| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 17:16
- Nahlásit
Jo, a ještě paní Synková sice nemá přístup na internet, ale je velice dobře informovaná o tomto i mujpes foru a všech okolo, i o řečech kolem Desenského a tak...paní Šíblová se sem určitě kouká. Té já sama nemůžu nic zazlívat, někdy má sice velmi zvláštní přístup, ale nechci se pouštět do hádek. Zajímalo by mě, co máš Nadbože zase za lubem.. proč znovu rozpoutáváš tato témata. JInak bych napsal i o paní M., jak "pěkně" se k paní Synkové chovala, ale nechci, aby mi zase volala. Měla desetiminutový monolog a pak mi třískla telefonem, aniž by čekala na odpověď-zajímavé chování. Vychloubala se, co pro paní S. neudělala dobrého, pěkně mi vynadala, jen co je pravda, aniž by mě v životě viděla-teda viděla mě, ale neví o tom, že jsem to byla já. Mám se prý lépe učit ve škole a pořád tvrdím, že jediná hořkost, která zdánlivě vychází z paní S., pocházela od paní M., která nakonec ještě nadělala hodně problémů včetně fyzického napadení.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 17:58
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, a s paní M. už
Hele ty z ní máš strch nebo proš nenapíšeš její jméno...klidně mi to pisni na mail...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 21:36
- Nahlásit
No Matoulková, když o to tak stojíš. V podstatě mi nemá co udělat, a když jo, bude to pro ně dost zlé, protože by to nebyl jejich první konflikt. A nechce se mi to furt vypisovat, když to stejně všichni ví.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 23:00
- Nahlásit
Trotelchen
Jinak ještě něco o dluzích paní Š. Údajně je vyrobil její manžel, kterému ona na své jménio podepisovala různé úvěry. Já vím, že to je dost průhledné a že ne každý na to skočí, ale na druhou stranu ze zkušenosti vím, že i tak to může dopadnout, když člověk moc chce a má velké sny, viz u nás doma. Budoucí tchán chtěl na nohy postavit vytunelovaný větší podnik, bohužel podepisoval většinu směnek na své jméno. V tom oboru se ost často vyskytují hajzli a korzáři, kteří neplatí faktury a když to přijde jedno s druhým, nejdřív se zabaví výrobní prostředky, pak se pro jistotu přepíše barák na syna a pak to končí exekucí platu...jedině pár kliček a dobrý právník nás zachránil před tím, abychom teď jako paní Šíblová nemuseli sedět u svíčky a loupat si suché kobzole. Neříkám, že by to nebyla vyloženě její vina, každý si za to svým způsobem může, ale někdy se to na člověka svalí všechno najednou, přidá se k tomu pár pomluv a světu se vytvoří nový hajzl, který může za všechno zlo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 23:09
- Nahlásit
Jo, jinak jak jsem psala, že paní Synková měla z pomoci velkou radost a užitek, byla to právě Matoulková, kdo říkal, že to jsou krámy, které jsou na nic, že je akorát naházeli do sněhu a ANI JIM NEPOMOHLI JE ODNÉST DOVNITŘ, což je teda podle mě "hodně zlý prohřešek". Prohlásila, že si je klidně můžete odvézt zase zpátky. Já vás prosím, abyste do toho paní Synkovou nějak nezatahovali, je to moc hodná paní, která žije pro psy a tyhle diskuse ji jen dostancují od lidí, kterým by mohla s důvěrou předávat pejsky.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 23:27
- Nahlásit
Mucholabka
Dík za příspěvky.
abychom teď jako paní Šíblová nemuseli sedět u svíčky a loupat si suché kobzole
OK, ledacos se může stát a není na nás hodnotit jak to bylo...ovšem, pokud je někdo v takovéto situaci, tak by měl nejspíš první myslet na to, aby měl aspoň ty kobzole pro sebe, protože pokud místo toho začne ještě pomáhat jiným, je evidentní proč! Nebo potom je nesvéprávný...když nemám, co dohuby, tak asi nejdu rozdávat na charitu no ne?
Prostě v訚ehos mírou...když má někdo problémy existenčního chaakteru a ještě velkolepě pomáhá jiným...vytvoří si na to organizaci, IMO pomluví v podstatě svou konkurenci, vytvoří si prukazky a hraje si spasitele sveta...no jeje ))
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 08:09 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Trotelchen
Když paní Šiblová s pomocí psům začínala, byla situovaná velmi dobře. Nebýt vás, škodičů, byla by to určitě ustála.
...není na nás hodnotit jak to bylo...
Zrovna ty bys měl zhodnotit, jak to bylo. Jak to skutečně bylo, ne jakou jsi kolem toho vykonstruoval efektní teorii.
Zničíš útulek, zkazíš něčí dvouletou práci, a ještě děláš chytrého. Fakt se divím, že se nestydíš.
Jinak si myslím, že kdyby měli všichni psi, a nejen psi, kteří se octnou v nouzi, čekat s pomocí na někoho, kdo si fakt dobře zváží, jestli si tu pomoc může dovolit, jestli ho to nijak nepoškodí, a jestli tím nic neriskuje, málokdo by se pomoci dočkal.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 12:24
- Nahlásit
aren
Když paní Šiblová s pomocí psům začínala, byla situovaná velmi dobře. Nebýt vás, škodičů, byla by to určitě ustála.
Zkuste napsat, koho považujete za škodiče, rád bych s tím něco podniknul, již mě dost lidská pakáž, která neumí nic, tak aspoň vydělává na psech v nejrůznější podobě dosti štve. A je úplně jedno, jestli je z Hané, litomyšli nebo Prahy!
Zrovna ty bys měl zhodnotit, jak to bylo. Jak to skutečně bylo, ne jakou jsi kolem toho vykonstruoval efektní teorii.
Hodnotil jsem to několikrát, nejvíce poprvé.
To bylo mimo jiné tehdy,
kdy jste tady Vy, vážená křižitelko plemen, jménem Hany Šiblové přišla s její interpretovanou vyhrůžkou, že pokud někdo bude zveřejňovat její číslo konta, aby na něj někdo mohl poslat finanční pomoc, podá na něj trestní oznámení.
Nemyslím si, že slušný člověk, který chce pomáhat psům, sechová ke svému okolí takto arogantně a zle. jsem přesvědčen že tyto Vaše výstupy tu mají mnozí ještě v paměti.
Efektní teorii tady i jinde provozujete Vy Anno Seryová, IMHO také Hana Šíblová zrovna tak jako hnutí Efas.
Zničíš útulek, zkazíš něčí dvouletou práci, a ještě děláš chytrého.
Jaký útulek? Myslíš ten, z kterého má celá obec strach azuby nehty se snaží se jej zbavit? Myslíte paní Seryová, že jsme troubové a nic nevíme? Ž e si tady v této zemi může každá lidská hyena stále přiživovat na opuštěných psech?
Myslím, že to tak nejde.
Chcete popřít všechno to, co zde píší i ostatní? Proč se konkrétně obracíte pouze ke mně? Protože sázíte na to, že mám relativně kontraverzní pověst a myslíte tedy, že to uhrajete tímto směrem? No vzhledem k Vašemu věku bych čekal něco moudřejšího.
Asi Vám nezbude, než Ty Vaše IMHO lži psát tam, kde nemůžu já, třeba na foru pana Erbáka, tam si je jistě lidé typu Renáty D. s chutí přečtou a nejspíš jim i uvěří.
Fakt se divím, že se nestydíš.
Jo stydím se za to, že jsem člověk naprosto stejný jako ti lidé, kteří se chovají ke szvířatům stejně jako Vy nebo paní Šíblová či Matoulková a jedním dechem tvrdí, jak ta zvířata milují.
Dík za takovou lásku, možná by bylo lepší si ji nechat pro lidi.
Jinak si myslím, že kdyby měli všichni psi, a nejen psi, kteří se octnou v nouzi, čekat s pomocí na někoho, kdo si fakt dobře zváží, jestli si tu pomoc může dovolit, jestli ho to nijak nepoškodí, a jestli tím nic neriskuje, málokdo by se pomoci dočkal.
Já zase vím, že lidé kteří nepřemýšlejí, pak mnohdy dopadnou špatně a je zcela jedno jestli nepřemýšlejí u podnikání v cestovním ruchu, realitách nebo při braní úvěru, dopadají špatně, ale s sebou stahují bohužel i Ty, kteří jaou na nich závislí, tedy třeba i zvířata bez domova. Za takovou pomoc opravdu velký dík......pokud to vůbec ta pomoc býti měla, jako že jsem vnitřně přesvědčen, že nikoliv.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:32
- Nahlásit
Trotelchen
po dlouhé době se zeptám znovu:co jsi pro blahobyt zvířat učinil ty.
Vysmíváš se lidem co kastrují toulavé kočky a kocoury na vlastní náklady.Zde je důsledek naprosto jasný: bude méně bezprizorních koťat.
Nechal jsi někdy na vlastní útratu kastrovat pouliční kočku?
Jak ty můžeš kritizovat práci jiných,když nejsi absolutně schopný zvednout zadek od PC.Žiješ v bludu a snažíš se ho ostatním vnutit.Musím tě zklamat,většina lidí nesedí na propocené židli u PC,ale žijí bohatý osobní život,třeba i pomáháním odloženým psům
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:59
- Nahlásit
Erin
po dlouhé době se zeptám znovu:co jsi pro blahobyt zvířat učinil ty.
Nebudu Ti odpovídat milá Erin, nemám to zapotřebí, ber to klidně tak, že třeba nic.
Vysmíváš se lidem co kastrují toulavé kočky a kocoury na vlastní náklady
Ale, kdepak jsi to vzala???? Takovou info?
Nechal jsi někdy na vlastní útratu kastrovat pouliční kočku?
Ne a ani to neudělám, nebudu vyhazovat peníze za kastrace toulavých koček, když denně vedle u baráku vidím, jak je tam babky krmí a čičinky se úspěšně množí. Nejsem blb, abych nechával kastrovat kočky na vlastní náklady a přitom na druhou stranu přihlížel, jak se vedle u baráku množí.
Holt pro zvířata se dají dělat buď malé věci jako děláš třeba Ty nebo věci velkého významu, jakých jsou schoipné ale jen velké osobnosti na hranici absolutní geniality jako jsem třeba já .
Jak ty můžeš kritizovat práci jiných,když nejsi absolutně schopný zvednout zadek od PC
.....aneb.....When the Dreams come True...viď Erin?? )
Žiješ v bludu a snažíš se ho ostatním vnutit.
Jaký blud máš na mysli?
Musím tě zklamat,většina lidí nesedí na propocené židli u PC,ale žijí bohatý osobní život,třeba i pomáháním odloženým psům
No to je fakt veliká pomoc, akorát že poněkud dosti kontraproduktivní....holt dokus se nezmění systém, těch psů bude stále přibývat, myslím těch odložených, ukazuje na to jak faktický stav, tak situace z některých jiných zemí.....
btw můžeš mi vysvětlit, jak tvůj skvostný příspěvek souvisí s tímto threadem?
Jinak ten plnohodnotný život ti fakt závidím a stejně i všem ostatním, jež si raděj stáhli své fotky z webu ))
Ahoj
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 18:41
- Nahlásit
PRO AREN
Věřím, že za tím, co píšete, paní Seryová si stojíte. Proto doufám, že tento můj výrok(v diskuzi):
http://dobrman.bloguje.cz/268417_item.php
již nenecháte bez povšimnutí a využijete svých práv, abyste očistila své jméno.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 20:27
- Nahlásit
Trotelchen
Ty už fakt nevíš, jak si vynutit pozornost. To bych na tom byla moc špatně, kdyby mé dobré jméno bylo závislé na tvých kecech. Psala jsem tady, že reaguji hlavně kvůli ostatním. S tebou se fakt bavit nehodlám.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 22:39
- Nahlásit
aren
Ty už fakt nevíš, jak si vynutit pozornost
Není třeba, mám jí dost
To bych na tom byla moc špatně, kdyby mé dobré jméno bylo závislé na tvých kecech
Vážená paní Seryová, tím že mne budete častovat invektivami se Vám IQ nezvedne, to mi věřte...takže nezbyde, než se dál věnovati mystice a věřit na zázraky.
S tebou se fakt bavit nehodlám.
Vážená, nikdo Vás k tomu nenutí, takže dost nechápu, proč tak činíte?
Máte pro to nějaké vysvětlení????
Jinak myslím, že o dobrém jménu bych raději nehovořil, obzvláště potom, co nyní podporujet, ale nebojte, již brzy bude na netu více informací.
|