| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2006 19:45
- Nahlásit
Neměl by někdo zájem o 1 ročního pejska? Vzal si ho myslivec, ale pejsek neloví. Je moc hodný, poslušný, neutíká, nehodí se pro myslivost ani pro chov, má drobný předkus, ideální jako rodinný přítel. Lnáře u Blatné, tel.: 603744903 bazantnice.lnare@centrum.cz
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 07:27
- Nahlásit
Tak já to posunu
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:09
- Nahlásit
třeba by se líbil tady wensday - do rodiny
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:18
- Nahlásit
dejavu
Je nádherný... Zeptám se našich,jestli by ho nechtěli. Mají v plánu si nějakého psa pořídit, ale zatím čekají, až bude hotový plot. Je škoda, že je pejsek tak zdaleka...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:46
- Nahlásit
Kamca
On zije na pozemku bez plotu a ani tam neutika. A vylet do krasnych jiznich Cech se za hodnym psem urcite vyplati.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:12
- Nahlásit
dejavu
fakt?? Tak to ještě našim dopíšu. Jinak kdyby se rozhodli si jej vzít (zatím to ale moc nevypadá, už jsem se ptala ), tak bych asi pro něj musela jet já s mojím, zatím jsem jim nepsala, že je pejsa z takové dálky, pro jistotu .
P.S. Pak až budeš mít čas, tak mi pls napiš na ICQ. Nespěchá to. Díky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:11
- Nahlásit
Kamca
kdybych nemela Indeeho, tak bych ho brala sama.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:23
- Nahlásit
Od chvíle, kdy jsem poprvé viděla curlíka, jsem ho chtěla...ale až po tom, co nebudu mít Ašu a až umře ten královský pudl, kterého budu mít po Ašopsovi.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:03
- Nahlásit
dejavu
taky bych ho brala sama, jenže do bytu je asi moc velký a kdoví, jak by se snesl s Benem.Uvidíme, třeba si to naši promyslí a budou ho chtít, mamce se líbí... Ale nemůžu za ně nic slíbit, bohužel.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 08:19
- Nahlásit
Jenom pro info: pejsek uz sehnal noveho majitele
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 09:01
- Nahlásit
tak to je prima. Podle obrázku je to milé zviřátko, tak snad se dostal do dobrých rukou
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 09:45
- Nahlásit
dejavu
Tak to je super Našim se moc líbil, ale pejska si chtějí pořídit, až bude ten zpropadený plot - a to vypadá ještě na hodně dlouhou dobu...
Tak držím pejskovi palečky ať se má moc a moc dobře
|