| Autor |
Zpráva |
Karrie
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 00:06
- Nahlásit
Co všechno dáváte svým pejskům na přilepšenou?
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 05:07
- Nahlásit
najčastejšie: biely jogurt, vajco, sušené ucho, rybu, syr.... Roboran
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 06:25
- Nahlásit
Karrie
tak hnědka má ráda mléčné výrobky (takže čas od času to pribináček jistí ) ale i tvaroh nebo když mi ráno po snídani zbydou corn flakes s mlíkem, jó tak to je bašta tedy, psí pochoutky typu ucho nepočítám, ale z lidských má ráda syrovou mrkev, a vlastně skoro všechnu zeleninu a ovoce, tvrdý sýr je taky fajn. Ale co musíme dávat, je Alavis takže my papkáme všechno ale nesmí loudit u stolu, to má pak princezna smůlu takhle jsme si rozmazlili jezevčíka, našeho prvního psa, a byl to teda děsnej psychoteror, ty jeho smutný oči loudící kus žvance
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 06:59
- Nahlásit
Já jak kdy, hlavně podle toho, co zrovínka vařím nebo připravuju nám - maso, zeleninu, ovoce, sýr, smetánek, jogurt, kost - morkovou nebo velkou stehenní s kloubem.
Z typicky psích pamlsků jsme už je u kostí z bůvola a kostí na čištění zubů.
|
popoluska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:26
- Nahlásit
mliecne vyrobky - acidofilne mlieko, kefir, jogurty, kyslu smotanu, bravcove koleno, hovadzie maso, slaninu, banany, pomarance, jablka, mrkvu, hovadzie kosti a tak...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:42
- Nahlásit
ovoce, zeleninu,sýry, tvaroh, pribináčka, ovesnou kaši s medem, pudink s piškotama, krůtí maso, hovězí a vepřové kosti s kloubem, corn flakes.
Z psích : bůvolí kosti, uši, suchary Dingo,psí sušenky, lososové mňamky a dobrůtky od Puriny, občas koupíme paštiku a konzervu
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:45
- Nahlásit
tavenej sýr, tvrdej sýr, pribiňák, lipánek, jogurt, jahody, rohlíky, jablka, rybíz, okurek, rajče, kuřecí maso, kostičky z buvolí kůže, piškoty, psí křupky,další tisíce psích pamlsků.....banány, šunku...........teda dokud mohl,teď má vet. dietu
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:10
- Nahlásit
Jogurt, pribinák, různý psí pamlsky kupovaný ve zveráči, sýr, ovoce, zelenina, sem tam na tvrdo uvařený vajíčko, sem tam syrový a někdy dostane i chleba s paštikou...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:11
- Nahlásit
všechno možné, co považuju za neškodlivé pejsčímu zdraví... Mí psi oba milují ryby - občas koupím hlavu z lososa, uvařím a oberu masíčko a dám i ty "rozvařené" úplně změklé kosti. Pak dávám různé sýry, občas olomoucké tvarůžky, kuřecí maso,vepřové nožičky, čas od času dám velkou hovězí kost na ohlodání (nenechávám sežrat celou), ze zeleniny a ovoce pak už jenom mrkev, protože co už nežije náš knírek, mladý pejsa už žádnou zeleninu ani ovoce moc nechce......JInak spousta dalších přilepšeníček ve formě psích pamlsků. Snažím se ale vyvarovat uzenin typu buřty a dalších kořeněných solidly a sladidly ochucených věcí....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:17
- Nahlásit
Evik
Taky se snažím vyvarovat buřtů apod...ale sem tam něco od prkýnka upadne...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:30
- Nahlásit
Syska
...to je zajímavý, jak se u krájení masa stávám nešikovnou až hrůza...
Jinak dávám syrečky, vajíčko - vařený ,nebo syrový, ale nejvíc chutnají lososový kousky od Kronche.
Taky piškoty a různý druhy tyčinek na čištění zubů
Poslední dobou používáme pastu na čištění zubů, tak to se taky těší
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:43
- Nahlásit
Kousek syrového masa, tvrdý sýr, vařené vajíčko (výjimečně i syrové), piškoty, sušené rybky. K vyloučení buřtíků se připojuji.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:47
- Nahlásit
Jimmi
pastu na zuby už máme sežranou Brut by si nejraději nechal čistit zuby několikrát denně
A lososový kousky milují snad všichni psi.....včera na procházce se ke mně dva připojili a chtěli mlsat- ale jen lososa....
Nakonec jsem musela ještě páníčkům vysvětlovat, co to mám za zázračnou dobrůtku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:01
- Nahlásit
brut
musím se přizna, že i když je to docela drahý, tak to kupuju raději než piškoty..apropo piškoty! Nesmím zapomenou koupit v Brně pytel asi 8kg, protože na tohle palivo u nás doma jedou potomci...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:10
- Nahlásit
Jimmi
Piškoty jsem odbourala asi v dubnu, lososové kousky kombinuju s psíma sušenkama a úspěch mám zaručený.
Jen tím, že "voním" po rybách se ke mně stahujou psi z daleka...dokonce už s náma šel jeden skoro domů...páníček neměl šanci
stačí, že piškoty baští moji puberťáci...ještě psi a nedoplatím se
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:24
- Nahlásit
My nic moc neb naše malá trpí na průjmy,takže i na takovou psí konzervu si musí nechat zajít chuť.Proto lidské jidlo krom piškotů a rohlíků,se jí nesmí dostat do tlamičky.
Ale jinak bovolí kostičky a různé psí pamsky ty ráda
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:37
- Nahlásit
brut
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:46
- Nahlásit
To záleží, jednou psí kokina od různých firem nejmenovaných značek, jindy jednu dobře mířenou mezi voči.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:05
- Nahlásit
Ašopes má každé jídlo na přilepšenou a podle toho pak taky vypadá když si žere jenom kuřátka, kolínka, sýry, bůček, lalok, srdíčko...pokud možno syrové, to je pro ni vrchol blaha.
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 00:21
- Nahlásit
Ahojky,to já v každém městě kam zavítám navštívím hlavně zverimex a mámpřehled co je k mání a co našemu Jimmíkovi chutná.Má z psího rád uši,vrtuly,kostičky,stívka,klobásky,míčky a další věci z bůvolí kůže.Nemá rád plíce.Z lidského má rád kuřecí maso,krůtí maso,hovězí maso z polévky,mrkev,lípánka.Konzervu má neradši cezara,ale ty teď nějak alespoń u nás nejsou.také neznáme lososové kousky,ty jsem u nás v okolí neviděla.Budu se muset poptat jestli je dostávají.Mějte se fajn ahojky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 07:36
- Nahlásit
jitka HS
Z lidského má rád
|