Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dělíte se se psem o zmrzlinu? :-)
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:44
- Nahlásit

Já teda jo...chodíme pravidelně na točenou a prďola vždycky letí k okýnku, přdníma tlapkama se opře a čeká na svou denní dávku. Lížem na střídačku a někteří se po nás nevěřícně dívaj, jakože co jsem to za prase a najdou se i tací, kteří přijdou s nějakým obr hafem, koupí rovnou psovi celou, ten jí schlamstne na jedno polknutí a jdou zase dál...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:56
- Nahlásit

Syska
taky si davame se psem zmrzlinu,nejradsi ma hajan pistaciovou a jablecnou,jo lidi taky o me tvrdi,ze jsem prase,jenze ja je mam v pazi,protoze vim,co muj pes zere,no a od doktora jsem slysela(je to taky psickar,ma asiata),ze nekteri lide to maji v ustech hosi nez v ritnim otvoru,ze kousnuti od cloveka se rovna tak k otrave.jo muj pes miluje i nanuky,hlavne ty tvarohovy.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:00
- Nahlásit

To já radši nanukya čubince vždycky nechám kousek na klacku kterej si olíže,ale nepohrdne v tom vedru ani ledovým melounem

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:01
- Nahlásit

Já si taky z lidí nic nedělám, komu se to nelíbí, ať se na mě nedívá. Raděj než cizím lidem bych dala líznout toulavýmu psovi, když už jsme u toho...

Orry
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:04
- Nahlásit

Syska

jinak ja vzdycky pejsum nechavam taky zbytek na klaciku a nebo dostanou trochu polarkace a vylizat misticky

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:05
- Nahlásit

Já tedy na střídačku zmrzku nelížu
Nechám jí trochu v kornoutu, nanukovej dort jí dáme na víčko a necháme trochu rozpustit, nanuka ukousnu a dám jí ho, nebo jí nechám část na dřívku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:11
- Nahlásit

Syska
Já si taky z lidí nic nedělám, komu se to nelíbí, ať se na mě nedívá. Raděj než cizím lidem bych dala líznout toulavýmu psovi, když už jsme u toho...
No tak to jsem ráda,že to má někdo stejnýNež bych se napila po nějakým smradlavým bezďákovi,tak bych asi zdechla žízní,ale cizí toulavej čokl se mi vůbec neekluje...
Sem holt asi divná..

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:13
- Nahlásit

Ne ze by se mi to vylozene eklovalo, ale kdyz ja si vzdycky vzpomenu na to obcasne sezrane lidske ho*no a tak...

Takze zmrzku na stridacku neblizem, zato nanuky mame tak nejak skoro napul (nejdriv ja a pak oni z drivka ocumlaj zbytek)...

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:19
- Nahlásit

wami
Nad těma hovňousama nesmíš přemýšlet...
Manžel si nechává vylizovat hubu a olízat celej obličej a tuhle jsem mu řekla, když jsem je tam tak viděla: Ale ona venku sežrala ňákej hovňous, neva? A on se zarazil, pak mávl rukou a jelo s dál...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:21
- Nahlásit

Syska
no koukam,ze nikdo tu nejste cimprlich,ja bych se po druhem cloveku,ktereho neznam nenapila,po zvireti by me to nevadilo,a ty hovna,co sezerou,vsak jsem psala,ze nekteri lide misto pusy maji ritni otvor,tak o co jde?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:47
- Nahlásit

@@[smiley: Ice Cream Cone: [36/36_1_76]]

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:49
- Nahlásit

pardon, to jsem poslala jinam, než jsem měla

handula
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:57
- Nahlásit

nekteri lide to maji v ustech hosi nez v ritnim otvoru

tak to je drsný..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:00
- Nahlásit

handula
pardon oprava nekteri to maji v ustech HORSI NEZ V RITNIM OTVORU,omlouvam se chybicka se vloudila.

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:01
- Nahlásit

wami
kdyz ja si vzdycky vzpomenu na to obcasne sezrane lidske ho*no a tak...
No o tom jsem uvažovala taky, ale myslím, že pes po hovně dvakrát třikrát polkne a olízne se a má zase tlamku čistou. Taky se mi víc ekluje pusa lidská, jako Sysce a Renatě. A to, že prostředí v lidských ústech je horší, než v jiných otvorech, mi potvrdil i lékař.
Takže o zmrzlinku se dělím. Nejraději mají ruskou.

handula
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:01
- Nahlásit

nemethova5

já se nesmála chybce, já se smála podstatě....

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:04 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Syska
jako zvenku se oblizat klidne necham, ale psiho francouzaka si odpustim...

rekla bych, ze jsem tak nekde mezi - nejsem cimprlich, ale zas co zas, to zas...

aren
No o tom jsem uvažovala taky, ale myslím, že pes po hovně dvakrát třikrát polkne a olízne se a má zase tlamku čistou.
No, to jsem si rikala do te doby, nez jsem ted na vandru videla, jak mu jako jedinemu z nas 4 litaji mouchy okolo tlamy jeste dalsi 1/4hodinu, nez se mi podarilo najit potok a poradne mu v tom vyplachnout hubu...

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:08
- Nahlásit

Syska
ne, to jsem nikdy nedelala a nehodlam si to zavadet, zrat zmrzlinu na stridacku mi prijde nechutne

Syska
Člen
- Nahlásit

wami

jak mu jako jedinemu z nas 4

Chceš říct, že jste ochutnali eňo všichni čtyři jo?

handula
Člen
- Nahlásit

já se psa taky neštítim, ale nesnášim když mi líže oči a v uchu mu to hodně chutná....

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:09
- Nahlásit

dejavu
Každej podle sebe, mně to neva ani za mák...

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:19
- Nahlásit

wami
No, to jsem si rikala do te doby, nez jsem ted na vandru videla, jak mu jako jedinemu z nas 4 litaji mouchy okolo tlamy jeste dalsi 1/4hodinu, nez se mi podarilo najit potok a poradne mu v tom vyplachnout hubu...
No, musím přiznat, že jsi mně trochu načala. A není možné, že v tom měl tu hubu vymáchanou jako zvenčí, a na to ty mouchy šly?

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:20
- Nahlásit

A není možné, že v tom měl tu hubu vymáchanou jako zvenčí, a na to ty mouchy šly?

bezva téma před obědem

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:22
- Nahlásit

fromeli
Že jo!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:25
- Nahlásit

U nás funguje systém ...dojedu zbytky.....to platí hlavně o zmrzlinách....takže já sním půlku jednoho, Denča dobaští tu druhou a pak sním zase půlku druhýho a Brut dobaští zbytek ( když s náma jdou děti, tak mají pesani žně)

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:27
- Nahlásit

Na tohle je dobrá kopečková zmrzka, špageta dostane svůj kopeček.

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:29
- Nahlásit

Syska
Chceš říct, že jste ochutnali eňo všichni čtyři jo?
voe...
Ne, prave ze ty mouchy litaly jen kolem nej...

aren
No, musím přiznat, že jsi mně trochu načala. A není možné, že v tom měl tu hubu vymáchanou jako zvenčí, a na to ty mouchy šly?
mozne to je, ale to znamena, ze to evidentne nezvladl oblizat ze sebe dokonale. Nebo mu zustaly zbytky mezi zuby... nevim, nepatrala jsem po tom.

tak nebo tak mi z toho vyplyva, ze dve tri obliznuti na cistou tlamku v nekterych pripadech nestaci...

fromeli
dobrou chut!

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:34
- Nahlásit

wami
díky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:52
- Nahlásit

handula
nic se nedeje,sem tam mi skoci nejaky preklep a pak z toho vyleze neco velice srandovniho,ale o te puse to mam zarucene od lekare,takze z dobre informovaneho zdroje,ma kolegu a kamarada zubniho(ten ma ovcouna),ten mu kolikrat rikal zazitky,doktor mi to ani radsi nerikal,pry bych se z toho pozvracela.no,je fakt,z nekterych lidi mi je na zvraceni.

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:17
- Nahlásit

U nás to funguje tak, že jdeme do cukrárny, my si dáme kávičku a Eliška dostane do psí misky na vodu kopeček vanilkový.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání