| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:54
- Nahlásit
O víkendu jsme uklidili náš balkón.Bydlíme v paneláku a máme balkón mimo byt,přes chodbu,takže tam chodíme posedět jen v teplých dnech,protože je tam příjemný stín.Náš pejsek tam nikdy předtím nebyl a nevěděli jsme,jak to bude snášet.Vzhledem k tomu,že nejde dobře vidět jen na náš balkón,ale i z něho,tak se tam uvelebila velice rychle.Našpicovaný uši a celá ve střehu,aby jí něco neušlo.Pořád tam někdo byl (lidi,psi),takže bylo na co dívat.Byli jsme rádi,protože jsme si tam v klídku sedíme,kecáme a pesan nezlobí.Jenže když jsme chtěli jít domů,tak náš pes ne.Nakonec nedobrovolně balkón opustila.Potom pořád skákala na vchodové dveře,kňučela,štěkala..... Vzhledem k tomu,že měla pár dnů průjem a takhle se normálně projevuje nutnost venčení,tak jsme pořád lítali ven a ono nic.Pak nám došlo,že nechce venčit,ale jít na balkón.
Myslela jsem si,že jí to přes noc přejde,ale brzo ráno,zase začalo její jančení.Nakonec jsem jí podlehla a nechala jí na balkóně samotnou,protože jsem se potřebovala nachystat do práce.Měla jsem strach,aby se jí něco nestalo,takže jsem tam pořád lítala,ale ona nic,klidně si tam ležela,hlavu strčenou mezi šprušlema,koukala a byla šťastná .
Prostě závislák,dá se to nějak léčit
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:11
- Nahlásit
Obávám se, že si našla nový druh zábavy, takže se balkonek stane od teď její pozorovatelnou....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:13
- Nahlásit
Syska
jo,to je.Jenže tím,že nemáme balkón přímo u bytu,tak na ní nevidím a mám strach,ay neprovedla nějakou blbost.A sedět tam s ní pořád nemůžu.
Myslím,že kdybych jí tam teď nechala zatímco jsem v práci,tak by jí to vůbec nevadilo.I když teď by se tam asi upekla
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:25
- Nahlásit
Naše Anne taky miluje balkón, bydlíme v paneláku. Ale štěká na kočku, ketrou mají lidi v přízemí a ona se furt courá sem a tam. To se zlobím a ženu ji domů.
Jinak jednou tam byla Daisy a jak ležela, zapadla jí packa mezi beton a takový to balkonový sklo a jak se chtěla postavit, packa nešla ven - to byl jekot !!!! Já se tak bála a pak jsem si vzpomněla, jak kdysi syn, když byl malej, strčil halvu mezi šprušle u vodotrysku a jak řval a my tou jeho hlavou šoupali sem a tam, kde ty šprušle byly dál od sebe, tam šla vytáhnout. Tak jsem tu metodu použila, ale byly to nervy a malinko odřená packa. Tak holky bez dozoru na balkoně nenechávám, kdoví , co se může stát........
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:34 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
wensday
Ona naštěstí neštěká.
Já mám taky strach.Ona tam teda leží nebo sedí u těch šprušlí,jak jsou jen na boku.K tomu sklu se nelehá.A už přišla na to,že strkat hlavu mezi šprušle není nic moc Chodila jsem ji každých 5 minut kontrolovat.
Chceme tam dát zástěnu z roští a nevím,jestli ji máme nechat nějaké "kukátko" nebo se na to vykašlat.Ale asi by se jí nelíbilo,kdybysme jí zatarasili výhled.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:04
- Nahlásit
abby
To se jí asi líbit nebude, ale zas dělat "kukátko" do nějaké nové rohože....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:07
- Nahlásit
Bydlíme v baráku a tak nemáme balkón ( v paneláku jsme ho měli, Denynka si na něj chodila lehnout, ale dál od kraje, nějak se té výšky bála - 7.patro), ale když přijedeme s ségře, tak první, co udělá Brut je, že si vleze na balón a kochá se. Neštěká, nereaguje na poťouchlého souseda, ale upřeně pozoruje auta, psy, kočky....vůbec nechce dovnitř
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:07 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
brut
Tak to je přesně ono.Ona nic nedělá,jen kouká a když se jí zdá,že z toho konce,kde je ona není tak dobře vidět,tak jde na druhý.
Naštěstí bydlíme ve 2. patře
Kdyby jsme měli balkón u bytu,tak ji tam nechám dle libosti,ale takhle Ale je vážně hrozná.Když ji tam nevemem,tak dělá poviku,hrůza Je to prostě rozmazlenec
|
bord
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:22
- Nahlásit
abby
Taky jsme měli před lety závisláka na balkoně ( naštěstí ne na našem),ale docela rychle ho přijeli odříznout..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:24
- Nahlásit
bord
Proč Ty nejdeš na sraz?
Já Tě chci na srazůůů!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:31
- Nahlásit
A co takhle obalit balkon králičím pletivem? Sice trochu nevkusné, ale účelné.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 18:15
- Nahlásit
Mucholabka
Já myslím, že přes králičí pletivo se blbě vystrkuje hlavička aby se lépe vidělo. Moji kluci jsou teď jak je teplo taky pořád na balkóně (šesté patro), máme neprůhledné zábradlí, tak jsou podplazení pod ním, hlavičky vykloněné a čumí a jsou hodní. Bála jsem se, když šla pod okny háravka, že vezmou leteckou zkratku, ale nebyli hloupí.
Spíš mám strach, že si na té chladné tvrdé dlažbě nachladí klouby nebo otlačí mozoly.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 19:48
- Nahlásit
Jak to tady tak čtu,tak jí nějaké místečko na čumendu nechám.Musím jít,jdeme na balkón
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 22:54
- Nahlásit
abby
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:27
- Nahlásit
No Pupyna tadka takíé právě leží an balkoně ..naštěstí ho máme doma
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:57
- Nahlásit
abby
Je třeba začít hledat nový byt. S balkónem
Já bydlím v domku, balkón máme v patře. Jeden z našich psů chodí raději na pozorovatelnu na balkón, než na zahradu. Řekla bych, že se mu tam líbí proto, že na všechny kouká shora a má tak pocit, že je "obrovský"
|
kac
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:11
- Nahlásit
No tak u nás je to úplně stejné - bydlíme v paneláku a Bárt má balkón jako pozorovatelnu.. Největší sranda je, jak tam vždycky leží, pozoruje a děsně důležitě se u toho tváří - jakože přemýšlí... ) To je fakt hrozně roztomilý. A už se naučil i si zaštěkat, když chce domů - já ho tam třebas vždycky zavírám, když chci vytřít, a Bárt štěká jako pominutej a vzteká se, že ho nechci pustit domů...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:43
- Nahlásit
kac
No chudinka a ted se musí otravovat se štěkáním víš jakou to dá práci?
|
kac
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:03
- Nahlásit
Pupy - Pche, já to mám horší, kdo to má poslouchat ??? Navíc, když ho, Krakena, vypustím do bytu předčasně, zaťapká mi celou podlahu..:-/
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:22
- Nahlásit
kac
To on právě chce ti ji zatapkat aby jsi se nenudila ,,,,
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:33
- Nahlásit
tosca
My bysme taky chtěli do domečku nebo do většího bytečku s pěknou teráskou )Jen něco sehnat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:44
- Nahlásit
abby
záleží na tom, kde sháníš...u nás byty i domky jsou
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:30
- Nahlásit
"kukátko" do rohože dělat nemusíš, vidí přes to i tak, máme na balkoně tuto rohož dokonce dvojitou a náš častý návštěvník ridgeback Bassin tam tráví téměř všechen čas (pokud neleží na gauči nebo na letišti... ) Občas nám předvádí "balkonovou scénu naruby" to když se jde vyvenčit jeho láska - pitbulka Aminka, běhá po balkóně ze strany na stranu a kňourá, štěká, pláče...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:47
- Nahlásit
Já tím kukátkem myslela,že nezakryjeme ten balkón celý Uvidíme.Ona by si tam,potvůrka,určitě udělala díru,kdyby jí to překáželo ve výhledu
|