| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:00
- Nahlásit
Chtěla bych pro Cllifa sehnat něco takovýho:
Ale všude mají jen malinký velikosti. On se rád natáhne, takže bych na délku potřebovala takovejch 70-75 cm. Nemáte někdo tip, kde ho sehnat?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:06
- Nahlásit
suesie
zkus http://www.pesprotebe.com/obchod/ Tam ti to udělaj přesně na míru
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:09
- Nahlásit
suesie
a bude v tom spát?
Aby si nedopadla jako já, pelech za 700 a Michelle v něm tráví tak 2 hodiny ročně.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:17
- Nahlásit
fromeli
No v pelechu spí akorát když je sám doma. Jinak spí samo v posteli
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:18
- Nahlásit
ko4ka
Díky - mrknu na to.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:20
- Nahlásit
suesie
já vím, že se opakuju ...
http://www.kocovi.com/bela/pelisek.htm
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:25
- Nahlásit
zuzka
já zírám Ty si šikovná
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:26
- Nahlásit
zuzka
Jj, to znám, dokonce to mám už i uložený, ale nejsem si jistá, zda bych to zvládla.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:43
- Nahlásit
zuzka
To je drsný, to bych teda nezvládla, neb já a ruční práce se zrovna nemilujem! Ponožky se u nás rovnou vyhazují, protože jedinej způsob, jak je dokážu zaštupovat, je slepičí prdel...a to ještě u toho nadávám na celej svět jak špaček..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:23
- Nahlásit
zuzka
taky máš mou poklonu....
já jsem teda líná cokoliv vytvářet, tak radši slintám nad tímhle
http://www.tagisky.cz/rogzfordogz_karta_krok1.asp? menuId=35&indexObjektu=184
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:25
- Nahlásit
Mel
Tak ty jsou brutální. Ale ty ceny...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:28
- Nahlásit
suesie
Ja mam doma takovehle iglu pro kocky a muzu rici, ze je tam dost teplo, kocka si to zadycha, pes by tam nevlezl, prestoze jsem mu koupila velky pelech, spi radsi na zemi, je mu v nem horko, chodi se tam jen ohrat nachvilku uprostred noci a za par minut uz se sune pryc, kdyby byl pelech jeste zavreny, jako to je u tech, co shanis, tak nevim, jestli by to tvemu psu taky nepripadlo moc teple. Jinak tyhle pelechy ve velkem jsem nevidela nikde ani v e shopu ani v krame.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:48
- Nahlásit
Syska
Jo, jsou nádherný... proto furt slintám a nechci se vzdát, i když vím, že pesanovi je naprosto jedno, jestli má nádhernej pelíšek od Rogs... No, ale jestli bude hodnej a budou dobrý prémie, dostane ho od Ježíška
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:51
- Nahlásit
Mel
máme stejný vkus jen ty ceny jsou poněkud
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:53
- Nahlásit
Mel
čekám, že jim zásilka dorazí poněkud dříve než na Jééžiška
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 15:06
- Nahlásit
Také jsem jeden pelíšek ušila, Zuzčin návod je super.
Je to záležitost na jedno odpoledne pokud jste trochu v tomhle směru zdatné - pokud chce štěně šít s vámi jako u nás, trvá to o pár hodin déle
je to focené mobilem, takže nic moc
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 15:20
- Nahlásit
Tami
skvělé!
jsi živý důkaz, že to jde
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 15:28
- Nahlásit
suesie
ted mne napadlo, ze znam pani, co by byla schopna to usit, nevim, kolik by za to chtela a odkud jsi, jestli z okoli Prahy, tak tady je jeji telefon 604 916 102
|
Pet
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 15:45
- Nahlásit
suesie
mno..po své zkušenosti bych ti radila pořídit raději otevřený pelíšek. Jednu boudičku doma mám, koupila jsem ji jako zánovní z druhé ruky-pes v ní nechtěl spávat, a můj pes v ní taky nechce být. takže už ji máme zánovní 3 roky Podle mě, a někdo to tady zmiňoval, mu je v ní teplo.
Bouda u nás slouží k večernímu hrabání, celá se třepe div se nepřeklopit, občas vykoukne hlava a pak milý pejsek vyleze a odkráčí do ložnice ;)
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:31
- Nahlásit
No jenže náš Cllif spí i pod peřinou a to třeba celou noc. On je v tomhle hodně zvláštní
Asi se hecnu a zkusím stvořit něco podle návodu Zuzky.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:33
- Nahlásit
Mel
jj, po tomhle taky koukám tak co druhej měsíc
|
Pet
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 09:03
- Nahlásit
suesie
Pod peřinou? Tak to ten můj taky. Dost se divím že tam může dejchat, ani hlavu nemá venku.
Jenže pod peřinou znamá že s tebou...a ono půjde asi hlavně o tvoji přítomnost, než o to ež chce být přikrytý . V boudě nebudeš
Ale vůbec ti ji nevymlouvám, mi se taky moc líbila. Kdyby se mi tak moc nehodila do obýváku , tak bych ti ji prodala, je furt jako nová, protože z čeho by byla zničená, když pesan spí pod peřinou
|
Pet
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 09:05
- Nahlásit
Mel
Po těch pelíšcích se taky čas od času mlsně koukám, ale myslím že díky té ceně odolám poměnrě snadno
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 09:40
- Nahlásit
Pet
No to je fakt, on Cllif spí v pelechu jen když je sám doma.
|