| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:03
- Nahlásit
Bohužel nemám možnost uchovávat granule v nějakém sklepě či chladnější místnosti, takže je mám normálně v kuchyni, ale je tam teplo, tak se ptám, jestli to nemůže granulkám nějak ublížit a posléze pesanovi? Do lednice pytel nenarvu, teď dojdou, mám tedy raděj koupit malé balení a zkusit ho dát do ledničky? Asi blbej dotaz, ale připadají mi takový víc mastnější nebo co, jak jsou v tom teple...ikdyž je fakt, že hice trvají dlouho a pesa zatím ok...
|
Santino
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:35
- Nahlásit
Syska
nemusiš se bat ,v bytě se jim nic nestane,když by byli v lednici tak ti navlhnou a mohly by splesnivet,ja mam granule tak v kuchyni a je to ok.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:07
- Nahlásit
Syska
ahooooojky, já myslím, že to těm granulím neuškodí. Našim doginám to teď chutná ještě víc. Jak se má Tessinka?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:10
- Nahlásit
monika
Ahoooooj Moni.
Právě že se mi taky zdá, že jak je to na tom teple, tak jí to jede. nějak jí ty granule začaly šmakovat. Jinak od neděle háráme...takže nic moc. To předtím co jsem si myslela, že je hárání, byli nejspíš nějací poslíčci nebo co. Teď je to hárání natvrdo..
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:18
- Nahlásit
Syska
No vy jste malincí to bude sem tam kapka, ale my když jsme hárali to byly kaluže. Neboj, za dva tři týdny je konec. Jen dávej na malou bacha, mi Dora v době připouštěcí metla jedna ohluchla. Mohla jsem se uřvat a byla hluchá jako poleno. Slyšela jenom to, co potřebovala.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:21
- Nahlásit
monika
Nene, nepustím ji teďka z vodítka....máš pravdu, jsou to pidi kapky. Ale moc se nečistí, takže jí to průběžně otírám. Na večer dostává kalhotky a jednu Libressku... Ale i tak si je sundala a mám zasviněné povlečení, ale pro ty případy jsem si přivezla od našich starý, který se může zničit...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:24
- Nahlásit
Syska
no my měli spotřebu vložek, jako bych měla najednou dvě dcery. Kalhotky jsme na ni narvali a ona je servala a vložku sežrala. Já pak chodila a zkoumala hovina, jestli je to všechno venku. Prostě síla.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:30
- Nahlásit
monika
Tak to ona se sice vzpouzí, když jí je nasazuju (dávám teda jen na spaní, jinak ji nechávám tak) a pak když je má, tak se chvilku ošívá a pak rezignuje. Smotala jsem koberec, přes postele přes den přehazuju starou deku, kterou jsem měla v plánu vyhodit, ještěže jsem tak neudělala..
Tady je miláček:
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:32
- Nahlásit
A tak, když jsme na sebe tak hezky narazily a z problémů granulek přešly na hárání a na hafíky jako takové, tak tady je naše slečna Tess ještě jednou:
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:46
- Nahlásit
Syska
Tess je fakt úžasná. Až nám jednou umře naše stará kokřanda a bojím se, že to bude už brzy tak jsme rozhodnutí pro buldočka.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:48
- Nahlásit
monika
To je...a ikdyž fenečky mají svý mínusy (hárání a tak) doporučuju zase fenečku, oni jsou takové drobnější a tím pádem k sežrání....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:53
- Nahlásit
Syska
U nás nic jiného než fenka nepřipadá v úvahu. Ke dvěma doginám psa, to by bylo rodeo při hárání
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:58
- Nahlásit
monika
No jo, to je vlastně jasný. Tessinka je taková drobnější než Ti pesani, má teď 9 kg a myslím, že už moc neporoste. Zrovna zítra má deset měsíců.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:00
- Nahlásit
Syska
Tak to jí gratuluju k malým narozeninám.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:02
- Nahlásit
No až jí bude v září rok, tak dostane nějakej dortík, ať si šmákne. Hraček máme doma, jak kdyby tam byly přinejmenším dvě batolata. No jo, tak to vypadá, když si mladí manželé poříděj nejprv psa, maj ho místo dítěte...
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:04 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Syska
No jo, tak to vypadá, když si mladí manželé poříděj nejprv psa, maj ho místo dítěte...
Tak s tím plně souhlasím U nás je to zrovna tak
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:15
- Nahlásit
Kamca
Syska
U nás to vypadá stejně a to mám děti odrostlé a jednoho benjamínka doma.
|