Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:25
- Nahlásit

No u kláštera by to bylo dobrý - tam je hospoda, tak než s tím bernáš milostivě vyleze na břeh - tak si budu moct odskočit na něco na posilněnou a nebo páníček - ten až nás uvidí v akci, tak to bude asi hodně potřebovat!!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:33
- Nahlásit

Hospoda? Tam není vůbec nic

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:35
- Nahlásit

Ketrin
Tak přesně tam to bylo loni pěkně hnusný že jo?

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:36
- Nahlásit

Jumi
Tam bývalo občerstvení "Okýnko", bohužel už ho Havlíčkovi zrušili....kvůli směrnicím EU - nejoblíbenější místo všech návštěvníků tábora UK

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:37
- Nahlásit

Ketrin
Jo taky si vzpomínám na jednu střelenou babu,co tam 10 min dělala opičky,aby ta mrcha vybělená donesla aport alespoň za 1B.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:38
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to auto pro ženy je supéér - konečně bych se nemusela stresovat s parkováním

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:40
- Nahlásit

Karol
nééééé ježiš tak to je univerzitní tragédie! Pane bože ještěže za nás tam bylo - jinak jsme ten výcvikáč asi nepřežili!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:44
- Nahlásit

Jumi
Karol
Na táboře se posilňujeme z vlastních zdrojů a nebo ukořistíme něco od p.Platoše/ když má večír otevříno/.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:50
- Nahlásit

Mě třeba docela vyděsilo, že na WT není povolen tělesný kontakt se psem - takže když bernáše nejprve poplácám po hlavičce a pak si vezmu dummy - tak pápálálá...

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:51
- Nahlásit

Jumi
Jojo, už jsme to oplakali.....a přestali tam jezdit. Přesídlili jsme totiž na druhou stranu rybníka A fakt je, že kuchyň se nedá srovnat a pohodlíčko taky ne
Petr bude muset vydržet s námi. Už si snad pomalu zvyká, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:51
- Nahlásit

Jo a loni v tom děsným počasí byla nezbytností s sebou na výcvik termoska s čajem s něčím.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:55
- Nahlásit

Karol
Tak nepředání aportu do ruky - je těžká ale ne vylučující chyba - stejně jako neklid a nepozornost - tak to už ná hrozí dvě těžké!
A pak dvě vylučující kňučení nebo štěkání a tělesný kontakt se psem

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:55
- Nahlásit

Ketrin
U nás teda nikdo termosku neměl a mrzli jsme bez podvádění...Jé to bylo děsný....když si vzpomenu na to mrznutí v lese A při Platošáku u dohledávky v lese BRRRRRRRRRRR ! Odnosila jsem skoro všechny bažanty a vůbec jsem se nezahřála!

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:57
- Nahlásit

Karol
Petr bude muset vydržet s námi. Už si snad pomalu zvyká, ne?
hele pokaždý když nás má vézt na cvičák - tak to je keců! tak jsem se dohodla na tenhle víkend s klárou od bruna a Petra se to šíííleně dotklo! a takových případů je! Prý ho nabaví koukat. jak cvičíme a pak zjistím, že nás z toho auta celou dobu bedlivě sleduje....atd.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:59
- Nahlásit

Karol
A teď vám holky udělali čáru přes rozpočet a máte ty turnusy tři, co!?

Jinak poslední týden v srpnu je dle statistik vždy hnusně, zima a pršlavo!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:00
- Nahlásit

Jumi
Dneska jsem si četla ty pravidla zkoušení v RS, jen ne celý a ne moc soustředěně. Ale vim, že právě to kňučení a štěkání tam je. A pak mě zaujalo, že je tam tak nějaký "estetický" hledisko pohybu psa....který je vrozený a nedá se naučit

A ještě k tomu rozmazlování - taky se snažíme být přísný, ale zrovna s tím míčkem mě to nějak neštve. Jednak ho to hrozně baví a hlavně věřim, že třeba za rok už ho takový koniny ani nenapadnou.....to s těma dětma je horší....myslim krmení mezi hrou. Tam hrozí trvalé následky, jako že člověk třeba v dospělosti nevydrží u jídla klidně sedět...což se někdy hodí a někdy je to potřeba

Hele, já asi pojedu ve čtvrtek metrem - dostanu se nějak snadno k tomu Milíčáku? - předpokládám, že z Hájů. Asi si to najdu na mapě, ale nějak jsem zapomněla, kde přesně se tam scházíme.....jako co je to za ulici ?

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:02
- Nahlásit

Jumi
a takových případů je!
Budeš si ho muset nějak líp srovnat

Nechápu čáru přes rozpočet jako že nemůžem na všechny turnusy???

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:05
- Nahlásit

Karol
No tak my vás vyzvedneme na metru a nemusíš si nic hledat vezmeme to takovou cestou, že budou moct být kluci celou cestu puštěný a alespoň se vyřáděj!

taky se snažíme být přísný
to jsem si dělala srandu! ale já od té doby co mu to zalívám, tak si zase tak nemůžu stěžovat a koupila jsem mu tuňáka ve vlastní šťávě za 13kč a vydrží to na několikrát - tak mu občas dám to, občas těstoviny, rýži mrkev, sýr atd.
s tím míčkem tu pořád do něčeho naráží a dělá děsnej bordel...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:07
- Nahlásit

Karol
Nechápu čáru přes rozpočet
právě že budete mít o další týden dovolené víc na Albeři! a že si říkala, že chcete ještě a hory, takže to máte měsíc dovči!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:10
- Nahlásit

Jumi
Jojo, naráží, dělá bordel a ještě rámus. Ale ta radost

Tak to je super, jestli mě vyzvednete!!!! Eva bude ve 14h na místě, tak jen řekni, v kolik se sejdem na Hájích, abysme to stihli.

Tak dobře, přísný je špatný slovo (zvlášť když si vybavim Ondru, jak Bonda od kuchyňský linky láduje sýrem....ale od stolu nedostane nikdy ) Ale důsledný určitě - to zní líp

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:12
- Nahlásit

Jumi
že budete mít o další týden dovolené víc na Albeři!
Tak to asi nebudem - to je i na nás moc

Ondra zapadnul v Hostivicích a už odtamtud jede domu přes hodinu
Tak doufám, že se mu nic nestane...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:13
- Nahlásit

Karol
Ještě jsem ti chtěla říct, že na tebe v poslední době neustále vzpomínám! Máš můj neskonalý obdiv! já bych nemohla být překladatel ani za milion!
Píšu tu diplomku a vše mám samozřejmě v angličtině a píšu jí česky! Vždycky než se mi podaří tu větu na 5 řádků s milionem přívlastků převést na něco, co alespoň vzdáleně připomíná češtinu!!!!! moje rychlost je tak řádek za hodinu

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:17
- Nahlásit

Karol
Tak ve 13:30 na metru - dáme si rezervu, aby Eva když tak nečekala!

zvlášť když si vybavim Ondru, jak Bonda od kuchyňský linky láduje sýrem....ale od stolu nedostane nikdy
jéé tak to je celaj já
a taky musí dostat piškůtek vždy když se hrabošim ve špajzu a Bernáš je přítomen!

Tak doufám, že se mu nic nestane...
určitě ne - ale já vždycky taky trnu!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:18
- Nahlásit

Jumi
Karol
Vy jdete zítra cvičit s Evičkou do Miličáku,vy se máte!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:18
- Nahlásit

Jumi
Týjo!!! Tak k takovýmu poznání řada lidí nedospěje celej život. Víš jak mě štve, když si každej myslí, že překládat může kdokoliv, kdo umí jazyk? A já že jsem praštěná, když na to potřebuju a chci studovat ?
To já teď občas zkoušim beletrii a to je teprv síla....tam člověk zjistí, že neumí psát HEZKÝ věty, ale jen takový, co se čtou v novinách a v učebnicích. Naštěstí se překládáním krásný literatury nedá v podstatě vůbec uživit, tak mě ani moc nemrzí, že mi to tak nejde

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:19
- Nahlásit

Zuzana T
Jdem ve čtvrtek. Eva si chce pořádně zacvičit s Dorčou, což na cvičáku nemůže....a my jsme nejlepší společnost, co sehnala

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:22
- Nahlásit

Jumi
Tak ve 13:30 budu tam. Aspoň se kluci před prací trochu vyřádí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:27
- Nahlásit

Karol
Tak ji ode mne pozdravujte a pěkně si ti užijte.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:32
- Nahlásit

Karol
Týjo!!! Tak k takovýmu poznání řada lidí nedospěje celej život.
no to bude jedině tím, že nemají osobní zkušenost! a to ta blbá diplomka není jen překládání, ale vezmu si třeba 5 článků z nich třeba jen introduction a ty si pořád čtu dokola a snažím se vybrat co tam napíšu, kterou větu, kterou informaci a takhle to fúzuju a pak najednou zjistim,že z toho už myslím v AJ a je děsně složitý pak najednou psát větu s českým slovostedem a vůbec...

Aspoň se kluci před prací trochu vyřádí
to bude zase tragédie! Včera a dnes jsme cvičili s naším labradořím kamarádem a bernáš byl na zabití - mě vážně příjde, že je to komediant jak se na něj někdo známej kouká, tak se předvádí! na cvičáku nikoho neznal, tak se snažil...

Zuzana T
Tak uteč z jídelny a pojď taky!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 20:39
- Nahlásit

Jumi
Utéct nemůžu,mám marodnou půlku osazenstva kuchyně a jestli lehnou,tak budu muset klohnit oběd vlastníma rukama!
A odpoledne přijede jeden sklerotik páníček na stříhání se psem/ v sobotu vystavují /.

Škoda někdy jindy Vám předvedu,jak nic neumí 6ti letá fena.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání