Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dvě......................................
Autor Zpráva
wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:32
- Nahlásit

Hele, no nejsou slaďoučký ???? Opět mi rozum zůstává stát nad chováním některých lidí a na druhou stranu šrotuje, jak těm milým holčičkám pomoct ???

http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=327

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:16
- Nahlásit

wensday
To je síla, je škoda je rozdělit, ale zase kdo si může vzít dva psy naráz, já bych si vzala jednu. A propós: v kopřivnickém útulku je roční retrieverka, taky jsem nad ní uvažovala...

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:01
- Nahlásit

wensday

Včera jsem se na ně dívala na netu.Bohužel si dvě vzít nemůžem.
Uvažovala jsem nad pejskem

nebo fenkou

ale doma to neprošlo.Prý až budeme mít větší byt.Ale nevím,jestli bych si nechtěla nechat jedno štěně od naší Abby,ale to je zatím hudba budoucnosti

wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:42
- Nahlásit

Chjo, dyk já bych si je taky vzala, babču už nemáme , ale 4 psi jsou fakt hodně...... navíc myslím, že by to Anne a můj přítel nezkousli. Jediná Daisa by asi byla nadšená, kámošky taky ze Slovenska, který by mohla otravovat a hrát si s nimi

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:57
- Nahlásit

wensday

Já se na tyhle servery ani nemůžu koukat.Vždycky bych si tam vybrala a je mi těch pejsků líto.Ale jednoho psa bysme určo ještě chtěli.Jen teď máme malej byt,i když pilně sháníme větší.
Jen opravdu nevím,jestli si třeba za rok (snad už bude) vzít takovýho pejska nebo počkat a nechat si jedno štěndo naše.Jak se znám,tak se s nima nebudu moct rozloučit.

wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:01
- Nahlásit

abby
my včera na Klajdě potkali pána se třema výmarákama a taky říkal, že nám do party chybí ještě hnědá labina....... Já ji chtěla už dávno, ale zvítězila černoška z Trnavy
Ale ty holčičky jsou mooooc hezkýýýýýý, chuděry

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:11
- Nahlásit

jak těm milým holčičkám pomoct ???
spíš bych uvažoval o tom, jak pomoci všem bezprizornim pejskům, kterých stále přibývá...

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:14
- Nahlásit

wensday
babču už nemáme

??? Ta zatrápená cukrovka??

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:17
- Nahlásit

wensday

/plně jsem ti zapomněla říct,upřímnou soustrast.Včera jsem to četla na vašich stránkách.Je mi to moc líto

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:19
- Nahlásit

Trotelchen

To chce asi každej.Tak něco navrhni.Jak můžu pomoct nějakýmu pejskovi,když si ho nemůžu vzít A nemluvím o penězích.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:31
- Nahlásit

wensday
... je mi líto, že ten konec měla Deniska takovej smutnej... ale dožila se krásnýho věku...!

wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 12:29
- Nahlásit

Syska
neee, bohužel se přidaly silné epileptické záchvaty, hrůza. vážně.
abby
Denisa
Holky díky, když si vzpomenu jak se poslední dny trápila, tak si myslím, že jí už je teď líp..... chjo.
Trotelchen
Hele, tradiční rejpale, když každej pomůže aspoň nějakýmu psovi, ať už tím, že si ho veme domů, nebo že o něm někam napíše, aby si ho všimli jiní, je to taky pomoc. Taky bych ráda, ale nenapadá mě, jak zachránit všechny opuštěný psy na světě !!!!! Jestli Tebe jo, tak sem s tím skvělým nápadem !!!!!!!!!

aren
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 12:53
- Nahlásit

Trotelchen
spíš bych uvažoval o tom, jak pomoci všem bezprizornim pejskům, kterých stále přibývá...
To se mi snad jenom zdá .
Výsledkem tvých úvah pravděpodobně je očerňovat a podrážet nohy lidem a útulkům, co se o to snaží, a odrazovat lidi, že to dělat nemají.

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 12:56
- Nahlásit

wensday
Hmmm...to je mi moc líto. Já to znám, Bystra tyhle záchvaty měla taky často, ale spíš až ke konci. Ona tu cukrovku chytla jako poměrně mladá (bylo jí pět let) a v pohodě s tím žila čtyři roky, poslední dva to byla hrůza. Tak hlavně že máte ještě ty dvě rošťandy...

Evik
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 15:29
- Nahlásit

wensday

tvé fenky je mi taky líto...ale už je v nebíčku a kouká shora a jistě je spokojená Já si takhle snažila říkat poté, co nám odešel náš Ferda...nejvíc ale pomůžou další pejsci v domácnosti a to Ty máš. Tak vzpomínej na to dobré a hezké.

wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 16:20
- Nahlásit

Syska
Evik
díky holky. Já doufám, že jsme se společně s vetem rozhodli dobře a netrápili ji zbytečně. Prožila s námi skoro 13 let a s mými dětmi vyrůstala...... věrná, trpělivá a snaživá babča..... snad jí je teď líp. A je fakt, že holky ten smutek pomáhají hodně překonat, je to velká pomoc....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání