| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:46
- Nahlásit
Jak poznáte, že zrovna vy jste správný pejskař?
Správný pejskař jste, když ...
1. Odpadkový koš v kuchyni umístíte tak vysoko, aby do něj váš pes nespadl, když jste v práci a on se nudí.
2. Máte rádi lidi, kteří mají rádi vašeho psa, a pohrdáte těmi, kteří ho rádi nemají.
3. Z auta už prakticky nevidíte, protože na všech sklech jsou otisky čenichu.
4. Když jdete do zvířecího obchodu, nikdy nenecháte psa venku.
5. Nepovažujete se za naprostého idiota, i když čvachtáte v lijáku, protože váš pes potřebuje delší procházku.
6. Nepřestanete jíst, když jste našli v jídle psí chlupy.
7. Na abiturientský sraz nosíte fotky svého psa místo svých partnerů a dětí.
8. Váš partner přichází z práce domů, zvedne pokličku hrnce a řekne: " Je tohle pro mě nebo pro psa?"
9. Nerozmýšlíte se použít psí kartáč na své vlasy, když nemůžete najít hřeben.
10. Na vyvolaném filmu z dovolené není jediná fotka s celým člověkem, ale váš pes se tam vešel vždycky.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:50
- Nahlásit
Mám něco obdobnýho
Jak poznáte pravého pejskaře?
- doma má víc psích pelíšků, žvýkacích hraček, obojků, vodítek, postrojů a přepravek na psy, než má psů.
- po setkání s jinými pejskaři si během 30 sekund zapamatuje jméno psa, ale jméno majitele si nezapamatuje, dokud se s ním nesetká alespoň třikrát nebo čtyřikrát.
- nerozmýšlí se dvakrát nad tím, zda má dát svému psovi líznout zmrzliny ze svého kornoutu.
- při každé příležitosti ukazuje fotoalba plná fotografií svých psů
- hovoří o svých pejscích jako o svých dětech nebo vnoučatech
- pokud je připojen na Internet, věnuje se vyhledání novinek o psech všeobecně, o svém plemeni, prohlížením seznamů, fotografií, dotazů a odpovědí, posloucháním zvuků, vyhledáváním chovných stanic apod.
- na svém pracovním stole, v peněžence a jinde má stovky obrázků svých psů, ale fotografie jeho rodiny by musel pracně hledat
- nikdo nechce jezdit jeho autem, protože všichni dobře vědí, že by potom byli samý chlup
- na každého pejska, kterého potká na ulici se usměje
- když sáhne do kapsy vždy vypadnou psí granulky, pamlsky a sáčky na sbírání hromádek
- dříve než sám zasedne se snídani, mají jeho pejsci plnou misku
- dlouze diskutuje se svými přáteli, jak nejlépe zastřihovat psům drápy, ale sám ještě nikdy nebyl na manikúře ani pedikúře
- knihovna je přeplněna knihami o psech a psích hrdinech
- za nejkrásnější okamžiky svého dne pokládá dobu strávenou se svým psem
- svému psu nabídne postel, i když ví, že sám bude spát při kraji na tvrdé hraně
- dívá se na příšerné filmy jen proto, že se v nich objeví v masové scéně asi na tři vteřiny právě jeho plemeno
- na všech šatech má psí chlupy, dokonce i v okamžiku, kdy si je nese čerstvě vyprané nebo vyčištěné z čistírny
- jediné, na co se zmůžou všichni jeho přátelé, kolegové a známí, když se s nimi setká, je otázka: „Jak se mají psi?“ nebo „Kolik psů teď máte?“
- na svých novoročních přáních jsou jedině jeho psi (ostatní členové rodiny jen někdy)
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:32
- Nahlásit
Téda, úplně se v tom vidím. 90% toho všecho se na mě hodí úplně přesně
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:41
- Nahlásit
Hafina
na mě 100%.Asi se půjdu léčit.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:44
- Nahlásit
Anu
Myslíš, že bysme se měli léčit? Já myslím, že jsme úplně normální
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:46
- Nahlásit
Hafina
že jsme úplně normální-pro pejskaře-pro "normální lidi"jsme nenormální a nebo opačně?Jasně půjdou se léčit nepejskaři
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:48
- Nahlásit
ještě tam není napsáno, že pejskař považuje ovzduší v autě nacpaném mokrými psy za normální, kdežto ovzduší v autobuse MHD přecpaném lidmi za nesnesitelné
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 10:26
- Nahlásit
POd to se můžu jedině podespat.Ještě bych přidala:
Svým kamarádům vykládá,jak je jeho pes super a pokud nemají vlastního psa,tak se je snaží svést na pravou víru.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 11:12
- Nahlásit
Já dodávám: správný manžel pejskař ještě předtím, než obejme a políbí svou ženu, políbí a nechá se olízat psem, válejí se po zemi a ťuťuťuŇuňu miláčku můj....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 11:39
- Nahlásit
u nás zase to, co by naprosto neprošlo mým dětem - psům hladce prochází a ještě se tomu přiblble smějem
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:21
- Nahlásit
já bych to doplnila že jen tak do našeho milovaného auta někdo nesmí-nesmí mít špinavé boty,blbé kecy,být těžký a vůbec se chovat v autě vulgárně-babička se svými prsty na skle je vyloženě nežádoucí...
na proti tomu,pes může lítat po sedečce vyválen v bahně,slintající na sklo a když se pozvrací tak ho ještě politujem
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:25
- Nahlásit
já si dřív dělala hlavu z toho,že jsem se o něco otřela,že mám na sobě mini pidi flek a celý Brno to teď uvidí,páč jdu zrovna po hlaváku - teď na mně skočí zablácenej pes,j su jak prase vod hlavy až k patě, ale nevadí, protože ten pejsek byl přece miloučkej, že takhle za mnou šel
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 19:51 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
fromeli
Tys byla u nás doma?!
- doma má víc psích pelíšků, žvýkacích hraček, obojků, vodítek, postrojů a přepravek na psy, než má psů-pes jeden, vodítek šest, obojků pět, postroj zatím jeden, pelíšek žádný, protože pes je venkovní, ale místo pelíšků máme deky a pamlsků máme víc než jídla pro nás
- po setkání s jinými pejskaři si během 30 sekund zapamatuje jméno psa, ale jméno majitele si nezapamatuje, dokud se s ním nesetká alespoň třikrát nebo čtyřikrát. - kdyby třikrát nebo čtyřikrát!
- pokud je připojen na Internet, věnuje se vyhledání novinek o psech všeobecně, o svém plemeni, prohlížením seznamů, fotografií, dotazů a odpovědí, posloucháním zvuků, vyhledáváním chovných stanic apod. - bez komentáře
.....
Ještě bych dodala pár drobností. Správný pejskař jste když:
- výplatu přepočítáváte na vodítka, pamlsky, pytle granulí a balení kloubní výživy
- deset deka šunky si koupíte maximálně jednou za půl roku, zatímco pejsáček jí k snídani spořádá denně alespoň půl kila
- na celodenním výletě daruje toulavému psovi všechno jídlo co má
(možná mě časem napadne ještě něco "ze života" )
|