Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Já chcu tu jeho kožu!
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:02
- Nahlásit

Já včera byla v šoku. Viděla jsem krásného bílého ovčáka. Je nemocný na nohy a má asi i něco se zažíváním. Hrozně řval u kadění. Majiteli jsem se snažila poradit jak mu ulevit a že by měl se psem k vetovi a na klouby mu něco koupit a on mi řekl:"No musí vydržat do zimy, bo ja chcu tu jeho kožu. Byla by škoda kdyby včil chcipnul a bylo by z něho guvno." Vyvalila jsem na něho oči, máchla rukou a odešla. Těžko se pak s někým o něčem bavit. Jen jsem si říkala, že brácha má stejnou rasu a jaké je ta jeho čubinka zlatíčko a jak ji miluje a fakt si nedovedu představit, že bych na ni měla nohy někde u sedačky na zemi.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:04
- Nahlásit

monika
máchla rukou a odešla
predpokladam, ze jsi rukou machla smerem k obliceji onoho pana a ze ses trefila ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:08
- Nahlásit

monika
Co se na to dá říct.

monika
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:08
- Nahlásit

Jirikovo
no přiznám se, že mě to napadlo, ale byl menší a slabší. Krypla zabiješ, za normálního jdeš sedět. Je to těžké

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:18
- Nahlásit

monika
A jéje, zase nějaký blb......taky už jsem jednou měla tu čest....naštěstí pro pejska páníčka dřív kleplo a tak si ho vzala sousedka.....do dneška běhá ( sice už hůř, je mu asi tolik jako Denynce) a je moc vděčnej..

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:20
- Nahlásit

Krypla zabiješ, za normálního jdeš sedět.

...a to jsem si myslela, jakej jsem tvrďák.

abby
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:26
- Nahlásit

To je nechutný

Kanpe
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 19:09
- Nahlásit

No, no, je pravda že nejlepší kůže jsou v zimě........
Moji psi také teď nemají kožichy nic moc.

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 22:52
- Nahlásit

monika
mno asi bych pána stáhla z kůže sama..aby věděl jaký to je
a asi bych mu řekla něco mooc nepěknýho..nejhorší je že se to asi i děje

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:25
- Nahlásit

Psí kůže byly tak 20 let zpět velkou módou. A poláci je prodávají doteď. I kočičí.

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:05
- Nahlásit

no to je hnusný....chce se mi zvracet, ještěže jsem toho hajzla nepotkala já....to bych asi vraždila

ira
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:11
- Nahlásit

Kočičí kůži mám doma a dávám si jí na ledviny .

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:47
- Nahlásit

ira
Řiká se tomu kočka, ale je to z králíka. Nebo to máš fakt z kočky??

ira
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:13
- Nahlásit

WhiteWolf
No já nevim, jestli jsou mourovatí králíci, ale koupila jsem to v normálním obchodě.

monika
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:14
- Nahlásit

Já chci odchytit vnučku toho pána a domluvit jí. Buď ať pejsu léčí, nebo ať to prostě nějak řeší. Já ho pozorovala včera v tom vedru. Když se šel napít, tak fakt bylo vidět, že trpí. Kdyby ty vitamíny a věci na klouby nebyly tak drahé, tak bych mu to snad i koupila. Nejsem si ale jistá, jestli by mu to vůbec dával. Já mu včera dala vypít večer kyšku. Doufám, že se z toho chudák aspoň pořádně a hlavně v pohodě vykadil. Poradil mi to veterinář.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 15:38
- Nahlásit

Nemyslel ten dotyčný pouze chlupy? znám paní co ze svého psa má nádherný svetr...jako angora.
P.S. fena to přežila....

monika
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 21:50
- Nahlásit

Jimmi
ne on fakt chce její kůži. jenže až na zimu to bude ta pravá kvalita srsti. pak ji chce v zimě utratit a stáhnout.

ira
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:54
- Nahlásit

monika
A co informovat policii ? (asi blbost , že ) , ale mě už to připadá jako týrání .

monika
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:35
- Nahlásit

ira
už mě to taky napadlo. Ptala jsem se známého je to policajt a řekl mi, že zajedno je pes věc a za druhé mu to budu těžko dokazovat, že ho má na "kožu". Ten pes týraný není, žrádlo má, čisto taky. Když vidí pána, tak se může zbláznit radostí.

ira
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:24
- Nahlásit

monika
Tak to je víc než smutný

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání