| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:06 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Omlouvám se za hodně nepsí téma, ale musím se prostě podělit o svůj dnešní nález, totálně jsem se zamilovala. Našla jsem vlčí trička jen mi je hrozně líto té vysoké ceny protože tím se pro mě stavají nedostupnými, i když aspon mám proč šetřit
Třeba tohle je uplně dokonalý:
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:21
- Nahlásit
Eimy
jezus maryjus trdlus dcerkus!! si nafoť veveruši nech udělat fotku 20x30 kup si řetízek k vaně a nos to na krku...budeš mnohem zajímavější, než s tímhle trikem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:23
- Nahlásit
Trotelchen
Ale tatí, tatí tatí, já chci tohle prosíííím Tatííííí, já budu hodná, budu uklízet, umývat nádobí a tak všechno, prosím prosím prosím
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:25 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Eimy
jo??? no nevím a nechceš raděj tričko s tatínkem?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:27 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Trotelchen
hele že se do toho vložím....na tričko s tatínkem by se stála fronta
teda na tohle ne e ..ale pokud by tam bylo foto v reálu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:29
- Nahlásit
Trotelchen
Ježiši dyk te vidim kazdej den doma, ještě tě nosti na tričku, no fuj, taková představa, nenene, já bych radši tam to, prosííííím tatííííí, ty svou dcerunku nemas rad?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:31
- Nahlásit
sarax
fronta...hm...ale jen do ty doby, nez by bylo videt na zbozi
poak by nastala okamžitá bitka.....a to Vám nemohu udělat...neb by jste si ublížily :-D
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:32
- Nahlásit
Eimy
mám moc rád, ale kupovat se nic nebude...chtění hmotných statků a jejich následné vlastnění je zcela ubohé a nedůstojné Nadbůchovy dcery
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:34
- Nahlásit
Trotelchen
hele s tím že se o triko s tvojí podobiznou s Garfieldem utkáme s tím se počítá možná bys to mohl zvážit ne???bo se ukázat na srazu???
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:36
- Nahlásit
Trotelchen
Hele , tak jakože jinak To mám chodit po ulici nahá, a máš ještě povinnost se o mě starat do mích 250 let, o tom taky Nadbůchovský zákony mluví a máš mě, živit, šatit a tak... A já už nemám skoro v čem chodit, protože všechny trička jsi v rámci svojí charitativní činnosti rozdal... A pokud se o mě nebudeš starat tak jak máš, dám na tebe stížnost a zažaluju tě u nadbůchovskýho soudu
Jooo, joooo, co sis udělal, to máš, tak se ted starej
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:40
- Nahlásit
sarax
Na Gafa bacha, ten krotí 600kg svině či jak to nazval , aby Ti neublížil.....
Eimy
no potěš, dceraa Nadbůcha a lže!! to mě z toho omeje asi Exxx noooo nelži dcerko! zlobíš! niš nebude!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:48
- Nahlásit
Trotelchen
Nelžu, já nikdy nelžu, to je pravda pravdoucí a jen se ukazuje, že nová generace Nadbůchů je lepší než ta stará Víme toho víc, jsme prostě lepší
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:49 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Eimy
tak hele, pekny vlci tricka najdes taky na:
http://tricka.sme.sk/
http://www.rajtricek.cz
(na Raj tricek maji i motiv od Goldenwolf, jsem zvedava, jestli zaplatili autorsky prava... )
tricko: ........................ a puvodni obrazek od Goldenwolf:
No ale ja se priznam, ze nejradsi originaly, tribal je sice slohnutej taky od Goldenwolf, ale vyroba vlastni...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:52
- Nahlásit
wami
Díííky, určitě na to kouknu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:53
- Nahlásit
wami
Ale jak tak prohlížím ten "ráj triček" tak většina (aspon tech dámských) je stejná jak na tech stránkách, který jsem ukazovala
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:54
- Nahlásit
Trotelchen
mno bacha si dám...však sem si pořídila "bojovýho" psa ne???
ale pokud bys nám těch triček předhodil víc .....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 19:57
- Nahlásit
Eimy
většina (aspon tech dámských) je stejná jak na tech stránkách, který jsem ukazovala
no bodejt, kdyz v americe je jen jeden distributor do evropy... Ale ceny maji jakztakz, i kdyz teda ja se vlezu do detskyho...
Jen ti poradim jeste jinak - suprovy vlci tricka se daji koupit na vystave, jedni lidicky je tam delaji (a stoji cca 180,- Kc), mam uz od nich druhy, obe super. No a pak je taky moznost, az se nekdy pojedes kouknout na safari do Dvora Kralove, tak tam v jednom kramku s upominkovyma predmetama maji mix tech ceskych a americkych, taktez za cca 250,- Kc na dospelou osobu...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:13
- Nahlásit
wami
já se do detskych nevlezu Ale jeste sem premejslela, ze poverim kamarada, co je v Americe
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:22
- Nahlásit
wami
Jen škoda, že tam nemají takovej výběr
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:33
- Nahlásit
Eimy
jako kde nemaji takovy vyber...?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:34
- Nahlásit
wami
no na http://www.willy-nilly.cz maji velikej vyběr, ale mmnohem dražší trička, než v raji triček, kde sice jsou mnohem levnější, ale mají tam menší výběr triček s dlouhým rukávem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:37
- Nahlásit
Eimy
mají tam menší výběr triček s dlouhým rukávem
ja po tom zas tak nepatrala, ja nedam za tricko ani tech 450,-, kdyz si muzu pockat do zimy a v Brne na vystave poridit za 160,- treti - navic se mi obvykle libi ty motivy vic, nez ty kycovity americky...
(A my originaly jsou stejne best... )
(u tricek s kratkym rukavem maji na willy psano 20, v raji 34 motivu, tak nevim... Ale fakt to nehodlam studovat podrobne... )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:39
- Nahlásit
Aaaa, dalsi corka od Goldenwolf!!!
original
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:42
- Nahlásit
wami
No jo, ale já mám v tričkách s krátkým rukávem jasno Ale s tím dlouhým mě štve, že tam nemaj to, co se mi tolik libi a který mi muj nadbůchovskej tatinek ne a ne koupit
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 21:00
- Nahlásit
já bych chtěla to triko s buldočkem-zkoušela sem si to namalovat podle toho vzoru,co mi našla wami,ale su trubka a nemehlo,takže to vypadalo spíš jak králík než jak pes
a tady v těch nabídkách taky nemaj....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 21:04
- Nahlásit
Mar3
az budu mit cas, posles tricko a predlohu... drobnej baksis to zamazne...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 21:06
- Nahlásit
wami
fakt? to bys udělala? no to bys byla nejhodnější
tak řekni až budeš mí t ten čásek ňákej
joo jinak,to moje vypadalo jako králík jenom hlavou,tělo to mělo jak když malujou děcka ve školce...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 21:18
- Nahlásit
Mar3
hihi, tričko s Beroušem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 21:21
- Nahlásit
Mar3
chvilku bych si mohla najit pristi tyden, tak jestli to pujde, dam vedet... Ona je to zalezitost par hodin...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 21:23
- Nahlásit
wensday
co ty tady jako? jaktože nespíš??? nejseš unavená z procházky ?? prej tričko s Beroušm! a jak ses s ním dneska pěkně mazlila s kočičkou mojou
wami
jseš moc hodná,díky majlíkoš na mně myslím máš,že jo?
|