění a výrazu zabijáka No ale aspoň měla důvod vyjet, když byl na té dece... Nežto my si jen hráli...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:46
- Nahlásit
Terri
hmm lidi sou blbý,to je jasný.....ale jestli ste tam byli první-tak to bych určo něco řekla...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:46
- Nahlásit
Terri
Na druhou stranu velká příchylnost taky není nic moc. Zrovna nedávno se k Aši lísala ožralkyně, i když jsem ji několikrát upozornila, ať na toho psa nesahá. Samozřejmě si z toho prd dělala a chytla psa za hlavu. Byl to pak pěkný rachot Jak je Ašopes střelená, aspoň občas pozná, kdy se má ozvat Ožralkyně ale moc nechápala a za chvíli se na Ašopsa lísala zase, tentokrát "ksichtem na tvář". Ašopes má podivný zvyk, který uplatnila, a štěkla ožralkyni do ucha. A ta tam asi leží dodnes
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:47
- Nahlásit
Terri
a výrazu zabijáka
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:52 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Mar3
hmm lidi sou blbý,to je jasný.....ale jestli ste tam byli první-tak to bych určo něco řekla...
No to víš že jsem se ozvala...ale smysl to asi nemělo ... jen jsem si zvýšila škodlivý adrenalin a nikomu to nepomohlo...
Vidíš vidíš, i růžového králíka ti zakous!
Mucholabka
Na druhou stranu velká příchylnost taky není nic moc
To ne, hodně lidí nechápe ani "mazly" S tou ožralkyní, to je dobré!
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:54 - Změnil/a: petra06
- Nahlásit
Mar3
Berrouš je tady boží
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:55
- Nahlásit
petra06
no jak říkala Terri - asi se paní lekla toho výrazu zabijáka
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 20:03
- Nahlásit
Mar3
No to se jí ani nedivím.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 20:06
- Nahlásit
petra06
jenom pro info a pro srovnání - to prasátko je z happy mealu od McDonalda a má 10 cm
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 20:13
- Nahlásit
Tak to měl Berry tak 20cm když sis ho přinesla domů ne? Jak je tam starý?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 20:15
- Nahlásit
petra06
asi 3 měsíce...on je maličkej...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 20:16
- Nahlásit
a je to tak! vod krku po ocas měl 20 cm
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 20:20
- Nahlásit
Boží mimino!
Ještě bychom mohly najít další fórum, dvě jsou málo.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 20:21
- Nahlásit
petra06
já už sem ti psala na tom druhým
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 20:23
- Nahlásit