| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:17
- Nahlásit
Ahojky,
tak jsme včera byli opět v Popůvkách a Ebča plavala o 106.Vůbec jsme jí nemohli dostat z vody.Pěkně nám i aportovala.Jak bude trochu lepší počasí,tak jdeme znova.Byli jsme tentokrát u toho prvního rybníka,protože tam nikdo nebyl a nakonec jsme tam vlezli všichni tři
Jen jsem se chtěla zeptat,pozná ten pes nějak,že má dost.Měla jsem strach,protože ještě nikdy neplavala a trochu i ke konci funěla,ale stejně do té vody pořád lezla a plavala dost daleko.
Díky
Jak jste dopadli na výstavě?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:25
- Nahlásit
abby
Nevím co máš za pejsana,ale naše Labradorka když má dost,začne schovávat klacky které ji házíme do vody aby nám je nosila.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:35
- Nahlásit
LenkaK
Já mám zlatého retrívra.Nic nám neschovávala,takže jsme tam mohli jetště zůstat
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:44
- Nahlásit
abby
Jo jo to jsou nezmaři.
Ale jednou se nám stalo že když jsme přišli od vody začala pokňukávat.Všimli jsme si že ocas měla trochu dolů a když s ním chtěla vrtět bylo vidět že ji to bolí.
Nevěděli jsme jestli se někde uhodila nebo co jí je.
Později jsem se někde na netu dočetla, že to je tzv. mrtvý ocásek. Objevuje se to u Labradorů a retrivrů,když prochladnou.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:46
- Nahlásit
LenkaK
Jejda
No,vodička byla teploučká,takže prochladnutí nám asi nehrozilo.Stejně jsem koukala,jak byla i po tom koupání čiperná
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:11
- Nahlásit
abby
To mám radost, že ji tan můj kačer rozplaval. Až se zase pojedete koupat, tak se ozvy, rádi vás zase uvidíme.
A jestli poznám, že má dost nevím, ale náš pes nemá dost ani po 3/4 hodině...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:21
- Nahlásit
Hafina
My jsme tam taky byli celkem dost dlouho.Určitě se ozvu.Záleží na počasí.
A co výstava,přežili jste to ve zdraví
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:38
- Nahlásit
abby
Nám se Ajda někdy potápí. Třeba když vidí ve vodě rybu. Potom prská a kýchá,ale stejně tam hlavu strčí znova.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:14
- Nahlásit
Jo jo,slyšela jsem,že to dělají
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 07:25
- Nahlásit
abby
Výstavu jsme přežili v pohodě. Ač bylo celkem vedro, tak jsme to ani nijak výrazně nepociťovali. Sedli jsme si do stínu a v kruhu jsme byli na slunci taky minimálně. Taky tam měli zajištěnou vodu, kterou jsme měli zrovna u našeho kruhu, takže v pohodě. Nejvíc jsme se pekli, když jsme chodili po stánkách.
Ariskovi jsme koupili nový pelíšek. Mám z něho asi větší radost, než ten pes...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 09:49
- Nahlásit
Hafina
Notak vzhledem k tomu,že my jsme zažili jen ty stánky,tak můžu potvrdit,že to byla hrůza.Abby byla jako z divokých vajec a pořád se snažila schovávat do stínu,tak jsme se zdrželi cca 1/2 hoďky a valili domů.
|