Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pár dní bez psa
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:53
- Nahlásit

Tak my letos pořád přemýšleli, kam na dovolenou. Jestli k moři s pejsinou, nebo k moři bez psa, nebo do čech nebo co vlastně...no a nakonec jsme usoudili, že bez Tessinky by jsme si to neužili, takže jedem až koncem září na týden do hotýlku do Hostýnských vrchů, prioritou pro nás byla věta uvedená na netu: Vítáni jsou i vaši domácí mazlíčci. Už se hrozně těšíme, ale vzhledem k tomu, že je teprve konec července, tak si teda ještě počkáme...

Anu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:58
- Nahlásit

Syska
si můj člověk

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:04 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Já byla nejdýl bez feňule týden... Chodila jsem na brigády do Globusu a po odpoledních směnách jsem večer byla hrozně vyfluslá a bejvalej přítel jel tehdy na chatu do tater nebo někam tam, tak bral feňuli s sebou.
Já to obrečela a bylo mi po ní hrozně smutno, ale psisko bylo prej v lese naprosto spokojený, měla tam spoustu lidí, všem "omylem" padaly na zem salámky a tak, takže si nestěžovala Ale vítání bylo pořádně bouřlivý teda....
A od té doby byla už jen jednou na hlídání u babičky, když jsme s mamkou jeden den asi v 5 odjížděly a vracely se až večer a nikdo by s ní nebyl doma, ale ta noc bez ní byla docela horor.... Taky jsem pro ni jela hned po tom výletě a ne až druhej den, jak nabízela babička

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:08
- Nahlásit

brut
neboj, v Brne zna blazinec kazdy, oni by te nanavigovali...

Syska, Anu
No, my nejprve na dovolenou jet nemeli, pak jsme se ale "rozsoupli" a dali si 4denni vandr po Novohradskych horach... PARADA!

Anu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:15
- Nahlásit

wami
super fokta,taky jsem měla takovou a neodvažuji se dát na internet.....kde je má maličkost

PS.Mi jedem za 14dní na coursing cap na týden kde má být i výcvik.....takže v překladu se jedu dobrovolně strapnit a ještě si za to zaplatím

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:18
- Nahlásit

Anu
neodvažuji se dát na internet.....kde je má maličkost
ja predpokladam, ze ten prepal na mym ksichte je natolik vyrazny, ze se da akorat tusit, ze jsem to ja, ale jinak jsem neidentifikovatelna...

takže v překladu se jedu dobrovolně strapnit a ještě si za to zaplatím
chicht, to jsem si onehda na vycvikaci rikala taky, a pak nas pochvalili... Tak uvidis, treba bude mit Anub svuj dobry den a vse bude ok!

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:21
- Nahlásit

wami
Tam jsme taky byli jako šestnáctiletá banda na čundru! Páni už to bude dest let. Bylo to super, ale tak matně si vzpomínám, že jsme se koupali v nějakým rašelinovým jezírku, na vesnici Byňov, na nějakej rozbitej kostel a pak na kemp Veveří a v tom Byňově jsme se byli normálně v továrně, kde vyráběj Dobrou vodu zeptat, jestli by neměli tak dvě lahve na uvaření čaje a oni nám dali hned celej karton, ale perlivé...

Anu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:22
- Nahlásit

wami
ale jo on poslouchá jak švýcarský hodinky....bohužel s africkým časovým posunem...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:23
- Nahlásit

Syska
v raselinovym jezirku jsme se koupali taky... v kempu Veveri jsme si za bourky dali vyborny halusky se zelim a bryndzou... U tovarny na Dobrou vodu jsme byli v 9 vecer a prchali jsme okolo ni pred komarama na vlak...

A myslis tenhle rozbitej kostel v Cetvinach?

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:29
- Nahlásit

wami
Tak to je dobrý...tam ten kostel byl takovej ještě zachovalejší, ale je možný, že za těch deset let se to z toho stala ruina úplně. Byl takovej bílej zvenku, ale jestli to byly Cetviny, tak to ti neřeknu, ale mám to na jazyku, já si zkusím vzpomenout. Bohužel my v tý době měli jen obyč foťák, abych ti ho ukázala..

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:31
- Nahlásit

wami
No a na tom nádražíčku, jak jsme tam prchali před těma komárama, jsme nocovali, v takovým tom přístřešku u silnice...a v tom kempu ve Veveří, jak tam byly ty lavice, tak na těch jsme taky spali, protože nás taky chytla šílená bouřka a vyplavilo nám to komplet stany...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:40
- Nahlásit

Syska
Tak to mohl byt tenhle, myslim, ze to bylo v Pohori na Sumave (to je jmeno vesnice, jinak je to v novohradkach), nedavno ho opravili:

A nebo jeste tenhle, ale to si nepamatuju jmeno vesnice:

Jinak my jsme nocovali na nadrazi v Jindrichove Hradci, stihli jsme pred komarama utyct do dvou poslednich nocnich vlaku, ale v tom J.H. uz vsechno skoncilo... Byla to prca, skorovlci servavali prednostu pokazde, kdyz sel mavat cervenym svetylkem na vlak...

Anu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:45 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit

wami
a pak že být nádražákem je bezpečný....

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:47
- Nahlásit

wami
Pohoří...to je on! Tenkrát vypadal fakt hrozně, takhle je ale mooooc hezkej. No to je mazec...

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:49
- Nahlásit

wami
A teď se mi vybavil další název vesnice. Jakule....

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:52
- Nahlásit

wami

Tak takhle si to nějak vybavuju, jak je ten celkovej pohled + ty vymlácený baráky.
URL

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:00
- Nahlásit

Syska
Tak jsem to ted cely popletla ja...
V Pohori je ten spadenej kostel, co mam na prvni fotce.
V Cetvinach je ten prvni bilej, ten druhej bilej nevim, kam zaradit, nevzpomenu si.

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:04
- Nahlásit

wami
Tak to potom jo..ale jinak díky za vybavení milejch vzpomínek. Díky tý stránce jsem si vzpomněla úplně na všechno, na Žofín, na Huťský rybník i na Zlatou Ktiš, to je tuším to rašeliniště, kde jsme se cachtali...Paráda.

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:09
- Nahlásit

Syska
jo, bylo to moc fajn...

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:16
- Nahlásit

wami
A úplně si mě nalákala se tam po těch deseti letech znovu podívat nebo aspoň oprášit ty starý fotky. Tenkrát nás putovalo pět šestnáctiletejch děcek a tři osmnáctiletí...dva roky nato jsme s touhle partičkou slézali Malou Fatru a teď posledních pět let už se nevídáme vůbec...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:25
- Nahlásit

Syska
chicht, na Male Fatre jsme byli loni...

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:29
- Nahlásit

wami
Hm...spali jsme pod Malým Rozsutcem, či jak se to jmenovalo...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:03
- Nahlásit

Syska
my tam spali nekolikrat, tak tezko rict, u ktereho rozcestniku zrovna...

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:09
- Nahlásit

wami
Syska
A lezli jste se psama i Janošíkovy diery? Mi to přišlo docela husté na mého bobánka, kdybychom tam jeli. A Rozsutec - taky jste šli po takových šplhacích řetěžech?

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:15
- Nahlásit

Terri
Janosikovy diery jsme ale vzdali - kvuli retezum. Jednak bylo mrneti nejakych 8 mesicu, druhak bylo hooodne destivo a to je tam pak blbe schudny i pro lidi.

Ale nejaky zebricky a retezy byly i tak, a bylo to v pohode... Deny kdyz neco, se prilepi ke zdi a ceka, az mu pomuzu, Lump se to uci od nej...

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:20
- Nahlásit

Terri
Po těch řetězech jsme lezli, to bylo hustý, neboť jsme každej měli na zádech dvacetikilový gemmy. Pejska jsem v tý době ještě neměla...

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:33
- Nahlásit

Syska
wami
Já taky tenkrát neměla psa, ale myslela jsem na něj, až tam pojedem příště, líbilo se nám tam
ALe nevím nevím, ty diery jsou docela pso neschůdné podle mě. Obzvlášť když je víc lidí. A Slovenské žebříky fakt stojí za to
A neslezli jste Boboty? To je hřebínek, kterým jsme si chtěli zkrátit cestu zpět do Těrchové...no a tam jsme potkali ty řetězy a ze zkratky byl docela šílený výlet úlet. Ale tam by to možná šikulka pes zvládnul.
se prilepi ke zdi
A jak z prudkého suchého skalnatého kopce?

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:39 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Syska
Ano, Gemmicka na zadech cloveka ponekud pribrzdi v rozletu...

Terri
A jak z prudkého suchého skalnatého kopce?
Asi by se docela divila, ale slezli jsme skal dost... Jemu staci na zachyceni strane malo, proste aby se udrzel na fleku, pak se zaryje drpama do tech vystupku, co si nasel, a ceka, az ho vyhodim o kus vejs...

Asi nejuzasnejsi bylo, kdyz jsme sli pred par lety proti proudu Divoke Opavy v Jesenikach, nevim, jak je to tam ted, po te katastrofe... Ale tehdy se daly vodopady bud obejit, nebo se dalo jit az k nim a pak po asi 3-4 metrove skale po retezech. Pomerne dost hladke. Ja vylezla asi dva metry a on nechtel cekat, tak se pustil za mnou. 5x se rozbehl, vyskocil a spadl zpatky, po seste se mu podarilo dostat se mi na dosah, tak jsem ho v tom vyskoku lapla a vyhodila vejs, tam byl malinkatej schudecek, tak zahrabal nohama a chytl se na nej, pak uz jsem mu jen posunula prdel o ten patricnej metr, aby s sebou mohl hodit a vylezt to. Ale priznavam, ze jsem neverila, ze to zvladne, myslela jsem, ze se budem vracet ke znacce, a dost me to tehdy dostalo, jak sel, znovu a znovu...

No a podobne jsem si s obema uzila loni Vlci soutesku mezi teplickyma a adrspasskyma skalama, tak jsou taky zebriky, a tam uz se priplacavali oba a cekali, az jim za postrojky budu delat zachranu...

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:46
- Nahlásit

wami
Vlčí soutěsku jsme jako jedinou nešli, byli jsme v Adrš. na svatební cestě
Moc se mi tam líbilo.

Já myslela spíš z "takového" kopce dolů...
Postroj - to je dobré! Kurnik, já už si ho musím koupit...

Taky jsem na Bílé Opavě po té katastrofě ještě nebyla. Ale určitě se to tam vzpamatovalo a k dobru. Akorát tam také bývá dost lidí...
A malý tip na procházku - byli jste na Rešovských vodopádech u Rýmařova?

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:48
- Nahlásit

wami
Vodopády bílé Opavy máme taky prolezlé, byli jsme tam před dvěma roky v zimě, akorát po těch polomech a museli se vrátit a teď nevím, jak to tam je, ale myslím, že už to snad vyčistili ne?
No a v adršpachu jsem bylajako děcko s turistickým oddílem Tom slaňovat skály...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání