Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pes a pásy
Autor Zpráva
Kristule
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 18:50
- Nahlásit

Tak mě napadlo, jak se teďka všude pokutuje za nesprávnou a nebezpečnou přepravu psů, a pes může být přepravován nejlépe v přepravce, nebo připoutaný pásy, jestli by třeba pes musel být připoutaný i v autobuse, který by byl pásy vybaven. Ať už by šlo o mikrobus či nějak speciálně upravený autobus. Je to celkem stupidní dotaz, ale zajímal by mě váš názor.

michalm
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 18:56
- Nahlásit

Kristule
mam pocit, ze dalkove autobusy musi byt od urcite doby povinne vybaveny zadrznym systemem pro pasazery, aneb pasy, druha vec je, ze je asi nikdo nepouziva, pac se to v praxi asi nekontroluje, ale nevim, dalk. busem sem uz dlouho nejel, to spis vlakem,.

abby
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 19:58
- Nahlásit

Kristule

Tak busem jezdím jen v MHD.Ale i kdybych jela dálkovým autobusem,tak bych psa na sedadlo nedala.Mě sice nevadí,že jsem samej chlup,ale chápu,že to někomu vadit může.

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 06:45
- Nahlásit

Kristule
no já myslím, že v MHD a spol. pes na sedadlo stejně nesmí, takže bych to neřešila.

žanda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:40
- Nahlásit

fromeli-tedy jen spíš se zajímavocsti-je to někde fakt napsaný,že nesmí na sedadlo,nebo jen,že nemá znečišťovat...nevíš?

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:47
- Nahlásit

žanda
výňatek z přepravního řádu v Praze:
Pes musí být před vstupem do vozidla, přepravního prostoru nebo výtahu po celou dobu přepravy včetně výstupu z vozidla, přepravního prostoru nebo výtahu opatřen náhubkem tak, aby nedošlo k ohrožení cestujících nebo jiných osob, a to i v případě, že je přepravován v ne zcela uzavřené schráně, a držen na krátkém vodítku. Pes nesmí být umístěn na sedadlo.

žanda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:34
- Nahlásit

fromeli,to jsi mě zklamala-hihi...........říkala jsem si,jezdí za 20,-, tak ho i posadím)))(jasně že myšleno jako recese)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání