| Autor |
Zpráva |
pavliina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 22:08
- Nahlásit
V sobotu odjíždíme s přítelem na dovolenou na Slovensko a naše 5 měsíční miminko zůstane týden u našich. Bydlíme sice v jednom baráku, takže to pro ní nebude zase takovej šok ale přeci jenom... O tom jak se bude stýskat mě ani nemluvím ale co pejsa? Mě bere jako vůdce, je mezi náma takovej hezkej vztah, poslouchá mě (ikdyž chyby se najdou ), přijde si ke mě lehnout, mazlí se se mnou atd. Jsou to takový drobnosti ale potěší. Zrovna dneska jsem na ulici myla auto a Sany jsem nechala s mamkou. To byl rámus, takhle výt jsem jí ještě neslyšela, vydrželo jí to celou hodinu, co jsem byla venku. Zajímalo by mě, jak se to po tom týdnu změní. Najde si ten prcek mamku jako větší kámošku po tom týdnu? Vymění ji za mě? Jen doufám, že nebude smutná. Když jsme s přítelem v práci, tak jí naši hlídaj taky. Ale u našich ještě nikdy nespala. Asi hloupý otázky, ale jak nad tím teď tak přemýšlím, tak mě to nedá zeptat se. Jaký na to máte názor???
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 22:44
- Nahlásit
loni jsem byla se psem na týdenním táboře a protože mlaďochovi nebylo ještě ani 5 měsíců, dostal ho na starost syn,který bydlí jinde ....nijak se nezměnil ( ani pes ani syn ) a vůbec nebyl smutný ( pacholek
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 22:54
- Nahlásit
já odlítám na týden za pár hodin... smutná jsem moc ale zdá se, že to pesani většinou "přežijou" líp než páníčci. a to je na mě Eda hodně fixovaná. tak uvidím, až přijedu, dozvím se, jak to zvládala...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 23:01
- Nahlásit
pavliina
doporucuju procist si tuhle diskuzi na zdejsim foru, myslim, ze se tam spousta podobnych otazek vyskytla a zodpovedela...
|