Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / tak jsme zase tady
Autor Zpráva
Shadow
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:42
- Nahlásit

Tak jsme zase po dlouhý době tady a já vám už před půl rokem slíbila fotky mojí Charlie, hodně se změnilo, už nekouše, nečůrá, ani se tolik nevzteká, jen občas prožene zajíce či srnku začíná bejt pěknej puboš, a stává se z ní psí dáma, čeká nás první hárání ale taky první výstava uff to jsem zvědavá jak to dopadne. V Zubří na Moravě. Stopy jsme ještě nezačali až po prázdninách s profesionálama rači ať nic nepokazim. Zkoušíme obranu na cvičáku říkají že jí to jde zatím blbnem jen tak na uzel dám jí povel a začne kousat a pak pusť. Tohle jí hodně baví. Ale aport to je hrůůza nepřinese a nepřinese, a taky si pořád lehá jak tele plácne sebou a je jí jedno jak, je to taková máňa moje. Ale už se přestala bát a začala hlídat, nikoho k nám nepustí. Teď jsem našla malý kotě tak máme doma o tvora víc, no už mi stihlo sežrat andulku, jsou s Čárlí docela kámoši i když ho čárlina docela týrá vždycky mu přišlápne ocas a celýho ho oblíže Ještě jsem se vás chtěla zeptat na vaši první výstavu, jak dopadla? Jestli jste to zmákli nebo byl trapas? A co oblečení?? Co si tak vzít na sebe?? Aby to bylo slušný a ladilo to k barvě psa?? No to je asi tak vše tak tady jsou ty slíbený fotky snad se mi povede je vložit

monika
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:48
- Nahlásit

Ahojky, koukám, že zážitků je spousta. Čárlí je krásná a je mi jasný, že když bafne, tak už ani moc hlídat nemusí. Znám to uz domu, dogina bafne a návštěva prchá.

Shadow
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:49
- Nahlásit

jo je to tam bezva to jí bylo sedm měsíců, tady taky sedm tak takhle umí plavat

po příjezdu do nového domova

Shadow
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:51
- Nahlásit

monika
no jo dogina ta už ani nemusí bafat ne?

monika
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:54
- Nahlásit

Shadow
nemusí, ale ona si ráda bafne

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání