Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / a jde to...
Autor Zpráva
handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:14
- Nahlásit

Už dávno jsem zavrhla myšlenku, že budu mít někdy poslušnýho psa, který jde u nohy, už vůbec ne u nohy bez vodítka, nevyjíždějcího na "divný" lidi, jako jsou pro něj důchodci, malý děti, nebo i třeba úplně normální lidi, kteří jedou na kole a nedejbože na in-linech...
Jenže včera se stal asi fakt zázrak, tak se z toho vzpamatovávám a nedá mi to, abych vám to nenapsala...-).
Jdeme na procházku, pes na vodítku, z poza rohu vyběhl pes, kterýho náš pes nesnáší (na jeho obranu, je to vzájemný), byl bohužel na volno, takže samozřejmě, ač mám psa na vodítku, bitka, kterou vyprovokoval MUJ pes, tahám psa k sobě - přesně tak jak to nemám dělat, spálila jsem si od tý flexiny ruku. Byl to takovej řev (myslím těch psů), že lidi vykukovali z oken a dívali se jak na jednom konci se mi rve pes a na druhym plandám já. Spálená ruka, vědomí že mě sleduje milion lidí, vztek můj pes...atd. ve mě vyvolalo takovej vztek a zlost a všechno dohromady, že jsem po mym psovi skočila, chytla jsem ho za hřbet do vzduchu (nevím kde se ve mě vzala ta síla), vyplísnila jsem ho takovým způsobem, že na to dlouho nezapomene. Pustila jsem ho z vodítka a zařvala jsem vypadni, nechci tě ani vidět a šla jsem pryč. Zíral na mě a když viděl, že odcházím - BEZ NĚJ, utíkal za mnou, přitiskl se mi k noze a tak šel, já dělala že ho nevidím,že mě vůbec nezajímá. Nicméně jsem po očku sledovala okolí, abych ho mohla případně čapnout, kdyby ho něco napadlo. Cestou jsme potkali mraky dětí, KOČKU - to bych chtěla zdůraznit, ani kočka s ním nehla, což je v našem případě opravdu zázrak, kolem něj prolítli dva psi a nic, dokonce i in-linista mu najednou nic neříkal.
Najednou to všechno šlo. Říkám si, proč to nešlo ty 4 roky,proč jsem se toho dočkala až po takovým výstupu....asi jsem měla být tvrdá hned nazačátku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:20
- Nahlásit

handula
Protože poznal že ses FAKT naštvala,někdy je takovej infarktovej stav ku prospěchu věci.Ale pozor,pes pozná,kdy jde do tuhého a kdy to jen hraješ.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:21
- Nahlásit

handula

Pustila jsem ho z vodítka a zařvala jsem vypadni, nechci tě ani vidět a šla jsem pryč. Zíral na mě a když viděl, že odcházím - BEZ NĚJ, utíkal za mnou, přitiskl se mi k noze a tak šel,

Ty jsi ho tak vyděsila, že byl raději moc hodný
To víš, kde by našel paničku, která s ním má takovou trpělivost

Občas zabírá léčba šokem u lidí, tak proč ne u psů.....jinak jak je těžký ten tvůj zlobivec?

handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:27
- Nahlásit

brut

něco přes 40kg...

až tohlo mi fakt otevřelo oči, říkala jsem si vždycky, že už jinej nebude a prostě jsem to zase tak moc neřešila, dokonce jsem si říkala, že prostě nerozumí povelu k noze, a ono houby, ví moc dobře jak se má chovat, fakt zneužíval toho, že jsem na něj spíš hodná.
Od teď mu začne vojna.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:34
- Nahlásit

handula
Tak jestli jsi byla ve vzteku schopná zvednout 40kg psa, tak pevně doufám, že se to v případě potřeby povede i mně. Ale já mám zatím ročního ( 35kg) puberťáka, tak stále doufám, že se uklidní a zase začne poslouchat.

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:44
- Nahlásit

handula
nechci ti brát iluze ale toto prožívám furt. Štve mě jak se chová už delší dobu,pak jednoho den bouchnu a seřežu ho,zmlátím a uřvu do němoty...no a to je normální pes a jde to...jenže on rychle pozná mé né už tak odhodlané naprosté vytočení a výbuch a je všechno ve starých kolejích.Neznamená to -bohužel-aspoň z mých zkušeností,že to tak bude furt. Taky jsem si řikala,hochu když to na tebe platilo jednou,bude to platit furt...ale ne,ne,tak to nefunguje nebo aspoň já se neumím vytáčet do nepříčetnosti každých 20minut a ani nechci. Jsou to "zmetci vyčuraný" to mi věř. Když mě doma fotr seřval tak jsem pár dní taky byla hodná holčička než znova přetekl pohár...a tak to jde furt dokola

handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:54
- Nahlásit

Anu

mě stačí že vím, že ví, co po něm chci. Nebyla jsem si s tím doteď jistá. TAkže teď jen budu důsledná. Víš jaká to byla pohoda, když mi šel u nohy, netáhl na vodítku, nikoho nenapadal, pejsky a kočky nechal...to je prostě přesně, jak si to představuju....

handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:56
- Nahlásit

ježiš,ale udělala jsem si ostudu, do kur...jsem nadávala na celý sídliště....v mým amoku, kterej mě chytl....ještě že se budem stěhovat...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:59
- Nahlásit

handula

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:00
- Nahlásit

handula
kdyť ti to řikám,tuto euforii jsme přižívala taky a taky jsem se zapřísáhla,tak ty zmetku víš co po tobě chci a jde to...ale nevydrželo to nikdy dlouho. Uvidíš,taky jsem byla nadšená a následně za pár dní zas zklamaná,ale třeba budete vyjímka. MOhla jsme si sebe víc řikat,chovej se jak minule a sprdni ho ale ono to nešlo....jasně menší zlepšení bylo...držím palce,pak naschvál tak za měsíc dej echo a vzpomeň si na mě...

jsem ráda že někdo řeší stejné problémy

handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:10
- Nahlásit

Anu

neboj, to já zase napíšu (a nebude to dlouho trvat) o tom, jak
nic nepomáhá...to já vím, teď mám ale odhodlání, tak mi ho neber...

kokoška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:10
- Nahlásit

handula
neboj, nemusíš dopadnout jako Anu s Anubem - taky mám za sebou podobný výstup na veřejnosti, výsledek byl stejně dokonalý jako ten váš a pejsa od té doby ví, že se mnou nejsou žádné žerty a dává si hodně pozor, aby nedošlo k dalšímu excesu. Na druhou stranu je fakt, že docela obstojně poslouchala od štěnda. Taky dokáže poznat velmi přesně, kdy to myslím smrtelně vážně a kdy je ještě trochu místa zkoušet mou trpělivost Ale tu šílenou scénu a řev jsem od té doby nemusela (ťukám pro jistotu na čelo) opakovat, tak držím palce, ať jste podobný případ

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:12
- Nahlásit

handula
já ti nechci nic brát,držím palečky-u nás to je taky lepší neřikám,že ne,ale 100% to není bezprostředně jak potom seřvání,kdy vypadal i jak normální pes

handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:16
- Nahlásit

kdy vypadal i jak normální pes

to je přesný...

je mi jasný, je už na to starej, 100% už nebude to mi řeklo víc lidí nezávisle na sobě...(už má dokonce šedivý chlupy na tlamě a na obočí, což mi připomíná víc a víc jak stárne a je mi z toho smutno).

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:19
- Nahlásit

handula
už má dokonce šedivý chlupy na tlamě a na obočí, což mi připomíná víc a víc jak stárne a je mi z toho smutno).

to máš dobrý,já na psovi nic nepozoruji.Jen já mám postupně šedivé vlasy a je mi z toho smutno,kdoví jestli se vůbec já dožiju jeho desátých narozenin

handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:22
- Nahlásit

Anu

co máš za darebáka, kterej tě připravil o přirozenou barvu vlasů?

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:25
- Nahlásit

handula
to bych se furt trapně opakovala-přečti si 80stránek tématu AnubisxČert a pak se už ptát nebudeš.....prostě asociála-bohužel né moji vinou...a k tomu převlečného do kůže psa ale skříženého s kočkou a blechou...takový druhý Garfield-spíše horší,hnusnější a bestijní

handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:29
- Nahlásit

Anu

tak to jsem na tom hůř, mám asociála a podepsala jsem se na něm sama, ale ještě pořád jsem boj nevzdala...naděje umírá poslední

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:33
- Nahlásit

handula
no já ho taky nevzdala a dokonce světe div se už to bylo skoro 90% -nebál se psů,nenapadl,nekousal,čekal co se bude dít.....no a pak přišlo napadení Anuba a potrhání a je všechno v prdeli-promiň že jsem sprostá ale je to tak..to se nedá srovnat

to co dělá teď se nedá srovnat s tím co dělal před tím.Před tím to byla liška proradná ale jen machrovala.Teď se k smrti bojí a kouše na všechno co chodí a lítá.....má panický strach a vůbec je zněj větší magor než byl. Už mě nebaví furt každému řikat kdo se na mě dívá skrz prsty,že za to nemůže ani pes ani já,už nemám sil ho furt dávat do kupy když 5minut dokáže psa změnit k nepoznání.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:51
- Nahlásit

Anu

to je opravdu v háji, to je veškerá práce vniveč, vím o čem je řeč. Našeho napadla brazilská fila, fena, od té doby si to klíďo rozdá i s fenou, když na to přijde, takže do té doby jenom psi, teď už v podstatě všechno co se hejbe....je to ke vzteku

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání