Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zajímavá služba Googlu snad i pro některé z Vás
Autor Zpráva
Trotelchen
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:00
- Nahlásit

Google dává k dispozici zájemcům o fotoalbum až 250MB prostoru, tak mě napadlo, že by Vás to některé mohlo zajímat....

http://kryl.info/clanek/458-google-picasa-web-albu ms

petl
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:26
- Nahlásit

Díky tohle vypadá zajímavě. Možná to i využiju, ten prostor co mám na webu je dost omezenej.

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 13:40
- Nahlásit

ještě prosím vysvětlete důchodkyni, co je to Google Picasa 2

petl
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 13:57
- Nahlásit

tuším nějaký prográmek který si tam musíš stáhnout a nainstalovat a pomocí kterého budeš ty fotky odesílat na web

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 16:48
- Nahlásit

gabifi
petl
Picasa2 je jednak na to, co píše PETL a hlavně ale je na úpravy fotek...je zdarma a tuším v češtině...a hodně ho chválej, pro běžný nepříliš náročný uživatele

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 16:50 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

gabifi
http://picasa.google.com/

o prográmku picasa v češtině, návod ke stažení apod....

ted jsem na to koukal a pro začátečníky má ten prográmek fakt dobrý funkce a myslím, že i velmi jednoduché a intuitivní ovládání

navíc 250MB prostoru Vám fakt jen tak nikdo nedá a Google nabízí i spoustu dalších služeb jako diář-plánovač apod a myslím jich bude stále přibývat, tak to tuším stojí za to.

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 19:39
- Nahlásit

díky...250 mega se mi zdá opravdu slušné

zuzka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 14:56
- Nahlásit

tak jsem vyzkoušela picasa a je to celkem pohodový prográmek pro rychlou a snadnou tvorbu fotoalb, tedy pokud nejste moc nároční - je na výběr ze dvou formátů alb a ze tří barev pozadí (to by možná šlo změnit drobným pošťouráním se v programu).
Můžete si vybrat velikost zobrazovaných fotek, ale nikoli náhledů (thumbnails), alespoň se mi to nepodařilo najít.

Pokus o zaregistrování na googlu jsem po chvíli vzdala, takže jak je to s těmi 250MB nevím

TIP
pokud v konečné složce fotoalba smažete logo.gif, nebude se vám v albu vůbec vyskytovat

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 23:25
- Nahlásit

zuzka
mno to zaregistrování be mně zajímalo taky taky to zkoušíme a nic mnoho...byl jste někdo úspěšnej?????

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 23:30
- Nahlásit

Trotelchen
a já furt přemýšlím, po kom sem tak chytrá

zuzka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 08:02 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit

sarax
no já jsem pochopila, že abych se mohla zaregistrovat na picasa, musím mít g-mail, ale abych si mohla zařídit g-mail, musím mít mobil s australským, americkým ... thajským číslem, ČR tam prostě nefiguruje

nebo jsem jen málo hledala?

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 10:29
- Nahlásit

zuzka
mno taky mi to nějako nešlo najít něco jinýho....takže 250 mega prostoru asi nic mnoho pro nás....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 10:55 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

zuzka
sarax
zkuste si sehnat pozvánku na gmail přes vyhledávač, občas se zadaří
ale pokud Vám jde vyloženě o ten prostor, tak jsou i jiní se zajímavýma podmínkama, zde přehled
http://free.hostingy.cz/

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 16:51
- Nahlásit

Trotelchen
pohoda...pozvánku už mám...od kamaráda..ale není to teda jednoduchý pro lidi který tomu nehověj
a za ten seznam díky...se to může hodit

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 19:50
- Nahlásit

nemáte někdo tip na fotoalbum? Nejlépe rychlé, velké a zdarma?

zuzka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 22:17
- Nahlásit

gabifi
belin brácha má fotky tady, ale netuším, kolik prostoru tam má

haji
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 06:31
- Nahlásit

jedno fotoalbum je tadyURL ale prostor zdarma 30MB nebo za 79,- ročně 100MB;
229,-ročně 300MB

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 07:26
- Nahlásit

gabifi
nemáte někdo tip na fotoalbum? Nejlépe rychlé, velké a zdarma?
A jaké máš další požadavky?
Chceš něco zcela automatického?
Jestli Ti třeba nestačí klasický freehosting, kde by jsi si doplnila vždy nějakou fotogalerii udělanou nějakým programem.
Ten Google má totiž výhodu, že se fakt stále rozvíjí a vydělává, takže je pravděpodobnost, že služby tam budou stále komfortnější a prostoru také více.

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:10 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Trotelchen
freehosting mi nestačí, to bych nejdřív mudela umět to fotoalbum udělat . Měla jsem pár fotek tady: www.fotoalbum.cz ale na můj vkus bylo společně s fotkami na obrazovce příliš mnoho dalších věcí a zdarma bylo jenom 10 fotek. Placená služba by mi taky nevadila...hlavně aby to bylo automatické a bez půlky obrazovky zabrané reklamami.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:33
- Nahlásit

gabifi
pokud nevadí placené, tak třeba
www.estranky.cz
jsou poměrně jednoduché na ovládání a jsou to navíc plnohodnotné stránky použitelné jako blog, tedy můžeš si tam psát komentáře nebo i celé články a podobně....dá se to používat i zdarma, ale to je tam jen 30MB prostoru...ale je ta varianta zdarma dobrá na vyzkoušení, abys věděla, jestli Ti to sedí a vyhovuje ovládáním a tak.
Velkou stále se zvětšující nevýhodou je to, že ty estranky používá stále více lidí a tak má spousta lidí úplně stejnej nebo jen trochu odlišnej design...něco jako když půlka města chodí ve stejnejch botech od našich asijských spoluobčanů )
Však vyzkoušej...zdarma...návody tam všude jsou.... i všechny ostatní potřebný informace

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 19:07
- Nahlásit

Našel jsem ještě tuto zajímavou službu.
www.rajce.net
udajne by tam mel být neomezeny prostor pro fotografie, avšak doporučuji si dobře prostudovat podmínky....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání