| Autor |
Zpráva |
andull
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 11:31
- Nahlásit
jaký je Váš oblíbený internetový obchod a proč? Je jich už spousty a který je vlastně ten Nejlepší???
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 12:05
- Nahlásit
SpokojenyPes. Mají tam všecko co potřebuju a rozumné ceny.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:58
- Nahlásit
Prosím napíše mi někdo , na jaký internetový obchod se mám obrátit - potřebuji do týdne ( do srazu ), nějaké věci pro hafušky a obchod na kterém kupuji mi odepsal , že polovinu věcí nemá a že budou až příští týden ...Nechce se mi někam vyrážet a shánět...
Tedy : Který intern. obchod je nejrychlejší ?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:12
- Nahlásit
cilka
záleží co potřebuješ
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:22
- Nahlásit
fromeli
V pondělí se nám rozbil obojek ( Chtěla jsem Rogtz ) , malou halti
ohlávku , hřeben s rot . zuby , nové vitamíny , namky a papání do zásoby ...aj , nejdůležitější byl ten obojek no ...ne že bych jí nemohla dát jinej ale kupila jsem to aby to bylo naráz moje chybka , nabídli , že objednávku budou dělit jak jim bude zboží přicházet ale to pak zaplatím dvojí ( trojí poštovný ) a to se mi nechce ...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:38
- Nahlásit
cilka
áha, tak to Ti asi nepomůžu, já brala www.buddyobchod.cz ale klasický zboží, závoz druhej příp. třetí den, ale tedy po Praze. No stejně nemaj Halti ani R4D.
zkoušela si www.baron.cz ?
|
Mirka2
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:09
- Nahlásit
já mám výborné zkušenosti s
http://e-shop.labradorka-anne.com/
a
www.maxcanin.cz
vždy se ozvou ten samý den a nanejvýš druhý den zboží zdarma kamkoliv po Brně dovezou.
Jinak třeba na Baronu jsem kdysi něco objednala a vůbec mi to nedošlo (nevím, možná chyba pošty) a z Kanea mi došel dumík za 2 týdny. Takže taky nic moc....
|
Mirka2
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:13
- Nahlásit
cilka
a odkud jsi? Rogzy se dají koupit i v kamenným obchodě.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:22
- Nahlásit
ja minuly patek objednavala na www.hafani.cz a zatim cekam
|
haji
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:35
- Nahlásit
Já objednávám u Barona a nikdy jsem neměla žádný problém poštou do dvou dnů .
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:37
- Nahlásit
cilka
Co se týká rychlosti, spolehlivosti a skvělého jednání, nejlepší, na který jsme narazila je skutečně Baron (www.baron.cz)
Takže pokud tam mají to, co je potřeba, neváhala bych.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 14:21
- Nahlásit
fromeli
haji
tosca
Díky ,juknu tam a jinak se tedy vykopu do Prahy ...
Mirka2
Jsem od KH , vím že Rogzy koupím i v obchodě ale vždycky se mi to tam nějak prodraží , zvlášt´ pak když nakupuji u známé
Nakoupím i to co vůbec nechci ...
nika00
Trefa do černého , posledně jsem čekala 14 dní ale nechtělo se mi registrovat se jinde .
Všem díky za rady .
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 14:48
- Nahlásit
haf bez obav
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:03
- Nahlásit
Bral jste někdo z www.prozviratka.cz ?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:05
- Nahlásit
Já brala teď v pondělí na Hafanech,holebají se že doba dodání závisí na poště a zatím nic.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:14
- Nahlásit
taky mám dobrou zkušenost s baronem i s HafBezObav. Taky nakupuju i na www.propejsky.com, tam jsem taky spokojená.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:17
- Nahlásit
Anu
Na hafanech jsem objednávala před 14 dny , neměli všechno , nakonec jsme se tohle pondělí dohodli , že mi pošlou to co mají .
Do pátku to tu sice bylo ale byl to jen jeden pytel bašty , víc nic .
Jsem zklamaná .
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 10:57 - Změnil/a: Lenny
- Nahlásit
Já jsem spokojená s http://obchod.hafbezobav.cz/ mají i obchůdek v Praze, kde se to dá osobně vyzvednout, a samo platí internetová sleva
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 11:54
- Nahlásit
fromeli
Jednou jsem kupovala na prozviratka.cz granule, žádný problém, dodali asi po 3 dnech, čas dodání po vzájemné domluvě. Ale už je to asi rok.
Jinak já jsem vždycky nakupovala na happy-animals.cz , byla jsem 100% spokojená, ale co teď patří pod internetmall, hrozně zvyšili hranici pro rozvoz zdarma (po Praze) a už se mi to moc nevyplatí. Ale byla tam skvělá komunikace, jsou spolehliví a tak.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 12:11
- Nahlásit
Na těch prozviratka.cz to vypadá, že závoz maj za 20 Kč, ať si objednáš za kolik chceš, tedy snad sem tam něco nepřehlídla. Já granule nepotřebuju, krmím klasikou, takže budu mít jen malou objednávku.
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 16:36
- Nahlásit
fromeli
Mám pocit, že kdysi tam byl nějaký limit, aby ti to po Praze přivezli za tu dvacku (ale nejsem si jistá, já jsem měla tehdy dost drahou objednávku, tak jsem to neřešila). Ale je fakt, že teď to vypadá, že už to tam není.
Jinak po Praze ještě rozváží allpet.cz , a to uplně zadarmo, ať objednáš, za kolik chceš. Několikrát jsem tam objednávala, vcelku bez problémů a spokojenost.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 21:51
- Nahlásit
Leni
tak Allpet jako fakt ne, nemám s nima dobré zkušenosti a nevyhovuje mi závoz v nočních hodinách.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 22:11
- Nahlásit
Já kupuju jedině přes Allpet, protože když jsem porovnávala ceny granulí a ostatních věcí, tak mi vyšlo, že jsou nejlevnější a nemusím platit dovoz. Jen čas závozů mi vadí
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 12:16
- Nahlásit
Já to mám s Allpetem tak na půl. Když jsem si objednala, tak se mi ozvali až za týden, z objednávky dost věcí neměli, tak jsme vyměňovali a nakonec mi stejně pár věcí ani neposlali....
Ale je fakt, že se mi ještě nepovedlo najít žádnej e-shop, kde bych si objednala fakt komplet všechno co bych chtěla
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:54
- Nahlásit
já jsem s Hafbem spokojená, posledně mi volali hned druhý den i když některé položky neměli v den objednávky na skladě, ale byli schopni je hned objednat, jela jsem si pro to do Nuslí a při objednání přes net a následném osobním vyzvednutí to vyšlo levněji než to kupovat přímo...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:41
- Nahlásit
Já jsem spokojena s baronem
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:50
- Nahlásit
fromeli
a nevyhovuje mi závoz v nočních hodinách.
To mě taky ne, ale snažím se mít pochopení, celý den makají a pak po večerech rozvážejí... a to že rozvážejí zboží v jakékoli hodnotě, klobouk dolu. Spíš mi na nich vadí to, že někdy nepřivezou všechno a nedají vědět předem, abych si misto toho mohla objednat něco jiného.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 17:05
- Nahlásit
No tak to je přesně věc,která mě vyhovuje nad míru. Domů přijdu nejdřív v šest,pak jdeme se smečkou nejmíň na dvě hodiny ven,takže pro mě je nejlepší doručovací doba devátá večer. Takže naopak,když mi napíšou mezi 18-20,tak nemůžu já.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 17:52
- Nahlásit
jana33
Jani, tak 18-20 bych i brala, ale 23 už fakt neee
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 11:37
- Nahlásit
Pro Brňáky i mimobrněnské dávám jeden odkaz na bezva obchod. Ceny jsou vcelku dost slušný
http://www.psikralovstvi.cz/
|