Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak zas na čas pryč...
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:48
- Nahlásit

Za půl hoďky jedu na dovču, Ašopes bude celý ten týden v polepšovně. Bude mi smutno, i když jsem slibovala, že už jí to neudělám, ale na Djerbu mezi smradlavé Araby by nemohla. Pa pá, lidi, zase týden bez pokecu o psovi...

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:50
- Nahlásit

Mucholabka
Závidím, si to pořádně užij.

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:52
- Nahlásit

Mucholabka
Hezkou dovolenou. Ten smutek docela chápu, taky bych tesknila, nežrala a polehávala u dveří )

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:54
- Nahlásit

Garfield
A co mám říkat já? Mně naši odvezou Sáru v sobotu a budu bez ní celý měsíc, nejdřív jsem si říkala, to bude fajn, budu moc spát jak chci, nebudu pospíchat hned z práce domů... a teď, čím víc se to blíží, tím je to horší a zaručeně vím, že v sobotu budu řvát...

Mucholabka
Užij si to, o to víc tě bude vítat...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:18
- Nahlásit

Garfield
taky bych tesknila, nežrala a polehávala u dveří
pockej na tabor. snad si nemyslis, ze dostanes neco k jidlu a ze spat budes jinde nez u dveri ....

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:25
- Nahlásit

já se klidně přiznám, že do zahraničí bych bez psa nejela...a s ním asi taky ne...max. do přilehlých zemí na turistickou dovču, ale k moři ne...
Už když musím třeba na nějakou "dobrovolně povinnou akci" z práce bez psa byť na pár dní, tak se mi nechce...Mám takovou nějakou averzi k tomu svěřit psa do péče někoho jiného....Vím, že rodina či příbuzenstvo se mi o něj v případě potřeby postará, ale i tak mě pak strašně hryže svědomí a žádnou dovču bych si bez těch chlupáčů vlastně ani neužila...Takže raději s pejsama jezdím z domova o dovolené na výlety do přírody, nebo jedeme na chalupu či někam kempovat, kam psi smí...

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:28
- Nahlásit

Evik
Povídej mi to tom, naši už mají napsaný seznam, jak a co, a co kdyby něco, kam na veterinu atd. a to je budu ještě denně bombardovat sms a telefonátama... A to nejedu na dovolenou...

abby
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 16:27
- Nahlásit

Jandula

Tak si to uzi.Já si to nedovedu predstavit.N akonci mesice mame jet na par dni do Luxu a uz ted se toho desim,protoze to bude poprve bez psa.

Pupy
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 16:56
- Nahlásit

Já sice nikam zatím Pupynu dávat nehodám, ale musí to být fakt strašný a odvču bez ní(i když na ní zlobí ) byhc sii také nedovedla představit, to bych pořád myslela na to co dělá a jak se jí stýská a podobně....a určitě bych si tu dovču ani neužila.

abby
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 17:10
- Nahlásit

Lidi,stejně je to sranda.Děláme si starosti,jak to bez nás ti naši miláčkové zvládají a z vlastní zkušenosti vím,že to spíš majitel to nezvládá.Už jsem několikrát hlídala cizího psa a nikdy jsem u něj nějaké trauma nepozorovala.to spíš panička volala každý den

mac1
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 18:26
- Nahlásit

Pupy
nijak se jim "pacholkům" nestýská , když jsem prvně dávala pesana na hlídání k ségře - má také psa a často se vídají - tak jsem z toho také byla vedle, volala jsem ségře jestli žere , hraje si ......odpověď :žere, blbne se psem, hraje si , NESTÝSKÁ SE MU !!! , a když jsem pak hlídala psa já ségře, ověřila jsem si to . Četli jste Robina ? Můžou si přeci jen polepšit

Pupy
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 19:57
- Nahlásit

mac1
Ale stejně bych na ni myslela....

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 20:03
- Nahlásit

Taky jedu v sobotu pryč, budu dva týdny agilitit na táboře. Vzhledem k tomu, že ten tábor pořádám a budu mít na krku 28 puberťaček, asi 35 psů a 3 samečky (chápej chlapy) tak se z toho asi zblázním . Prosím všechny přítomné pražáky, aby mi pak do Bohnic sem tam přinesli povidlové buchty

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 08:28
- Nahlásit

abby
Ráda bych si to užila, vím, že Sáře nic chybět nebude, bude mít zahradu, táta s ní bude chodit ven, přes den tam zaskočí teta nebo si jí k sobě vezme děda a stejně nevím, jak bych to udělala, když se budu vracet letadlem, to by pro Sáru bylo šílený trauma...

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:59
- Nahlásit

Ale juj, stýská se jim! Taře se stýskalo celé 4 dny. Nejdřív byl hysterickej páníček, který se před odletem upravil alkoholem neb se bojí, pak začal brečet, že se bojí, že mu Tara uteče a půjde ho hledat, když tam celých 8 nocí nebude atd. Tarince se stýskalo. celé 4 dny seděla u vrat a čekala, kdy uvidí auto s přijíždějícím autem. Jeho máma chodila holky krmit (druha byla ještě mimino) a ona se od těch vrat nehla, bála se i otočit, aby ho náhodou neprošvihla, natož si jít hrát na zahradu, jen venku na procházce se trošku uvolnila! Pátý den jí to bylo už fuk a když se páníček vrátil, tak jí víc vítal on než ona jeho

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 22:55
- Nahlásit

Ahojky,tak tak v úterý nastupuji do lázní.Jedu samozřejmě i s Jimmíkem,tak doufáme že to vedro trochu poleví a že porosto u houby.Tomu kdo se na dovolenou teprve chystá přeji krásnou dovolenou a ostatním aby se i tak měli fajn.Jediné co mě letos bude kazit lázeňskou pohodu bude starost o Akimka.Snad to ten měsíc s opilcem zvládne.Mějte se všici krásně a za měsíc naschle Jitka.

Tami
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 23:19
- Nahlásit

jitka HS
Jitu a do jakých lázní se může s pejskem?

jitka HS
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 23:45
- Nahlásit

Tami,dnes už snad skoro do každých.Musí se už v žádosti napsat že chcete jet se psem.Případně tam zavolat.Já jezdím do Jáchymova.Dnes už ale většina lázní psa povolí.Jezdí k nám spoustu cizinců se psi a ti by jinak nepřijeli.Já jsem musela žádat ředitelku lázní o povolení psa a nyní už to mám v papírech,a tak nás berou se psem automaticky.Já bych to bez Jimmíka těch 28dní nevydržela.Ahojky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání