Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:31
- Nahlásit
Tak jsem se včera jako každý večer vydala se svým psem na procházku a protože mně zaujal krásný západ slunce sedla jsem si na jednu z mnoha laviček rozesetých po lese. Z téhle byl krásný výhled na pole a hlavně na to nádherně oranžové veliké slunce...(už aby hajzl zapadlo pomyslela jsem si).
Sedím si na lavičce, vedle pobíhá čiperný psisko a najednou... ejhle z nedalého křoviska leze nějaký občan.
Je v maskáčích a evidentně zastává NATURE STYL. Trochu ve mně hrklo kam půjde...a opravdu nemýlila jsem se, občan s žuchnutím dopadl na lavičku vedle mně.
Reklama na mycí prostředky všeho druhu, deodoranty, antiperspiranty, desinfekčí a jiný abrasivní materiály se zcela minuly svým účinkem.
Taky jsem si všimla, že kalhoty nemají potisk maskáčů, přestože tak vypadají. Vůně toho občana byla opravdu, ale opravdu velmi drsná spíše však již opičí... občan se ke mně otočil, přivřel jedno víčko, plácl se do kolena (čímž se zvedl atomový oblak bakterií, blech a vší v nadživotní velikosti) a USMÁL SE !
Na bojišti jeho ústní hlubiny se krčili tři poslední pomlácení rytíři a můj nos bohužel zaznamenal skvělou kombinaci kvalitního karabicového vína s příměsí Ironu a pár kousků syrečků...
Můj mozek vyhlásil bojový poplach a přiškrtil mi ventily, v oblasti žaludku jsem měla meteorologickou anomálii asi -20 a moje kůže na rukou vypadala, jako husa po důkladným oškubání.
Občan mě požádal o "nějaký to žváro", zavrtěla jsem hlavou, jako že nemám a začala se zvedat k odchodu.
Po třech krocích od lavičky si moje ubohý šedý buňky vzpomněly, že mají nějaký povinnosti a povolily mi nádech.
Pes se vesele válel ve stopě občana a asi si chudák myslel, že jsou to lejna.
Můj žaludek si vzpomněl na první trrimestr těhotenství a dožadoval se zvracení.
Moje nohy odmítly spolupracovat.
Mozek si vzal dovolenou.
Srdce mi poslalo poslední ultimátum.
Přežila jsem čistý sirovodík.
Výrobci Yperitu jsou břídilové.
Přeji všem krásné a čisté venčení
|