| Autor |
Zpráva |
zuska
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 18:26
- Nahlásit
Mám dva psy. Jeden do vody nevleze ze zdraveho rozumu - opravdu neumí plavat a když do vody spadne, vážně se topí, máchá packama bezvládně nad hladinou a po chvíli jde pod ní. Druhý je pro změnu ve vodě z nezdravého nerozumu pečený vařený. Hrozně rád plave, aportuje z vody klacíčky, vrhá se po všem, co žbluňkne... mám o něj někdy ale docela strach. Když plave, nabírá u toho vodu, polyká ji a pak z toho strašně kašle, dusí se , ale stejněž plave dál. Nevím o co se snaží, jestli cedí plankton, ale zdá se mi to docela nebezpečné, když se takhle jednou napije, uprostřed rybníku mu zaskočí a zjistí, že se jaksi dobře nemůže nadechnout, bez čehož už se k břehům vrací těžko... Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jde to odnaučit? Asi neobvyklý problém, ale naděje na řešení umírá poslední.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 18:39
- Nahlásit
zuska
Já mám taky jednoho ( teda jednu) neplavce a Brut je ve vodě pořád. Vody spolyká ohromné množství ( pokud se dá soudit podle čůrání). Když plave s klackem v tlamě, tak u toho různě chroptí, pokašlává, ale klacek nepustí.
Já to moc neřeším, pamatuju se, že nám to dělali všichni psi. Vůbec netuším, jestli se to odnaučit dá.
Ale jsem pokaždé připravená do vody pro něj hupnout ( sice nevím, jestli bych jeho váhu utáhla, ale alespoň nadlehčila a přidržela hlavu nad vodou)
|
evina
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 15:27
- Nahlásit
Tak to jsem ráda,že můj pejsa nebyl neplavec sám.On nikdy na vodě neležel ale nohy měl směrem dolů,plácal hrozně předními tlapkami až se z toho taky málem topil A pak,že pes plave od přírody...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 17:06
- Nahlásit
Já jsem potopená s brýlema koukala, jak plave Fifinka. Skočila do bazénu pro balónek a cestou zpátky nezaklonila hlavu, protože by neviděla dopředu, tak spodní čelistí brázdila hladinu a napolykala se. Pak asi půl hodiny vždycky říhá.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 17:14
- Nahlásit
Mucholabka
ahoj, co ten chudák s velkým uchem, ztratil jsem na Tebe mail, jinak bych to tady nepsal, tak mi klidně písni na mail:-/
|