| Autor |
Zpráva |
joli
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 18:34
- Nahlásit
Máte doma nežravce ? Teď v tom vedru to sice chápu, že moc nemá chuť žrát......ale jestli to tak bude celé léto.....
Neznáte nějaký fígl? Někdy mám už chuť ho naštopat jako husu
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 18:37
- Nahlásit
figl? dodat neco, po cem se muze umlatit, cokoliv. zkousime jogurtiky, tvaroh, ovoce, zeleninku
vetsinou pak jeste prijde, s vyrazem kam to zmizelo, chci jeste
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 18:46
- Nahlásit
joli
My máme problém uhlídat,aby toho nesežrala moc
|
joli
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 18:55
- Nahlásit
Jak vám závidím !!!
Zeleninu a ovoce neřere vůbec......jogurty taky ne....
Dnes už měl před sebou misku s tvarohem, pak misku se syrovým masem, vajíčko, sýr, piškoty, .....samo že má pořád k dispozici bobule....A NIC !!!! Přijde k misce koukne a odejde, jsem fakt na nervy. Teď mu vařím koleno, to snad sežere Včera to bylo jediné , co sežral. A to jsem ho ještě u toho musela přemlouvat.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 19:11
- Nahlásit
joli
Mam doma nezravce terieriho.. Bobule porad k dispozici?? To by byla prvni vec, kterou bych odbourala. Proste zradlo dle veku pesana - dospelak u nas dostava zradlo vecer.. A ta nezravka treba dva dny do misky jen hnipne a jde od ni.. Neresim to - nemas hlad, nezer. Kdyby hlad opravdu mela, nazere se.. A v tehle vedrech - spousta psu se jen povaluje doma ve stinu - co jinyho taky, tak proc by meli futrovat, kdyz maji nulovy vydej..
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 19:11
- Nahlásit
joli
zkus dat nekdy syrovy - moje pesina sezere fakt vsechno, i to co nema a clovek pak akorat premysli, po cem je ten prujem tentokrat
abby
koukam, ze mas stejnyho pazravce jak ja nezere co ma a zere co nema?
|
joli
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 19:19
- Nahlásit
No asi je to fakt tím vedrem! Předvčerem se celkem dobře nažral, to sežral asi 3/4 kg syrovýho h. srdce a kus syr. kuřete a ještě mám pocit, že i trochu bobulí....a včera nežral fakt skoro nic a dne s ještě taky nic...ale je možné , že má ještě zásobu z předvčerejška
Jinak je v pohodě, dokonce dělá pěkné "hovňouše", i když nechápu z čeho.......
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 20:38
- Nahlásit
michalm
No,ona žere úplně všechno.A musím konstatovat,že si pochutná i na granulích.Ale když jí uvařím masíčko ..... Mňam
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 21:16
- Nahlásit
joli
tak na co si stezujes
abby
masicko davame syrovy, na vareni sme lini, ale tuhle sme varili rejzicku s mrkvickou... byla rychlost ))
granule taky umime v pohode, jen se na me pak diva tak jako ze "dneska suchy?"
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 21:26
- Nahlásit
michalm
Já mám ze syrovýho masa strach.Takže vařim společně s mrkvičkou a rýží.
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 16:03
- Nahlásit
Já mám také nežravce a to to býval žrout! Teď je na tom tak, že jednu granulku poválí na jazyku a v klidu jí vyplivne
|
joli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 18:41
- Nahlásit
Lenny
jo to znám, poválí na jazyku a vyplivne a nejen granulky! To běžně dělá s piškotama a včera i s masem Je fakt někdy na zabití.........ale zrovna teď jsem v pohodě, slyším, že žere bobule
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 20:00
- Nahlásit
Lenny
joli
koukam ze mam zatim docela kliku.. vcera sice taky sezrala jenom polovicku bobuli, ale rekl bych, ze po ty prochajde nemela na vic silu
|