| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:00
- Nahlásit
Může pes dostat nanuk nebo zmzlinu? Já se totiž přes léto s Cllifem často dělím o nanuka. Samo že mu nedávám čokoládový. Jen smetanový popř. vodový. Může mu to nějak uškodit?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:25
- Nahlásit
Já myslím, že ne. Pokud uvidíš, že má nějaké střevní potíže tak mu ho nedávej, ale jinak je to v poho. Naše dogina zmrzliny a nanuky miluje. Jen bacha na množství, i pes může dostat angínu.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:29
- Nahlásit
suesie
Můj Bišon taky miluje nanuky..
Spolu se o ně dělíme ale dávám mu ho jen na pár líznutí...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:36
- Nahlásit
Nie, nedavam Davam vsak lad do vody
|
Vladus
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 11:53
- Nahlásit
Ja davam psum jako nanuk zmrazene rybi file.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:11
- Nahlásit
suesie
nedavam, ja sama jsem z nich mela nekolikrat nastydlej krk a jednou gastroenteritidu
|
Puna
|
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:16
- Nahlásit
já mu dávám občas jako pochoutku jogurt nebo tvaroh, a teď právě jak byly ty vedra jsem zkusila čistýho Míšu v kelímku, bez ničeho a velkej úspěch, moc mu to chutnalo...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:18
- Nahlásit
suesie
v malým množství asi ne...ale je to zbytečný...nanuky jsou drahý a tuším je lepší za ty kačky koupit psovi třeba maso.....ti využije líp...on z toho nanuku nikdy nebude mít en požitek, co Ty myslím, že je to pro něj stejnej zážitek, jako když mu dáš oslazenou vodu
|
Danuš
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:58
- Nahlásit
Já se taky s pejsama dělím o nanuky. Klidně i o čokoládový. Moc jim chutnají.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 14:03
- Nahlásit
Jasně,že pokud si koupím jednou za čas zmrzku,tak koupím další svému psovi je fakt,že pokud mám 6 psů kupuji rovnou dva polárkový dortíky.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 14:08
- Nahlásit
Erin
kupuji rovnou dva polárkový dortíky.
Moji mají rádi ruskou zmrzlinu, a pak když, tak vanilkovou. Oříšková a ovocná jim nejede. Takže podle toho, jestli jim to chutná nebo ne, jim kousek dám, nebo ne.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 14:11
- Nahlásit
aren
jj ruská s oplatkem je u nás taky velmi oblíbená )
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 14:33
- Nahlásit
No já bych řekla, že tomu našemu poděsovi chutná třeba ovoce a zmrzila úplně stejně jako maso (ať už vařený nebo syrový)
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 15:03
- Nahlásit
Já někdy s Pupy zajdu na kopečkovou, kupuji jí tu s příchutí jogurtu a takové podobné Vdžy jí to před cukrárnou dám a ona ji celou sní i s oplatkou. Samozřejmě na ní jdeme jen někdy a na dovolené. Lidi pak pěkně koukají
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 15:07
- Nahlásit
Nesnáším slovo "nanuk", fuj to je hroznej výraz. Ináč občas dám sice psovi líznout svou zmrzku, ale když si představím, kam tu čuňu před tím všude rval, tak mě občas taky přechází chuť v lízání po něm pokračovat.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 15:08
- Nahlásit
já tedy nanuky psům přímo nedávám, ale vždycky nechám aspoň kousek smetanového nanuku na špejli, aby si pejsa taky líznul. Griffča o nanuky nestojí a Akouš miluje hlavně ty špejle - dokonale je rozcupuje, rozžvaní a pak vyplive po trávníku
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 15:22
- Nahlásit
No občas... když si kupuju kopečkovou zmrzlinu, koupím psovi kopeček, ale zatím to bylo asi 3x v jeho 3 roky dlouhém životě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 21:36
- Nahlásit
Ašenka nanuky nepapá...ale když koupím kuřecí čtvrtky a ještě se nerozmrazí a ona už je chce, říkám jí, že má teda nanuk, a ona je ráda
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 21:38
- Nahlásit
Akorát by mi z toho asi upadly zuby, ale to už je její problém Ona "nanuky" chce.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2006 17:15
- Nahlásit
Lenny zmrzlinku moooooc rád Já si během léta koupím dohromady tak 5 kopečků a on musí vždycky dostat taky, protože jinak se se mnou nebaví!A navíc koukat se na ten ukřivděnej výraz, na to nemám!
|