| Autor |
Zpráva |
Křepelka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 17:25
- Nahlásit
Už to tady několikrát bylo... Zrovna teď to skončilo:
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=111401750
Protože cizí jazyky nejsou má silná stránka nemohl byste mně to někdo přeložit? To jako dává do aukce celý vrh?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 17:35
- Nahlásit
Křepelka
To jako dává do aukce celý vrh?
Zdá se, že ano. Litter = vrh.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 18:12
- Nahlásit
Křepelka
Já mám spíš pocit, že ten polák to pojal jako specifickou inzerci A proč taky ne? Koneckonců, uvádí tam na sebe kompletní kontakt. A ta cena je IMHO za štěně, i když nevím, jestli to není za labradora moc ... zase na druhou stranu je to po dvou importech.
Přeložit? No, píše tam, že je mu ctí představit nám svůj poslední vrh narozený 19. května.
Pak následuje představení otce a matky ... a jak jsou úžasní
Oba rodiče, že jsou testováni na DKK s nejlepším možným výsledkem HD-A.
Že jsou vítány seriózní dotazy a aby ho lidé kontaktovali na e-mailu nebo telefonu.
A nakonec kontakt včetně názvu ch.st. a webové stránky.
Mně to přijde celkem seriózní
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 19:00
- Nahlásit
pcha, taky dám Edu do aukce to mě tedy ještě nenapadlo je to serióznější, než ji přivázat u útulku (což jí občas i slibuju )
(néé, je to ftip , fakt...)
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 19:33
- Nahlásit
Teda ale ty 2 bílé obojky bych brala, jeden za 100 a druhej za 60. Ale nevim, jak se to tam posílá, jestli by mi to třeba ten pán vůbec poslal
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 20:40
- Nahlásit
Eda
Jo já to často Pupyně taky slibuji vždyx jí říkaám dkyž zlobí "Pupyno ejstli mě budeš zlobit tak tě tu uvážu a budu mít od tebe pokoj" samozřejmě bych jí to nikdy neudělala I když zlobí je to moje druhé já
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 21:16
- Nahlásit
Už se to tady řešilo mockrát... Prodávání štěňat ještě s tím infem, co tam je... no .. prosim, ale když někdo chce timhle stylem "darovat" třeba 5 letyho psa...
Ale jinak mě tam docela pobavila sekce "Děti", ač jsem se do ní ještě nemrkla
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 21:20
- Nahlásit
WhiteWolf
A pokud ti jde o zaslani tech veci, tak kdyz jsem jeste byla s ex pritelem, tak timhle stylem shanel ruzny bankovky a tak... A vzdycky to přišlo v pohodě. U každýho člvoěka, co nabizi v aukci cokoliv si muzes přečíst i hodnocení (pokud už dražil) :-D
|
Křepelka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 10:03
- Nahlásit
Zet
Díky za překlad, asi se začnu učit...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 10:21
- Nahlásit