Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Lekla se balónu
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 07:47
- Nahlásit

Teď, jak jsou ty vedra, se opravdu nevyspíme. Není to jen tím, že se v tom dusnu spát pořádně nedá, ale taky tím, že prďola ožívá až se venku vzduch trochu ochladí a všechnu tu svou nevybitou energii si vybíjí zrovna v noci, spíš až k ránu. A teď, co jsou každou noc ty bouřky, ještě víc. Tak mě i napadlo, jestli se třeba tý bouřky nebojí, ikdyž když je bouřka přes den, tak nic, je v pohodě. Tak příklad. Třeba se venku zvedne vítr, zabouří a ona začne štěkat a letí ke dveřím. A pak už těžko usíná, pořád po nás leze, chodí od okna k oknu anebo si začne hrát. No a ze včerejška na dnešek byla znovu bouřka. Mám na křesle položený takový ten velký gymnastický balon. A asi průvanem z toho křesla spadl. No co ta začala vyvádět! Začala strašně štěkat, letěla do kuchyně do pelechu. Balon jsem dala zpátky, šla pro ni. Klepala se ještě nějakou dobu jak ratlík a po balonu vyhrůžně vrčela. Do doby, než jsem vstávala, nespala a balon kontrolovala. Sem tam po něm blafla. Fakt prima noc...
No a ráno jsem telefonovala s mamčou. Jejich psy ožívají taky v noci a i přesto, že jsou doma, celou noc proštěkají. Takže doufám, že to "bláznění" je fakt způsobeno těmi vedry....DOUFÁM!

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:36
- Nahlásit

naše Daisy je zase na balony ujetá, jak slyší někde, že někdo hraje s balónem, je v čudu. V útulku to byla její jediná hračka....

Je fakt, že holky teď taky v noci blbě spí a taky víc štěkají, než jindy. taky jsou otevřený okna a ony všechno slyší. Včera Anne štěkla na balkóně a už jí v odpověď štěkala sousedka, že její děti spí.... chjo. Já taky ráno nenandávám, že její děti i o víkendu vstávaj brzy a hulákají.......... tak tak, no. To sou ty paneláky, no.

popoluska
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:37
- Nahlásit

Syska
a co robis ty ked sa rozsteka a bezi k dveram? A ked si dala ten balon naspat ako si sa k nej spravala?
To nie je policajny vysluch, len by som si chcela spravit lepsi obraz

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:53
- Nahlásit

popoluska
Zařvu: Přestaň! A jak se lekla toho balonu a třepala se, tak jsem si jí nevšímala, jenom jí řekla ať už dá konečně pokoj, že na ni není nikdo zvědavej. Rozhodně jsem ji neutěšovala, jestli máš namysli tohle..

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:54
- Nahlásit

wensday
Jo, ona balony miluje, nejvíc kopačáky, ty krade dětem v parku, nemůže ho vzít do tlamy, tak ho honí a strašně se jí to líbí.Ale toho obr balonu, co je tak 4x větší než ona se prostě strašně bojí...

popoluska
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:06
- Nahlásit

Syska
Nikdy by ma nenapadlo ze by si ju utesovala

A co sa tyka tych velkych balonov, tak tych sa nasi psy boja tiez . Maly synovec (2 roky) sa rozhodol ze im bude hadzat taku nafukovaciu loptu a skoro sa "po...." od strachu

Ale docela ich aj chapem, kedze oni nemaju predstavu kolko taka vec vazi a si predstav, ze si mozu mysliet ze je taka tazka ako kamen

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:11
- Nahlásit

popoluska
Taky se bojí žehlícího prkna, když ho rozkládám, tak vždycky stoupne do pozoru a nevraživě čučí, dokud nedožehlím a zase ho neuklidím....

Evik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:12
- Nahlásit

tak ten "gym-ball " můj mladší pes doslova miluje...Vždycky, když přijdeme na návštěvu k babičce, Akouš hned letí k tomu jejímu míči, naskočí na něj a vypadá v té chvíli jak cirkusový pudlík, protože ten míč před sebou tlačí předníma tlapama, poskakuje za ním těma zadníma a u toho děsně vyzpěvuje....Babi bydlí v bytovce a sousedka v bytě pod babičkou je neurotička a hysterka a pokaždé, když Akouš začne "zpívat" u balonu, sousedka začne koštětem mlátit do stropu, Akouš začne hledat, odkud jdou ty rány a když se náhodou ta sousedka strefí tou násadou od koštěte do místa poblíž Akouše, tak on začne hrabat a skákat. Dovedu si pak představit, že dole sousedce padá na hlavu ze stropu omítka.
Chudák babička už byla kolikrát obviněna, že ve svém bytě schválně dupe, aby ta sousedka nemohla spát
Babi z toho má naštěstí srandu.

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:23
- Nahlásit

když se náhodou ta sousedka strefí tou násadou od koštěte do místa poblíž Akouše, tak on začne hrabat a skákat.

Tak to je dost dobrý!!!!

Evik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:31
- Nahlásit

a ještě u toho vrčí....Divím se, že ta sousedka pořád obviňuje babičku, ale obvinit psa jí ještě nenapadlo...no možná se bojí, aby jí nesežral (jednou jí totiž málem porazil na schodech:confused jak se hnal honem za babičkou do prvního patra

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:01
- Nahlásit

Náš pejsan se taky bojí gymnastického míše

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:08
- Nahlásit

abby
Evik
Bodejť by se nebáli, pokud to není vlkodav, tak je to pro ně obrovská věc, že....

aren
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:24 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Myslím, že se mi podařilo na ten režim noční aktivity vyzrát. Kolem půl sedmé večer vyrážíme na velký venč, tak tří až čtyřhodinový, nechám psy do sytosti vylítat, venku v polích se mezitím ochlazuje a oni si to obrovsky užívají. Kolem desáté se vrátíme domů, pejsci padnou a spinkají jak andílci až do osmi, a já vlastně taky.

Evik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:08
- Nahlásit

Syska

no Akouš je choďák, přecejenom je větší než ten míč... on se ho nebojí, hraje s ním "bojové hry"

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání