| Autor |
Zpráva |
Voita
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 09:18
- Nahlásit
Hledám dívku z Brna, která byla minulý týden se svým jezevčíkem na veterině v Luční ulici. Bavili jsme se spolu než jsem šel do ordinace a pak už tam nebyla.Neznáte ji náhodou někdo z venčení? Má světlé delší vlasy a malého jezevčíka. Prosim, at se mi ozve na email: voitab@seznam.cz . Nebo pokud někoho takového z Brna znáte, dejte mi prosim vědet. Je to samozřejme důležité Dík Vojta a Berny.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 09:47
- Nahlásit
co se poptat na té veterině? )
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
žanda
no, nepředpokládám, že by mu poskytli důverné informace.... na to už je dneska zákon
|
Voita
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:01
- Nahlásit
žanda
Taky mě to napadlo,ale je mi to jaksi hloupé. Zeptat se něco jako: byla mi sympatická,dejte mi na ni pane veterináři telefon. Nevím jeslti by chtěl fungovat jako seznamka. V dnešní době ti telefon nebo adresu nikdo jen tak nedá. Naštěstí.Taky bych nehopsal zrovna nadšením.Tak jsem to zkusil tady, i když šance,že chodí zrovna sem,nebo že ji podle mého chabého popisu někdo pozná a dá jí na mě mail a ona napíše, je prťavoučká.Zkusit jsem to ale chtěl.
Ještě vím,že na mobilu měla vyzváněcí melodii z Fantomase , protože jí zrovna někdo volal
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:08
- Nahlásit
Voita
Nechci zklamat Tvé radostné očekávání, ale ptát se
- v Brně na světlovlasou slečnu s jezevčíkem -
tomu říkám hledat jehlu v kupce sena.
Zkus přepadnout veterináře, použij ho jako rukojmí a on bude mít v PC určitě záznamy nebo doklad o platbě a podle dne Ti ji může dohledat. Víš jak, chlapi sobě, on jistě pochopí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:18
- Nahlásit
vždyt ti nemusí hned dát její telefon,ale jen nasměrovat ,kde bydlí-tudíž kde venčí a pak už to bude jééééééé slečno tak už je jezevčík zdráv ) ?
|
Voita
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:39
- Nahlásit
Garfield
Já vím, blond slečen s jezevčíkem trajdá po Brně víc než myslím.Sázel jsem spíš na náhodu,jestli nechodí sem,nebo jestli sem nechodí někdo, kdo zná holku s jezevčíkem,která chodí na veterinu na Luční.
K veterináři sólo kvůli tomu nepůjdu, je mi to hloupé.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:40
- Nahlásit
Voita
A jaký je to vet na Luční?
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:43
- Nahlásit
Voita
Co to bylo za jezevčíka (osrstění / velikost) a jak mu říkala? Jak byla slečna stará? Potřebujeme víc indicií
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:48
- Nahlásit
Voita
A co postupovat obráceně a pokud ji veterinář zná, tak ho poprosit, zda by nepředal Tvůj kontakt jí?
Když se bude chtít ozvat, ozve se, když ne ... bohužel
Ale to záleží na tom, nakolik se s veterinářem znáte. Můj by pro mě klidně jako seznamka fungoval. Když mohl fungovat jako úschovna pro předání věcí mezi lidmi, proč ne jako seznamka
|
Voita
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 11:09
- Nahlásit
Garfield
MVDr. Snášil
tosca
Tohle není ten veterinář jakého máš ty. Známe se jen jako veterinář/klient a nashledanou.
Zet
Byl to drsnosrstý jezevčík a neslyšel jsem že by ho oslovovala. Pomáhala mi s mým psem, má po operaci a nesl jsem ho ze schodů. Ona svého nechala v odložení u místa kde seděli. Chvilku jsem se bavili s čim byl Berny,pak měla telefon a pak šli na řadu.My šli po nich, pak už tam samozřejmě nebyli.
Stará nebyla prostě v nejlepším věku. nemám odhad
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 11:13
- Nahlásit
Voita
taky bych zašla za vetem a drze ho požádala o indicie. Je to chlap a pochopí to.
|
Voita
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 11:16
- Nahlásit
tosca
Tosco máš ale dobrý nápad. Nechám číslo u veterináře.Jen nevím jestli si mám víc přát,aby tam přišla brzy,nebo jim přát,aby na veterinu nemuseli.Třeba pro odčervovací tablety by ale mohli jít
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 11:58
- Nahlásit
No nezbejvá než popřá hodně štěstí a určitě dej pak vědět, jak to dopadlo, p rotože jsem docela zvědaváááááááá!!
|