| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:00
- Nahlásit
Pani Tau, bord ma pravdu blesi trh je soutez a pro tvuj pokus bych si vybrala blechu s titulem, at je poradne odolna a ty mas jistotu, ze vodicka je opravdu kvalitni a ucinna.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:26
- Nahlásit
pantau
Mám domá blechy, celou sadu, tady už to nikdo nehraje, tak bych Vám to tam mohl poslat(jako na sraz, pokud tam budete). Za celou sadu bych chtěl tak zhruba něco kolem stovky, přece jen je to již historický unikát. Souhlasíte?
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:35
- Nahlásit
viky
Blecha s titulem bude drahá, myslím, že pro pokus by postačily i ty z posledních míst.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:40
- Nahlásit
Meta
určitě! pokud si je pak nebude chtít pak nechat na chov nebo tak něco,tak určitě budou stačit i obyčejný....bez papírů...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:43
- Nahlásit
Meta
Mar3
no jo ale aby blecha bez PP neodpadla moc brzo, vite jak dedicny choroby DKK slaby srdce a tak.... aby byl pokus verohodny
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:48
- Nahlásit
Mar3,...viky
Řekla bych, že po konfrontaci s odblešovacím obojkem moc do chovu vhodné nebudou tak jako tak.
Ale mám pocit, že blechy budou v republice fakt nedostatkové zboží, tak už pantauovi nějaké pošlete! Možná vám na oplátku nechá pulce.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:50
- Nahlásit
Meta
Blechy možná jsou nedostat.zboží,ale letos se urodili filcky (povídá se),tak třeba by taky na pokus stačili.Havěť jako havěť.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:34
- Nahlásit
bord
tak ty nechcu
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:44
- Nahlásit
no ale je pravda,že když je to antiparazitní,tak to je na všecky parazity ne? takže by to určitě šlo i s těma filckama. . .
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:51
- Nahlásit
Mar3
no ale tak ty by mohla mit pantauova babicka, to by usetril...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:54
- Nahlásit
Jednu věc nechápu, pokud je skutečně Pluto rasy Punťa, tak specifickou charakteristikou Punťů je libovolné zabarvení srsti s podmínkou přiměřeného množství belch. Pokud mu dá pantau protiblešák, tak Pluto přijde o papíry.
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 22:25
- Nahlásit
Pane Viky ja nejsem pani to se vam nejak plete.A taky byc chtel vedet jak to je s tim zavodenim.tech blech jako. to se me zda nejaky podivny ze blech muze nejak zavodit a taky neco vyhrat. a taky sem nikdy neslysel o tom ze blecha mUZe mit nejaky papir.to by ho ani neunesla ASI.
Apane GARFild (vy mate meno jako s pohadky) to PLuto je rasa Punta ale Taky nema zadnej papir. nejk se vam to plete vsecko.
Odepis
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 07:53
- Nahlásit
pantau
No pane pantau, Vy máte taky jméno jako z pohádky, jenže Vy jste živej, máte buřinku a paraplíčko, já jsem pouze kreslená, tlustá a zlá kočka, víte?
Jinak si myslím, že blecha by papír unesla, protože stejně jako mravenec a moucha unese 60ti násobek své váhy, a to průkaz blešího původu a nebo vysokoškolský diplom má.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 07:57
- Nahlásit
pantau
pane tau, jsem moooc zvědavá a strašně bych chtěla vědět, jak vypadá rasa Punta....můžete sem dát jeho fotku? díky
|
viky
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 08:05
- Nahlásit
pantau
a pene tau jste si jistej, ze nejste pani ? Nekdo v tom nema jasno treba i cely zivot. Blecha samozrejme muze zavodit a vyrat, proc by nemohla ?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 21:48
- Nahlásit
Pane MAr3 je proste bilej a ma fleky na sobe. Ty fleky sou cerny. JAko uz od prirody takze to neni ze je jako spinavej.
A pane viky ja sem normalni kluk jako treba vy nebo jini lidi tady. A blecha nemuze zavodit protoze tak malinkaty hriste nikde neexistuje.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 23:47
- Nahlásit
pantau
to teda není pravda..když existuje bleší cirkus bude i hřiště
ale tu fotku by nebylo špatný vidět...nechcete nám ho aspon namalovat?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 09:35
- Nahlásit
pantau
no ale já byc hpřci jenom ráda viděla i fotku je velkej,nebo malej,krátkosrstej,huňatej???? uši plandavý,nebo stojatý???
zablešenej??
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 09:39
- Nahlásit
Mar3
Jak by mohl být zablešenej, když pantau shání blechu???
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 09:42
- Nahlásit
Meta
ajóóóó tak to já se strááášně moc omlouvám panetau!!
|