Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Americka kozmetika
Autor Zpráva
eur
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 19:17
- Nahlásit

Ahojte, chcem sa spytat pozna tu niekto kozmetiku PETSILK??
www.petsilk.cz

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 07:42
- Nahlásit

petsilk...hedvábný mazlíček...to je dobrý

ne vážně...já se v psí kosmetice vůbec neorientuju. Mám psy se "samočistící" srstí, takže koupu jen když je to nezbytně nutné. Jsem názoru, že čím méně šamponů, tím líp pro psa

eur
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:36
- Nahlásit

ja zial zasa potrebujem dobru orientaciu v kozmetike, nasla som nahodou tento Petsilk no rada by som vedela nieco viac. Nerada by som sa pustala do neznamich vod bez overenych informacii.

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:38
- Nahlásit

no to je jasný....a co se zeptat u veta, jestli s tím nemá některý zkušenosti?

handula
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:40
- Nahlásit

Mám psy se "samočistící" srstí

to znám, náš pes nezná co je šampón a přesto nás lidé zastavují a ptají se kolikrát týdně že ho koupu....

eur
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:47
- Nahlásit

Jasnacka ze kazda srst je specificka a ja tu kozmetiku potrebujem MOC, MOC... vie mi niekto poradit?? Co sa tyka tej kozmetiky?? Vlastne som ich nasla nahodou...a o to viac ma to zaujima.

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:52
- Nahlásit

eur
a potřebuješ zrovna petsilk? Je to léčivá kosmetika nebo je nějak vyjímečná?
já používám 1All System a jsem max spokojená - téměř nevoní, perfektně se vymývá, srst je pak nádherně lesklá. Kupuji ji v psím salonu 0,5l šampon za cca 400kč, vydrží mi víc jak rok, psa mám pudla, takže koupat je nutnost.

eur
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:54
- Nahlásit

No priznam sa, ze ma to zaujalo. Ja mam Lhasa apso.

Zet
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:42
- Nahlásit

eur
Já se v kosmetice také téměř vůbec neorientuju, takže co se týče Petsilku, neporadím.
Já objednávám kosmetiku na: URL
Nejdříve jsem se zeptala v tamní on-line poradně, co by mi na úpravu plemene doporučili a pak jsem to hned objednala. A musím říct, že jsem bezvýhradně spokojená (což se mi a žtak často nestává ) Mám plemeno s podobnou srstí jako Lhasa apso a používám při koupání: vybělovací šampon od All Systems, Chris Christensen – Pěnový objemový kondicionér Thick and Thicken a Finální kondicionér After Bath. Při česání pak kondicionér ve spreji Ice on Ice od Christensenu. Ty výrobky jsou sice relativně drahé, ale vydrží hodně dlouho

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:08
- Nahlásit

......hmmmm,já psem psa koupala všehovšudy 2x (je taky samočistící) a pokaždý dětským šampónem Johnson´s no more tears

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:28
- Nahlásit

Mar3
v lidském ani dětském šamponu psy nekoupat!!!! Mají jine pH kůže než lidi!!!

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:44
- Nahlásit

kokoška
Já naší babču koupu v dětském šamponu bez parfému pro alergiky celý život ( ale jen 1x ročně) a nevšimla jsem si, že by jí to jedno umytí nějak škodilo.
Jaký je v tom rozdíl?

Zet
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:05
- Nahlásit

brut
Já myslím, že to je v pohodě ... to jedno koupání za rok jí nějak výrazně kvalitu srsti neovlivní. Taky jezevčíky párkrát za život vykoupu (když se v něčem nechutném vyválejí a v jiných krizových situacích) a taky jsem vždy používala šampón na lidi. Jediné, co jim to udělalo, bylo odmaštění srsti. Ale do měsíce se to vždy srovnalo.
Ale na psy, kteří se koupou častěji je opravdu lepší používat speciální psí kosmetiku

Vistra
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:15
- Nahlásit

Já jsem takový blázen do kosmetiky, lidské i psí. Vyzkoušela jsem toho spoustu. Po čase jsem zjistila, že jsou velké rozdíly mezi obyč. šampony, tužidly, pěnidly a těmi značkovými. Bohužel ta drahá značková psí kosmetika obvykle splnila, co slíbila, laciná nikoliv. To "bohužel" kvůli ceně. Rozdíly mezi účinky těch drahých jsou minimální. Jediné, co mi vadí je, že některé zahraniční výrobky příliš voní a to vůní psům nepříjemnou, jako parfém. Nejlepší je, když nevoní skoro vůbec.

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:57
- Nahlásit

brut
Zet
kdysi jsem o psí kosmetice četla docela pěkný a střízlivě napsaný článek (už je to dávno a nevím,kde to bylo), nevychvalovali tam žádnou značku,ale prostě konstatovali, že psí kůže dost jiná než lidská (viz jiné pH kůže) a proto je potřeba tomu přizpůsobit kosmetiku.
Kdysi jestě za totáče jsem prví pudlici taky koupala v lidském šampónu,měla chudina pak lupy a nešla moc učesat.
Teď používám 1All System právě proto, že téměř nemá žádný pach (vůni) a fakt jsem s ním max. spokojená.
Přirovnala bych to k tomu, že zdravý člověk, když se jednou umeje třeba autošamponem, taky se mu nic nestane, ale na časté použití to není to pravé ořechové

Jo, taky se dělají extra šampóny dle druhu srsti na jemnou a na hrubou, nikdy jsem to sama nevyzkoušela - nač kupovat pudlovi šampon pro hrubou srst, ale myslím, že na tom taky něco bude.

eur
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:01
- Nahlásit

No ja zasa nemozem dopustit na ISB teda Iv San Bernard - dufam ze som todobre napisala- je mi jasne ze kvalita aj stoji teraz som dala za 0,250ml pripravku na srst 1000,sk. Prave preto ma zaujala i tato kozmetika o All systeme som pocula, ze je dobry- vyskusane nemam, no vzhladom na to ze potrebujem vdaka kozmetike i pozadujuci vysledok tak moc carovat nechcem a vzdy ma zaujima co by mohlo byt dobre.

eur
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:06
- Nahlásit

Ozaj je mi jasne, ze na slovensku to slava s dobrou kozmetikou pre psy moc neni, ze cesi su na tom o nieco lepsie...ale zaujimalo by ma, ci niekto vie o nejakej kozmetike- vysoko spickovej - ktora u nas nie je? To ma tak napadlo len pre zaujimavost. Je toho kopec, ale nie je na skodu vediet a o rok ked nahodou pojdem na svetovu do polska nech viem- po com sa mam poobzerat.

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:06
- Nahlásit

no často,já ho koupala 2x a letos ho možná ještě 1x vykoupu a pak zas až příští rok

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:08
- Nahlásit

má po něm takovou jemňouškou srst

Zany
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:34
- Nahlásit

Mně doporučila Petsilk chovatelka, tak to chci vyzkoušet , na druhou stranu už jsem slyšela, že zase tak dobrý není.Stejně každému psu asi sedne něco jiného, tak je potřeba to vyzkoušet.Mám labutěnku.

Vistra
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 19:55
- Nahlásit

Zany
No jo, malý afghánský chrt. Tak tam je pečlivý výběr na místě. Ta nádherná srst je ozdobou pejska, osobně se mi líbí víc než naháček. Asi bych dala na radu chovatelky, ta už toho určitě vyzkoušela hodně.

Zany
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 18:30
- Nahlásit

Vistra

předtím používala All System, presla na Petsilk a je zatim spokojena.Tak to taky vyzkoušíme a uvidíme.

eur
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 19:39
- Nahlásit

Hmmmm...ved i ja nad tym uvazujem.

brili
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 17:20
- Nahlásit

zdravím,
chválím vás za výběr kosmetiky PetSilk, já jí používám již 3 roky a jsem nadmíru spokojen, dříve jsem používal All System, ale Pet¨Silk je rozhodně lepší, hodně mi to ulehčilo práci s úpravou (vlastním čínské chocholaté psy-labutěnky, jorka a novofundlandského psa). Vyhovuje mi i cenově, zaplatím za lahvičku 473 ml 590 Kč a mám z toho 7,5 litru, protože se ředí 1:16, řekl bych, že je to jedna z nejlevnějších kosmetik, která je ale velice kvalitní. Objednávám si jí na www.petsilk.cz, mají skvělé jednání se zákazníkem a dokážou i hodně poradit. Nebojte a zkuste jí! Stojí to za to!

Zany
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 22:49
- Nahlásit

Už mám objednáno, objednala jsem to z Fortissima,mám už s nimi dobré zkušenosti.Kterou řadu používáte na labutěnky?

brili
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:06
- Nahlásit

Dříve jsem používal řadu Phase 1 (šampon, kondicioner a sprej pod fén), ale již se tato řada nevyrábí, tak jsem začal používat novinku Cucumber Melon Shampoo a kondicioner od Phase 1 (ten je ještě k dostání) a je to super, labuťenku jsou prostě užasné. Pokud můžu radit, nekupujte PetSilk od Fortissima, má vyšší ceny a některé věci ani nemá a hlavně s ní mám špatné zkušenosti jako s obchodníkem, ale rozhodnutí je na vás.

Zany
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:26
- Nahlásit

Moc dekuju za radu, kouknu primo na petsilk a priste objednam tam. Nemate nekdo zkusenosti s pripravkem Orozyme na zubni kamen?

brili
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:57
- Nahlásit

S Orozymem osobně zkušenosti nemám, ale moji známí ho používají. Jsou s ním velice spokojeni.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání