Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Drahý Víťo!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:02
- Nahlásit

Terri
Vážená moderátorská kolegyně,
o to horší je realita. Veškerá Tvá snaha vzdát holt a úctu Šarikovi (škoda, že ho neznám) přišla v niveč. Vzdala jsi tak ovšem holt a úctu zcela jinám hodnotám lidského žití, jejichž vůni a váhu umí ocenit jen občané ČR a pouze z jisté etapy historie této republiky. Vzácnost shodná s Heliovou kometou.

Soudružský pozdrav a čest práci.

Garfield

Puna
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:04
- Nahlásit

Garfield
nechci rýpat, ale nevzdává se hold?

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:06 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Puna
, věk a staří je hrozná věc. Holt už jsem moc stará na to, abych mohla jiným vzdát hold.

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:09
- Nahlásit

Garfield
Milá a na tomto fóru velmi vážená soudružko,
nemysli, že mně netěší výsledek, jehož si všiml náš ještě váženější Nadbůch. A to o to více vzhledem k diskusi na nepsí téma, která se tady odehrála před volbama.
Slovo "vzdala" má vícero významů stejně jako "holt" a "hold". Zůstaňme u těch ryze pravých a zdravých, kefírových.

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:15
- Nahlásit

Terri
Ano, jinde existují Týtý, Thalie, Nobelovy ceny, Zlatý Amos a v tomto světě virtuální reality a tvůrčího rozvoje bych zavedla něco jako Trotelský řád Nadbůcha. Jen si netroufám soudit, jakých "netových prasáren" by se museli aspiranti dopustit, aby řádu dostáli.

abby
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:18
- Nahlásit

Musím taky přispět do této "nepřínosné diskuze

Kdyby nás viděli naši šéfové,jak v pracovní době vesele klepeme do klávesnice naprosté bludy,které nemají nic společného s naším pracovním životem,to by byly teprve odměny

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:20
- Nahlásit

abby
velmi spravne. kapitalisticky vykoristovatelsky bic na vas vsechny ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:22 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

Jirikovo
zvláště pak na tebe..., fakt nechápu, jak ti to soukromník může trpět...

abby
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:25
- Nahlásit

Jandula

Já se divím,že lidem ve státní správě,placených z našich daních to trpíme my ostatní

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:30
- Nahlásit

abby
jo jo děvče, život je sviňa a ještě horší je to, že když se podívám na svojí českou výplatní pásku a zjistím, že coby státní zaměstnanec se svým platem 10 tis. čistého (ať žije průměrný plat) platím na daních víc než můj strýc, který jede na živnosťák, prachů má jak nechci říct co, ale vždycky si to nějak zařídí... To co platím já na daních měsíčně, on platí ročně... Tak kde je pak spravedlnost...

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:32
- Nahlásit

Tak kde je pak spravedlnost...
na tomhle fóru

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:33
- Nahlásit

Jandula
spravedlnost
hele to je nejaka chorvatska nadavka? tu jeste neznam, zaradim si ji do sveho slovniku nejsprostsich slov ...

abby
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:33
- Nahlásit

Jandula

Neříkám,že je někde spravedlnost.V dubnu si mi kamarád stěžoval,kolik musí zaplatit na daních.Ta částka mi přišla vysoká.Tak jsem si spočítala,kolik jsem zaplatila já a to se mi teprve protočily panenky.

Vzhledem k tomu,že jsem ve státní správě taky pár měsíců pracovala,tak mi nemusíš nic vyprávět

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:34
- Nahlásit

Nejde nějak zařídit, aby se mi vypla antispam ochrana, mně to pak vždycky vymaže celý příspěvek...

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:40
- Nahlásit

abby
Nééé, já jsem ve státní správě ráda, hrozně ráda totiž sloužím lidu (jako například když jsem byla teď za našima na moři, restaurace, kde byli jen samí Češi, vedla nás si sedne takový mladý týpek, frajírek od pohledu, typ já to znám, s přítelkyní a pravděpodobně maminkou a začne číšnici vysvětlovat, že chce rybu, ale křupavou, což o to, já se tomu nesměju, taky jsem měla problémy s vyjadřováním, ale chlapec, když číšnice odešla tak pronesl kolosální větu: no co, když bude nějakej problém, tak zavoláme na ambasádu, oni nám tam MUSÍ pomoct - a myslel to smrtelně vážně, tak jsem šla do kolen, táta se začal nepokrytě smát a chlapec rozvíjel další teorie, tak jsem přemýšlela, jestli jako správný úředník bych se neměla přiřítit k jeho stolu a říct, státní správa je vám vždy na blízko, nemožné na počkání, zázraky do tří dnů)

abby
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:45
- Nahlásit

Jandula

Tak to máte nějakou spešl dobu,u nás to bylo 30 dnů

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 18:03
- Nahlásit

Garfield

Trotelchen
Ahoj můj platonický Kájo Gottůj. Všimla jsem si toho. Dobrý postřeh

?? To má mít souvislost s mým staronovým zaručeně pravým jménem Karel Berger?

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:06 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Trotelchen
Nikoliv, to má mít souvislost s mým zážitkem zveřejněným v tématu "4 z tanku a pes", na nějž reagovala adresně na mě s odkazem na Tebe Tvá fanynka Biluška. Viz. str. 16/17.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:05
- Nahlásit

Garfield
aha kouknu ale pozdějš nestihačka nyní? Biluška je má kamarádka a felká tajná láska, ale pššššš, to nesmí fědět Lájoš!

Lájoš
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:51
- Nahlásit

Trotelchen
Pozdě já už to vím, ale jenom jsem ti to do teďka toleroval.
Teď už toho mám dost. Běž raději na rande s Garfildem ať už může konečně začít ta správná velká Láska.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:08
- Nahlásit

Lájoš
bojíííííím

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:12
- Nahlásit

Trotelchen
Bojíš se Garfielda, nebo Lájoše? Promiň, nevěděla jsem, že mě tak moc miluješ, kdybys mi to včas řekl mohlo být všechno úplně jinak . Teď už to budeme muset tajit, Lájoš je děsně žárlivej a hlídá mě. No nic, příští měsíc budu v Ostravě na dvoudenních závodech..........

Lájoš
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:17
- Nahlásit

Biluška
No jak chceš. To budeš muset tajit víc.
Já vím že tady nejsem často,ale objevuju se.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:18
- Nahlásit

Trotelchen
Tomu se říká rána pod pás, ale já to ustojím.
Jenom počkej jak se potkáme.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:20
- Nahlásit

Trotelchen
prosim te, virtualni kamarade, existuje na tomto foru nekdo jiny krome me, kdo s tebou nema domluveny minimalne pestni souboj?? zacinam si pripadat trochu menecenny, kdyz jsem te jeste nevyzval k zapasu ....

Falco
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 21:50
- Nahlásit

dejavu
Já taky, že bychom založily klub?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání